Nem kerestél elég sokáig. Én vagy egy órán át tekertem lefelé a találatokat. Jó közben mást is csánaltam persze, pl. veled beszéltem.
És voltak érdekességek. Pl. egy kép ami Lucius Malfoyt (nem Dracot hanem az
apját) és Hermionét ábrázolja félre nem érthető események közben, na az azért ütős volt.
Ez a nagy fanatizmus meg nem csak most van. Te ezt nem tudhatod, mert nem ismertük még egymást, amikor a HP fanatizmus nálam a fénykorát érte, de jelentős volt nagyon.
És azóta se múlt el, csak kicsit háttérbe szorult, mert ugye véget értek már a könyvek meg a film is azóta. De több korszak is volt, az első amikor először olvastam a könyveket (akkor még csak négy volt). Igaz akkor még nem volt netem, szal nem tudtam máshogy kiélni.
Utána kiújult az 5. könyv megjelenésekor, meg amikor a 4. filmet játszották, azon nagyon kevés közé tartozott, amit többször is megnéztem moziban, meg eredeti DVD-n is meg van. Meg ekkor jelent meg nagyjából a hatodik könyv is. Hermione meg mindig is nagy kedvenc volt, maga a szereplő.
Emma Watson is jól néz ki, de nekem igazából Hermione karakterével együtt érdekes.
Nekem a HP máig az egyik kedvenc világom, csak a Trónok Harca, az Idő Kereke, meg a Star Wars fér még be ebbe az elit klubba: azok közé a történetek közé, amik valamilyen módon meghatározták/meghatározzák a személyiségfejlődésemet is, meg amik iránt a rajongás igazából sose múlik el, legfeljebb néha kevesebb szó esik róluk. Most meg ugye újra olvasom a HP könyveket, úgy, hogy elsősorban a szerelmi szálakra figyelek.
És örömeml fedezem fel, hogy így megint érdekes, pedig ezerszer olvastam már őket.
Fő "célkitűzésem" most az, hogy amit a neten olvastam nemrég, meg amit mindig is sejtettem, magyarán, hogy Harry és Hermione között volt egyfajta sose kiteljesedett plátói szerelem (vagyis inkább csak vonzalom), szóval, hogy ennek a jeleit keresem.
És persze, mivel menthetetlen vagyok, nagyon bele is éltem magam az egészbe.
Azóta már idegesít, ha Ron x Hermione dolgokat látok valahol.
Na jó, ez most gyerekesnek tűnik nagyon, tudom.
Laterne, a zenét mindjárt megnézem.
Tavaly sok jó album volt metal téren, szóval kíváncsi leszek rá.
Szerk: fent van youtubeon az egész album. És ez tényleg jó.