Ayumichan
|
|
« Válasz #1545 Dátum: 13 ápr 12, 22:09:46 » |
|
Nem semmi ez a sok szabálytalankodás. Szabadnapos leszek mert hétvége. Nem kell korán kelni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1546 Dátum: 13 ápr 12, 22:32:17 » |
|
Jah.. Amúgy én is szabadnapot kaptam... Sok az órám... De attól még 7 óra körül kelni kell.. Megyek maszekolni.. Húgoméknál le kell bontani egy régi ólat... Gyors szétbombázom, és csá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1547 Dátum: 13 ápr 13, 08:55:19 » |
|
Reggölt! Túúúúúúúúúúl vagyok a versenyen, és hát... egész jó volt. Bár sírtam meg nevettem, a szálláson lévő bejelentés, hogy nuku kulcs, az valami hajtépő volt. Az írásbelim maga a katasztrófa lett, pedig hónapokig készültem rá (de azért mégis, 6 könyvből hirtelen emelt érettségi szintű bigyula... xD), a szóbelim meg egészen jó lett, a vizsgabizottság csak mosolygott, bólogatott, egyetértett. :3 Ja meg: ingyen kaja, piaaaaaa volt! De kocsmázni nem mehettünk. Ma megyek Morrisons 2-be, halvány lila gőzöm sincs ennyi idősen, hol meg mi fán terem, de buli lesz és ennyi. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1548 Dátum: 13 ápr 13, 09:29:15 » |
|
Olyan édes ez a Chrome...ép töltöm le a biokémiajegyzetet, mire ő: "Ez később fájhat, ne mondja hogy nem figyelmeztettük. " Mintha érezné, hogy vizsgatantárgy. Tegnap megtanultunk irodalmazni. Egy élmény. Úgy nézett ki, hogy kaptál egy vegyületet, amit kikerestél egy könyvből. A könyveben voltak hivatkozások másik könyvekre. Akkor kikerested azokat. Azokban sokszor voltak hivatkozások másik könyvekre. A következő probléma az volt, hogy német nyelvű könyvek voltak. Mondom a tanárnak, hogy én egy árva szót nem értek németül. Azt mondja nem baj, majd most megtanulok. Meg amúgy se kell értenem csak írjak ki németül egy előállítást, egy extrakciót, egy színreakciót meg lehetőleg élettani hatást. Esetleg egy kis vékonyréteg-kromatográfiát. Én meg állok. Oké, hogy tanítottak nekem pár évig németet és a wasser meg a der die das megragadt, de a vékonyréteg-kromatográfia az biztos, hogy nem volt a tanult szavak között. Ráadásul kiírni se tudtam semmit, mert nem tudtam, hogy hol kezdődnek a dolgok és hol végződnek. Ezután áttértünk az angol nyelvűekre. Ezt már legalább értettem. Itt kikerestük a vegyületem egy könyvből, aminek kb 25 kötete volt és csak felsorolás szintjén voltak benne a vegyületek, meg hivatkozások. A hivatkozások átvittek egy-egy másik könyvre. Egy kötet itt is alsó hangon 5 példányból állt, de volt 10 példányos is. Több száz kötet volt. Ráadásul ezekben a könyvekben se volt értelmes dolog leírva, mert ezek meg cikkekre hivatkoztak, amiket mi majd itthon szépen megkeresünk.
Szóval pocsék volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1549 Dátum: 13 ápr 13, 10:08:41 » |
|
Oh ilyet mi is csináltunk csak termosztátok, pH mérők és hasonlók adatait kellett kikeresni angol meg német katalógusokból... naagyon izgalmas dolog hmm le kéne ugranom a könyvtárba... de ahhoz fel kéne öltözni... de már csak 2 órán át van nyitva... néha olyan távolinak tűnik a földszint...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rem
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1550 Dátum: 13 ápr 13, 10:36:07 » |
|
Morita:elfáradtam mire elolvastam amúgy nagyon érdekesnek tűnik remélem én is tanulok majd ilyeneket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1551 Dátum: 13 ápr 13, 10:40:29 » |
|
Rem ha ez megnyugtat én is elfáradtam, mire leírtam. Amúgy nem olyan túl érdekes 1953-as könyvekből olvasni, hogy jah, hogyha megtalálod ezt a 60 éves cikket akkor tudod, hogy nyertek ki aranyat a ló vizeletéből. Vagy valami hasonló... Noe még most csinálj valami értelmeset, hogy délután tovább maradhass Gós talin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1552 Dátum: 13 ápr 13, 10:55:22 » |
|
Én sose tudnám ezt megtanulni...(Egyszerűen utálom a kémiát .) De minek kell másik nyelven tudni mindent? Nem elég ha a kémiai reakciókat,meg ezeket megtanulják idegen nyelven? Az orvosok se tanulnak meg latinul imádkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1553 Dátum: 13 ápr 13, 11:21:52 » |
|
Oh nekem jelenleg amit magyarul ovasok az étolaj gyártásról is idegen nyelvűnek tűnik xD
Am fogok még Ritus értelmeset csinálni már egykor tervezek elindulni és enni egy kínait miközben olvasok az emulziók előállításáról... és ha azzal végeztem elugrok kinyomtatni tavalyi vizsgákat amiket vasárnap tervezek bevágni xD De előtte még ma vár 264 dia amit el kell olvasnom... holnap meg 132 amit el kell olvasni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1554 Dátum: 13 ápr 13, 11:32:10 » |
|
Inkább késs és maradj tovább Az is jobb mintha hamar lelépnél. Még én is így tudtam alakítani a dolgokat... Bár ez bonyi story majd ott elmesélem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1555 Dátum: 13 ápr 13, 11:36:35 » |
|
noemi ,nem lennék a helyedben. Ahww...ez ám a jó idő,tök feltudja dobni az ember hangulatát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1556 Dátum: 13 ápr 13, 17:08:06 » |
|
Nos én jelenleg egy könyvet olvasgatok,de abban nincsnek ilyen fölösleges infók...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1557 Dátum: 13 ápr 13, 17:29:34 » |
|
Hanem nyilván sokkal fölöslegesebb infók vannak benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1559 Dátum: 13 ápr 13, 20:31:09 » |
|
Arra jöttem rá, hogy tök király lenne, ha mind növények lennénk és csak a fotoszintézis részletes biokémiájáról kéne tanulnom... na jó nem, mert ott lenne az ásványi anyag és a víz felvétel meg hasonló dolog...
El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire bonyolult dolgok a kaják.... T_T Ezután minden kajálás előtt tessék sanyarú sorsomra gondolni, mit meg nem szenvedek azért, hogy egyszer pl. húsemulziót készíthessek.... ami tök hülyeségnek hangzik, mert az emulzió folyadék a folyadékban pl. olaj-víz, de mégis van ilyen is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 20:33:47 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|