24 nov 19, 21:16:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1233937 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Borbalka
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1275 Dátum: 13 ápr 05, 21:45:08 »

Fúú. Hogy az az ember mit meg nem eszik...
Amúgy voltam lézerharcolni és első lettem a második körben(nagyon büszke vagyok magamra:D), csak közben begörcsölt az ujjam a lövöldözés miatt és feltörte a lábamat a cipőm... Holnap pedig olyan leszek mint egy hulla... Nem vagyok hozzászokva, hogy egy gépfegyver-szerűséggel rohangáljak. Mosolyog
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1276 Dátum: 13 ápr 05, 21:45:29 »

Tudom, hogy a milla előtt is ezt csinálta. Én még a napiszaron vagy a puruttyán láttam először több éve. Attól még el kellett kezdenie valahol. Valószínűleg addig semmi tudatosság nem volt benne, amíg valaki először le nem filmezte. Egyszerűen egy bolond alkoholista volt. Az, hogy ezt képes volt tovább fejleszteni tudatos bolond alkoholistává, attól nem fog nőni a szememben.
Az, hogy ő ilyen életkörülmények között is boldog, arra van egy nagyon egyszerű magyarázat: hogy bolond. A bolondokházában lévők közül is nagyon sokan boldogok, folyamatosan vigyorognak, táncolnak, élvezik az életet. Csak a mániákus depressziósok nem azok, a többiek tök jól elvannak. E köré is lehet felállítani valami konzumfilozófiát, hogy fú milyen elismerésre méltó, hogy még a sárgaházban is élvezik az életet, miközben mások meg a saját lakásukban sem, csak tök fölösleges. Ahogy a szociopata embereket sem mérjük össze a normális emberekkel, úgy Bartost is felesleges. Más a mérce.
Annyira csinálja tudatosan, amit csinál, amennyire Csapó Csabi. Ő is vigyorog folyton, és tudja, hogy a barátainak örömet okoz. Egyszerűen csak azzal nincs tisztában, hogy nem vele, hanem rajta röhögnek. Bartos sincs tisztában a környezetével (hisz bolond), maximum megpróbálja úgy előadni magát. Nem azért nem próbál kitörni, mert ő neki ez a filozófiája, hanem azért, amiért az őrültek sem törnek ki az intézményből - nem ismernek mást, az az ő életterük, ott érzik jól magukat: a nagy világ megrémiszti őket.
Szóval nincs semmiféle filozófia amögött, hogy egy hajléktalan alkoholista (aki emellett vicces tud lenni). Ha lenne, akkor kihasználta volna.

Ezt nem én látom bele, hanem ő mondta. Készült egyszer egy interjú vele amiben kivételesen józan. Nevet

És? Attól még nem lesz igaz.  Mosolyog Az őrült emberek teljes bizonyossággal állítják azt, amit gondolnak. Mert hisznek benne, sőt tudják, hogy úgy van. Kérdezz meg bárkit a bolondok házában, és látni fogod. Ők elhiszik, hogy a Föld körül forog a Nap. De ettől még nem lesz igaz.

Más rendszerben gondolkodsz mint ő. Úgy nőtt fel, hogy meg sem tapasztalta azt ami jobb élet és ezért nem hiányzik neki. Olyan ez mintha egy kutyára akarnánk ruhát adni vagy 5 csillagos étteremből etetni.

Nem. Azért nem hiányzik neki, amit föntebb leírtam. Mert a kis élethelyzetébe érzi jól magát, mert őrült. Azért nem ismer más életet, mert nem létezik az ő kis világában más élet. Rögeszmés.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1277 Dátum: 13 ápr 05, 21:53:24 »

http://szuperblog.szuperblog.hu/forma-az-instagram-leggazdagabb-es-legbutykobb-felhasznaloja/

Közben megtaláltam Bartos alteregóját.  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1278 Dátum: 13 ápr 05, 21:55:54 »

Olvasom itt ezt a sok (túl) hosszú eszmefuttatást, és óhatatlanul arra gondolok, hogy ezzel minden érintett - legalábbis részben - elismeri, hogy ez az illető egy Valaki. Akiről érdemes beszélni, sőt "vitatkozni". (Interneten ez a szó csakis idézőjelben használandó természetesen.) Pedig nem. Kicsit utána néztem - ezzel elpocsékolva egy csomó hasznosabb dologra fordítható időt - ez egy bolond vén alkesz, és sok más alkoholistához hasonlóan van valamilyen "ideológiája" arra amit csinál, pedig valójában a szerfüggőség vezérli, mint bármelyik másik sorstársát. Ennyi. Minden egyébbel csak adjuk alá a lovat, elismerjük, hogy van "benne valami".

Amúgy voltam lézerharcolni és első lettem a második körben(nagyon büszke vagyok magamra:D), csak közben begörcsölt az ujjam a lövöldözés miatt és feltörte a lábamat a cipőm... Holnap pedig olyan leszek mint egy hulla... Nem vagyok hozzászokva, hogy egy gépfegyver-szerűséggel rohangáljak. Mosolyog

Jó móka lehetett. Tipikus női problémákkal a végén. ikszdé Te se vagy egy Sarah Connor. Nyelvesít
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1279 Dátum: 13 ápr 05, 21:57:49 »

Saphira: Gondolkodtam ebből a szempontból Bartosról. Sok hibája van. Alkoholista és cigifüggő, fizikailag elhanyagolja magát, tényleg iszonyat gusztustalan ember. Amikor kezet fogott velem, utána 20 percig mostam a kezem és nem túlzok. Nevet
Ezzel az életmóddal pedig teremt magának korlátokat, amik akadályozzák a fejlődésben. Nagyon szélsőséges. Sok szempontból egy legalja véglény, más szempontból viszont magasan az átlagember felett áll. Ma a legtöbb ember szorong és nem tudja kifejezni az érzelmeit és félelemben él a társadalmi megítéléstől és az életkörülményei elvesztésétől. Ebben a mezőnyben Bartos magasan veri az átlagot. Eléggé más utat jár be mint a többi ember, de ő is járja az útját.

Nem érzem tehát ellentmondásnak ezt, amikor megvilágosodásról beszélek. Sosem mondtam, hogy Bartos egy megvilágosodott ember. Ő egy üde színfolt a világban akiben a legnemesebb és a legocsmányabb, legalávalóbb tulajdonságok keverednek úgy, hogy közben a megnyilvánulásaitól szétröhögöm az agyam. És ezek miatt összességében kedvelem őt.

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 05, 21:59:13 írta Gdat88 » Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1280 Dátum: 13 ápr 05, 22:02:06 »

Ha valaki dörmög az orra alatt, magába beszél, azt te őrültnek hívod. Még sincs semmi különbség közte és közted, csak a mérték más, nem pedig a 'milyensége'. Te a fejedben beszélsz, ő pedig hangosan. S egyik fél sincs tisztában azzal, hogy működészavara van. Arra akarok kilyukadni, hogy túl könnyelműen ítélkezünk.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1281 Dátum: 13 ápr 07, 16:08:36 »

Ott tartottunk a fórum halála és újjáéledése előtt. Hogy felhozta Saphi Bartos ügyében a PICA-t, hogy őrült. Az ugyebár tényleg egy mentális zavar, de nem az őrültség annak a formája, amikor szétesik a valósága, hanem amikor egy irracionális vágyat érez. Tulajdonképpen olyasmi mint a homoszexualitás. Mindegyiktől undorodom, de azért azt nem kérdőjelezem meg, hogy felfogják amit látnak.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1282 Dátum: 13 ápr 07, 16:11:05 »

Mint pl ez ? http://webhirek.com/177_cicat-nyalogat.html?fb_action_ids=547752758581330&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Ennek van köze az OCD-hez ?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1283 Dátum: 13 ápr 07, 16:12:00 »

Na, látom visszatért közben a fórum. Hoppá, úgy tűnik szegény két napok betegeskedett a sok hülyeségtől, de mostanra összeszedte magát kissé.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1284 Dátum: 13 ápr 07, 16:14:44 »

Hát, kényszeresen nyalja ez a kedves leány a macskát pl. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1285 Dátum: 13 ápr 07, 16:16:58 »

Alkoholisták "vitatémává" magasztalása után már tényleg csak a macskanyalás hiányzott még innen. Legközelebb mi jön? Bele se merek gondolni. ikszdé
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1286 Dátum: 13 ápr 07, 16:19:41 »

Csak magasztos témákról lehet már beszélni? Akkor belinkelem a Nietzschére megtévesztésig hasonlító pénztáros bácsit, akit tegnap láttam. Sajnos nagyon mozgott, de még a nagyon jellegzetes bajsza is pont olyan volt.
http://www.kepfeltoltes.hu/130407/n_cse_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 16:20:37 írta Gdat88 » Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1287 Dátum: 13 ápr 07, 16:51:56 »

Alkoholisták "vitatémává" magasztalása után már tényleg csak a macskanyalás hiányzott még innen. Legközelebb mi jön? Bele se merek gondolni. ikszdé

Miért nem vitatéma az alkoholizmus?
Illetve Aes! Megbeszéltük, hogy Bartos se nem alkoholista, se nem bolond! Ő humorista! Nem figyelsz?  Szomorú Ahogy a 4chanra posztoló emberek is, akik vicces kommentel látják el a képüket (18+), amin épp egy halottal közösülnek a boncteremben. Humoristák! Duh!  Hmm...
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1288 Dátum: 13 ápr 07, 17:01:29 »

Laterne. Te valójában nem is azt gondolod amit írsz és mégis ezt írod. Hihi. Ez vicces. Bartos tanulhatna tőled. Ő sajnos nem csinál ennyire intelligens vicceket.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 17:03:03 írta Gdat88 » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1289 Dátum: 13 ápr 07, 17:02:10 »

Ők elhiszik, hogy a Föld körül forog a Nap. De ettől még nem lesz igaz.
Magyar tudományos emberek bizonyították, hogy igenis a Nap kering a Föld körül, nem pedig fordítva.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=v3Pz57wKwIs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=v3Pz57wKwIs</a>
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 17:05:47 írta gman » Naplózva
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins