24 nov 19, 13:33:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1233367 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1140 Dátum: 13 márc 31, 17:49:05 »

Jó szórakozást hozzá! xD

Amúgy boldog nyúlhús evést mindenkinek! Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1141 Dátum: 13 márc 31, 18:08:42 »

Boldog húsvétot mindenkinek.
Bár nyúl húst azért nem eszek.  ikszdé

ééééés elolvadt a hó, csak nem szánkóval jött a nyuszi.  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1142 Dátum: 13 márc 31, 18:17:03 »

Nálunk nem a nyúl járt, hanem az új segéd társa. http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579174_352693748174037_1172013317_n.jpg

Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1143 Dátum: 13 márc 31, 19:19:04 »

Aranyos macsek,boldog nyulat mindenkinek!. (Jöjjön a pörköltbe xD)
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1144 Dátum: 13 márc 31, 19:26:47 »

Persze csak húsvétkor meg karácsonykor, esetleg születésnapkor legyen boldog az ember? Szomorú

Az év többi napja miért nem lehet az?, mindig csak boldog ez +azt, mint ha a többi nap nem is számítana :S :S :S

Persze nem kell komolyan venni (de), csak arra szerettem volna reflektálni, hogy unalmas már ez a boldogság áramlat ünnepekkor... Nevet

Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1145 Dátum: 13 márc 31, 19:35:14 »

Én is így gondolom,de ez a szokás (Gesztus) .Tudod ezt szokták az emberek hablatyolni ünnepekkor,csak mert.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1146 Dátum: 13 márc 31, 19:43:49 »

Persze csak húsvétkor meg karácsonykor, esetleg születésnapkor legyen boldog az ember? Szomorú

Ejnye az újévet elfelejtetted Szomorú

Am mifelénk húsvétkor inkább kellemes ünnepeket szokás kívánni, valahogy nekem a húsvét nem a boldogságról szól... mert ok, hogy Jézus feltámadt és a mennybe ment... és most a sok gyász miatti böjt után ehetünk húst, de nekem ide a "boldog" akkor se passzol, a kajállás az nagyon kellemes tud lenni, de a sok kölnitől és víztől amit a nyakamba öntenek, boldog nem leszek xD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1147 Dátum: 13 márc 31, 19:47:04 »

Legalább téged locsolnak.
Engem már tavaly sem locsolt meg senki, és most sem. Még apám sem.
A boldoggal nincs semmi gondom, de ha ennyire zavar néhányotokat, akkor mindennap mondjatok boldogot.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1148 Dátum: 13 márc 31, 19:55:28 »

Boldog Vasárnapot!

Hozzánk holnap jönnek locsolkodni elvileg. Nem hiányzik túlzottan, megint moshatok hajat vagy háromszor ikszdé
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1149 Dátum: 13 márc 31, 20:12:48 »

Nem tudom ti milyen locsolásról beszéltek, holnap egész délelőttömet együtt töltöm Game of Thrones s03e01-el Pirul
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 31, 20:27:55 írta Syzygy » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1150 Dátum: 13 márc 31, 20:24:13 »

A túlzott emotikon használat tilos. Ezért most 5 évre a Falon túlra száműzlek, ahol hómunkásként kell dolgoznod. ikszdé

Én is nagyon várom már az új részt, de előtte még TWD évadzáró. Nevet Amíg enm néztem meg mindkettőt, addig a sorozatos témába be se teszem a lábam. xD Mondjuk Trónok Harcában olyan sok spoilert már nem lehet nekem felmutatni, na de akkor is. xDD
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1151 Dátum: 13 márc 31, 20:30:11 »

A TWD milyen napszakban szokott kijönni? Nevet Habár valószínűleg legoptimistább esetben is csak este lesz felirat. Szomorú

Amúgy kaptam ma egy olyan cuki kost Nevet Tiszta nyomi, meg kell enni oly' édes ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1152 Dátum: 13 márc 31, 20:33:31 »

Jó lett ez az új aláírás Aes Nevet

Én már túlontúl semlegesen viszonyulok a Game of Thrones-hoz a 2. évad után :/

Idén mondjuk én se kapok locsolókat xD Majd csak holnap megyek haza koliból szal offoltam az egész húsvétot, olyan jó ez a kis dékáni szünet *-*
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1153 Dátum: 13 márc 31, 20:35:04 »

Nem tehetek róla, egyszerűen csak kirobbant belőlem az a hatalmas érzelem töltet.  Hümm-hümm

Sajnos nem dolgozhatok a falon, szöges ellentétben állna a nem létező elveimmel, főként a nők miatt. Mosolyog

hajnalban rakják fel, szóval azzal nincs gond, angol felirat 8-9 körülre várható, a magyart nem tudom.

Jó Noémi nem kell a picsogás, jó lesz az  Nevet juttasd el nekem kimaradt alaska vodkát Pirul
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1154 Dátum: 13 márc 31, 20:49:32 »

Jó lett ez az új aláírás Aes Nevet

Köszi szépen Nevet Legalább valaki értékeli a Hermione rajongásomat. Nevet

Syzygy! Ki mondta, hogy nem nyúlhatsza  Falon túl nőkhöz? Csak hogy pontosítsuk, neked nem fekete köpenyed lesz ott, hanem zöld. Láthatósági. ikszdé Közmunkás felirattal. Viszont így a nő téma nem akadály. Na nem mintha ez opcionális lenne, végülis büntetés.

CrazyCat: TWD magyar felirat hétfőn délután vagy estefelé szokott jönni, én mindig azzal nézem. Hétfőn este vagy kedden tudod majd nézni az új részt magyar felirattal.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins