Aes Sedai
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 13 márc 31, 17:49:05 » |
|
Jó szórakozást hozzá! xD Amúgy boldog nyúlhús evést mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 13 márc 31, 18:08:42 » |
|
Boldog húsvétot mindenkinek. Bár nyúl húst azért nem eszek. ééééés elolvadt a hó, csak nem szánkóval jött a nyuszi.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 13 márc 31, 18:17:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 13 márc 31, 19:19:04 » |
|
Aranyos macsek,boldog nyulat mindenkinek!. (Jöjjön a pörköltbe xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 13 márc 31, 19:26:47 » |
|
Persze csak húsvétkor meg karácsonykor, esetleg születésnapkor legyen boldog az ember? Az év többi napja miért nem lehet az?, mindig csak boldog ez +azt, mint ha a többi nap nem is számítana :S :S :S Persze nem kell komolyan venni (de), csak arra szerettem volna reflektálni, hogy unalmas már ez a boldogság áramlat ünnepekkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 13 márc 31, 19:35:14 » |
|
Én is így gondolom,de ez a szokás (Gesztus) .Tudod ezt szokták az emberek hablatyolni ünnepekkor,csak mert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 13 márc 31, 19:43:49 » |
|
Persze csak húsvétkor meg karácsonykor, esetleg születésnapkor legyen boldog az ember? Ejnye az újévet elfelejtetted Am mifelénk húsvétkor inkább kellemes ünnepeket szokás kívánni, valahogy nekem a húsvét nem a boldogságról szól... mert ok, hogy Jézus feltámadt és a mennybe ment... és most a sok gyász miatti böjt után ehetünk húst, de nekem ide a "boldog" akkor se passzol, a kajállás az nagyon kellemes tud lenni, de a sok kölnitől és víztől amit a nyakamba öntenek, boldog nem leszek xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 13 márc 31, 19:47:04 » |
|
Legalább téged locsolnak. Engem már tavaly sem locsolt meg senki, és most sem. Még apám sem. A boldoggal nincs semmi gondom, de ha ennyire zavar néhányotokat, akkor mindennap mondjatok boldogot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 13 márc 31, 19:55:28 » |
|
Boldog Vasárnapot! Hozzánk holnap jönnek locsolkodni elvileg. Nem hiányzik túlzottan, megint moshatok hajat vagy háromszor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 13 márc 31, 20:12:48 » |
|
Nem tudom ti milyen locsolásról beszéltek, holnap egész délelőttömet együtt töltöm Game of Thrones s03e01-el
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 31, 20:27:55 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 13 márc 31, 20:24:13 » |
|
A túlzott emotikon használat tilos. Ezért most 5 évre a Falon túlra száműzlek, ahol hómunkásként kell dolgoznod. Én is nagyon várom már az új részt, de előtte még TWD évadzáró. Amíg enm néztem meg mindkettőt, addig a sorozatos témába be se teszem a lábam. xD Mondjuk Trónok Harcában olyan sok spoilert már nem lehet nekem felmutatni, na de akkor is. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 13 márc 31, 20:30:11 » |
|
A TWD milyen napszakban szokott kijönni? Habár valószínűleg legoptimistább esetben is csak este lesz felirat. Amúgy kaptam ma egy olyan cuki kost Tiszta nyomi, meg kell enni oly' édes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 13 márc 31, 20:33:31 » |
|
Jó lett ez az új aláírás Aes Én már túlontúl semlegesen viszonyulok a Game of Thrones-hoz a 2. évad után Idén mondjuk én se kapok locsolókat xD Majd csak holnap megyek haza koliból szal offoltam az egész húsvétot, olyan jó ez a kis dékáni szünet *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 13 márc 31, 20:35:04 » |
|
Nem tehetek róla, egyszerűen csak kirobbant belőlem az a hatalmas érzelem töltet. Sajnos nem dolgozhatok a falon, szöges ellentétben állna a nem létező elveimmel, főként a nők miatt. hajnalban rakják fel, szóval azzal nincs gond, angol felirat 8-9 körülre várható, a magyart nem tudom. Jó Noémi nem kell a picsogás, jó lesz az juttasd el nekem kimaradt alaska vodkát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 13 márc 31, 20:49:32 » |
|
Jó lett ez az új aláírás Aes Köszi szépen Legalább valaki értékeli a Hermione rajongásomat. Syzygy! Ki mondta, hogy nem nyúlhatsza Falon túl nőkhöz? Csak hogy pontosítsuk, neked nem fekete köpenyed lesz ott, hanem zöld. Láthatósági. Közmunkás felirattal. Viszont így a nő téma nem akadály. Na nem mintha ez opcionális lenne, végülis büntetés. CrazyCat: TWD magyar felirat hétfőn délután vagy estefelé szokott jönni, én mindig azzal nézem. Hétfőn este vagy kedden tudod majd nézni az új részt magyar felirattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|