24 nov 19, 19:33:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1233842 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1230 Dátum: 13 ápr 04, 21:50:59 »

Nem lejáratókampány. Nevet Nem tudom, ugyanarról a tantárgyról beszélünk-e egyébként. Nevet Ki is tartja azt? És mit vesztek, mit mutatnak? Felboncolják az egész tetemet?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1231 Dátum: 13 ápr 04, 21:53:45 »

Én orvos akartam lenni ... mielőtt elkúrtam a gimit... hogy klasszikustól idézzek nem kicsit, nagyon....   Baleseti sebész akartam lenni vagy törvényszéki orvosszakértő....   de beteg lettem stb a jegyeim meg atlantiszt játszottak (süllyedtek... -.-) Rájöttem hogy esélytelen ikszdé Szóval okj, és most egyetem... elhatároztam hogy fegyvereket szeretnék tervezni ikszdé  
ami valljuk be az eredeti terveimtől eléggé messze már-már szemben áll ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1232 Dátum: 13 ápr 04, 21:55:41 »

Hát mindkettőnek köze van az emberi belsőségekhez végső soron. Csak az egyik eljárás lassan bontja ki őket, a másik meg igencsak gyorsan felszínre hozza.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1233 Dátum: 13 ápr 04, 21:57:05 »

Nekem barátnőm az elmúlt évek során túl sok helyszínelős trágyát nézett, szóval bűnügyi orvosszakértő akart lenni, hiába mondtam neki, hogy akkor mindenfél megcsonkított hullát kell majd nézegetnie. De jelenleg terve most az antropológus, szabadidejében emberi csontokat tanulgat Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1234 Dátum: 13 ápr 04, 22:00:59 »

Ha tényleg megcsonkított hullákat akar nézegetni ipari mértékben, menjen haditudósítónak vagy aknaszedőnek. ikszdé
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1235 Dátum: 13 ápr 04, 22:03:51 »

Azért váltott 'bűnügyi antropológusra', hogy csak a csonotkat kelljen néznie, miután felhívtam a dologra a figyelmét Nevet Túl sok BONES-t néz, a valóságban nem tudom van-e ilyen.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1236 Dátum: 13 ápr 04, 22:10:50 »

Én is nézem a Dr.Bones-t, de attól még nem akarok annak menni. Nem bírnám a látványt. Kicsi koromban, kémikus meg antropológus akartam lenni, de a régészet is érdekelt. Ma is érdekelnek ezek, de nagy valószerűséggel nem történik meg.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1237 Dátum: 13 ápr 04, 22:15:48 »

Hát igen kicsit túlontúl sok sorozatot nézhet szegények...

Khm-khm mondjuk én mindig szerettem az orvosos sorozatokat... de sose érdekelt a pálya... max a fogász mondván, hogy ott nem kell beszélgetni... lehet hogy nem igazán látszik, de nem vagyok szociális alkat xD... másrészt bénaságom is akadályozna abban, hogy király munkát végezzek... de egészségügyi pályára még könnyen válthatok a kis agráromról... sőt akár műszakira is... vicces ez a bolognai rendszer Nevet

Mondjuk így huszon-x évesen pozitívan gondolkozom és azt mondom, hogy még bárkiből bármi lehet Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1238 Dátum: 13 ápr 04, 22:17:47 »

4 évesen régész akartam lenni aztán gimi elején orvos. Gimi végén életben akartam maradni Nevet most meg Az okj-m akarom hogy felvegyenek egyetemre.... néha gondolkoztam a katonaságon....  meg hogy nagyon alternatív tudományokat kutassak (gondolom nem kell kifejtenem ikszdé )De az ötlet hogy esetleg a következő kalasnyikov legyek tetszik Nevet Szóval most ennél maradok Mosolyog
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1239 Dátum: 13 ápr 04, 22:24:10 »

Én nagyon utálom a helszínelős-nyomozós sorozatokat, egyforma az összes. Legjobb a CSI:Miami, hol a vörös hajú csávót képtelenség röhögés nélkül nézni xD Azok a beállások zseniálisak. Még Supernatural is parodizálta: http://www.youtube.com/watch?v=3K4yioL2ngI

Engem megkérdeztek kb. négy évesen, hogy mi akarok lenni, mire a válaszom a 'bankrabló vagy autóversenyző' volt Nevet Változott a terv, 3-4 éve a lakberendező a cél.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1240 Dátum: 13 ápr 04, 22:28:20 »

kb 10 éven át vágytam a történész pályára, ezalatt és ez után is a család végig jogi pályára akart terelni, ill. még bele fért volna a közgazdász is, de azért csak a jog a legfaszább nagypapám szerint. (Aki ezt már egyre ritkábban, de mostanság is megemlíti... mert hát öcsémben nem bízik a család, hogy tovább viszi a családi pályát - ami még csak 2 generációs ill. tudok még min. egy 3.-ról is, de annál már 1 generáció kimaradt. xD)  Most viszont egyenlőre úgy fest élelmiszermérnök leszek... azután meg majd kiderül ikszdé

4 évesen fogalmam sincs mi akartam lenni, szerintem énekesnő, modell, vagy katonaaaa, de leginkább mind a 3 egyben xD

A helyszínelős sorozatokat szeretem, de az orvososokat is, és akad még bíróságos is amit kedvelek  Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1241 Dátum: 13 ápr 04, 22:31:38 »

Én már jópár éve nem nézek TV-t, de már akkor is csak a House-t bírtam. Nevet Mostmár sajnos semmi immunitásom nem maradt a butítódoboz ellen, ha félévente egyszer bekapcsolom, 20 perc bőven elég hogy sírva fetrengjek az unalomtól és a kétségbeeséstől, hogy ennyire nincsen értelmes műsor.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1242 Dátum: 13 ápr 04, 22:32:33 »

Noémi anyud egyenruhája jól állt, el tudnálak képzelni katonának is akár Mosolyog Nevet Sztem a futáson kívül kb minden menne Nevet
ám a legjobb nyomozós sorozat a Castle Nevet és pont Nevet az a csávó arc Mosolyog és 2 olyan csaj is van a soriban akikért 10 évet odaadnék ikszdé a nyomozócsaj meg aki a castle lányát játsza a kis vörös Nevet áhhhh ikszdé Nevet najó fanboy mód offXD
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1243 Dátum: 13 ápr 04, 22:36:08 »

Közgazdász sosem akartam lenni, és szerencsére nem is leszek. Nem bírnám azt ki, meg csak válságot csinálnék. (Jó hogy a szüleim közgazdászok) Szerintem mindenki elképzelte magát bárminek, ami épp megtetszett neki. Igazából egy-két tudományos foglalkozással együtt sok minden érdekel. Legendák, mítoszok, elveszett civilizációk stb.
Állatorvos is akartam lenni egy ideig, de rájöttem, hogy nem lennék képes elaltatni őket, és csak rosszul esne.

Castle-t én is nagyon bírom. Azért érdemes nézni a tévét. 
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 04, 22:37:34 írta zitagirl » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1244 Dátum: 13 ápr 04, 22:52:43 »

Castle Trónok Harca Doctor Who Agymenők, Naruto manga One piece anime... Nevet  per pill az evés után ezek a legjobb dolgok az életemben ikszdé utána a kondi ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins