24 nov 20, 16:29:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235519 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1545 Dátum: 13 ápr 12, 22:09:46 »

Nem semmi ez a sok szabálytalankodás.  smirksweat

Szabadnapos leszek mert hétvége. Nem kell korán kelni.  Hümm-hümm
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1546 Dátum: 13 ápr 12, 22:32:17 »

Jah.. Amúgy én is szabadnapot kaptam... Sok az órám... De attól még 7 óra körül kelni kell.. Megyek maszekolni.. Húgoméknál le kell bontani egy régi ólat... Gyors szétbombázom, és csá...
Naplózva
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1547 Dátum: 13 ápr 13, 08:55:19 »

Reggölt! bye bye

Túúúúúúúúúúl vagyok a versenyen, és hát... egész jó volt. Mosolyog Bár sírtam meg nevettem, a szálláson lévő bejelentés, hogy nuku kulcs, az valami hajtépő volt. smirksweat
Az írásbelim maga a katasztrófa lett, pedig hónapokig készültem rá (de azért mégis, 6 könyvből hirtelen emelt érettségi szintű bigyula... xD), a szóbelim meg egészen jó lett, a vizsgabizottság csak mosolygott, bólogatott, egyetértett. :3 Ja meg: ingyen kaja, piaaaaaa volt! Nevet De kocsmázni nem mehettünk. Sír ikszdé

Ma megyek Morrisons 2-be, halvány lila gőzöm sincs ennyi idősen, hol meg mi fán terem, de buli lesz és ennyi. :'D
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1548 Dátum: 13 ápr 13, 09:29:15 »

Olyan édes ez a Chrome...ép töltöm le a biokémiajegyzetet, mire ő: "Ez később fájhat, ne mondja hogy nem figyelmeztettük. " Mintha érezné, hogy vizsgatantárgy.
Tegnap megtanultunk irodalmazni. Egy élmény. Úgy nézett ki, hogy kaptál egy vegyületet, amit kikerestél egy könyvből. A könyveben voltak hivatkozások másik könyvekre. Akkor kikerested azokat. Azokban sokszor voltak hivatkozások másik könyvekre. A következő probléma az volt, hogy német nyelvű könyvek voltak. Mondom a tanárnak, hogy én egy árva szót nem értek németül. Azt mondja nem baj, majd most megtanulok. Meg amúgy se kell értenem csak írjak ki németül egy előállítást, egy extrakciót, egy színreakciót meg lehetőleg élettani hatást. Esetleg egy kis vékonyréteg-kromatográfiát. Én meg állok. Oké, hogy tanítottak nekem pár évig németet és a wasser meg a der die das megragadt, de a vékonyréteg-kromatográfia az biztos, hogy nem volt a tanult szavak között. Ráadásul kiírni se tudtam semmit, mert nem tudtam, hogy hol kezdődnek a dolgok és hol végződnek.
Ezután áttértünk az angol nyelvűekre. Ezt már legalább értettem. Itt kikerestük a vegyületem egy könyvből, aminek kb 25 kötete volt és csak felsorolás szintjén voltak benne a vegyületek, meg hivatkozások. A hivatkozások átvittek egy-egy másik könyvre. Egy kötet itt is alsó hangon 5 példányból állt, de volt 10 példányos is. Több száz kötet volt. Ráadásul ezekben a könyvekben se volt értelmes dolog leírva, mert ezek meg cikkekre hivatkoztak, amiket mi majd itthon szépen megkeresünk.

Szóval pocsék volt.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1549 Dátum: 13 ápr 13, 10:08:41 »

Oh ilyet mi is csináltunk csak termosztátok, pH mérők és hasonlók adatait kellett kikeresni angol meg német katalógusokból... naagyon izgalmas dolog hmm le kéne ugranom a könyvtárba... de ahhoz fel kéne öltözni... de már csak 2 órán át van nyitva... néha olyan távolinak tűnik a földszint...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Rem
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1550 Dátum: 13 ápr 13, 10:36:07 »

Morita:elfáradtam mire elolvastam amúgy nagyon érdekesnek tűnik remélem én is tanulok majd ilyeneket  Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1551 Dátum: 13 ápr 13, 10:40:29 »

Rem ha ez megnyugtat én is elfáradtam, mire leírtam. ikszdé Amúgy nem olyan túl érdekes 1953-as könyvekből olvasni, hogy jah, hogyha megtalálod ezt a 60 éves cikket akkor tudod, hogy nyertek ki aranyat a ló vizeletéből. Vagy valami hasonló...

Noe még most csinálj valami értelmeset, hogy délután tovább maradhass Gós talin.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1552 Dátum: 13 ápr 13, 10:55:22 »

Én sose tudnám ezt megtanulni...(Egyszerűen utálom a kémiát  >.<#.) De minek kell másik nyelven tudni mindent? Nem elég ha a kémiai reakciókat,meg ezeket megtanulják idegen nyelven? Az orvosok se tanulnak meg latinul imádkozni.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1553 Dátum: 13 ápr 13, 11:21:52 »

Oh nekem jelenleg amit magyarul ovasok az étolaj gyártásról is idegen nyelvűnek tűnik xD

Am fogok még Ritus értelmeset csinálni már egykor tervezek elindulni és enni egy kínait miközben olvasok az emulziók előállításáról... és ha azzal végeztem elugrok kinyomtatni tavalyi vizsgákat amiket vasárnap tervezek bevágni xD De előtte még ma vár 264 dia amit el kell olvasnom... holnap meg 132 amit el kell olvasni
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1554 Dátum: 13 ápr 13, 11:32:10 »

Inkább késs és maradj tovább Mosolyog  Az is jobb mintha hamar lelépnél. Még én is így tudtam alakítani a dolgokat...  Bár ez bonyi story majd ott elmesélem
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1555 Dátum: 13 ápr 13, 11:36:35 »

noemi ,nem lennék a helyedben.Nevet Ahww...ez ám a jó idő,tök feltudja dobni az ember hangulatát.
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1556 Dátum: 13 ápr 13, 17:08:06 »

Nos én jelenleg egy könyvet olvasgatok,de abban nincsnek ilyen fölösleges infók...
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1557 Dátum: 13 ápr 13, 17:29:34 »

Hanem nyilván sokkal fölöslegesebb infók vannak benne.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1558 Dátum: 13 ápr 13, 17:50:44 »

Tudod a könyv az olyan mint az internet, csak fából.
http://www.youtube.com/watch?v=EQ_XgTbCp94
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 18:00:32 írta Syzygy » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1559 Dátum: 13 ápr 13, 20:31:09 »

Arra jöttem rá, hogy tök király lenne, ha mind növények lennénk és csak a fotoszintézis részletes biokémiájáról kéne tanulnom... na jó nem, mert ott lenne az ásványi anyag és a víz felvétel meg hasonló dolog...

El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire bonyolult dolgok a kaják.... T_T
Ezután minden kajálás előtt tessék sanyarú sorsomra gondolni, mit meg nem szenvedek azért, hogy egyszer pl. húsemulziót készíthessek.... ami tök hülyeségnek hangzik, mert az emulzió folyadék a folyadékban pl. olaj-víz, de mégis van ilyen is...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 20:33:47 írta noemimi-chan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins