24 nov 19, 11:32:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1233189 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1110 Dátum: 13 márc 29, 17:16:46 »

És ennek oka is van: abba a résbe pont beleillik a mahorka vége, megakad, és úgy tudja szívni, a kezét meg zsebbe teheti, hogy ne fagyjon el a francba.
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1111 Dátum: 13 márc 29, 19:16:09 »

Nem olyan meglepő a dolog. Modellnek nem azokat választják, akik simán szépek általában, inkább azokat, akik érdekesek. Ha megnéztek egy divatbemutatót vagy bármelyik modelleket felvonultató újságot, akkor láthatjátok, hogy sokszor egyáltalán nem is szépek (főleg ha még a sminkkel illetve a hajjal rá is segítenek), csak simán érdekes a kompozíció. Például:

A marketingnél meg nincs jó vagy rossz. Mondhatni jól is végezte a dolgát, hisz még itt is erről beszélünk, ami simán elég.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1112 Dátum: 13 márc 29, 19:27:50 »

Ja, elég triviális, hogy nem a szépet, hanem a különlegeset választják.

Biológiailag a legtöbb ember az átlagarchoz (nem átlagos archoz, ez két külön fogalom) vonzódik, de legfeltűnőbbek és ezáltal sokszor legsikeresebbek az átlagtól valamilyen módon kissé eltérő arcok. És a modelleknek pont a figyelemfelkeltés a lényege. Az is vicc, amikor azt skandálják, hogy felháborító, hogy sovány lányokat mutogatnak a kifutókon, mert ezzel az éhezésre és az önpusztításra ösztönzik a lányokat. Hát koránt sem, azoknak a feladata a feltűnés, figyelemfelkeltés, a divatot nem ők teremtik. Ha így lenne, elég érdekes ruhakompozíciókban járnánk... Persze az újságoknak, médiának már nagyobb a szerepe abban, hogy mit látunk szépnek. Ugyanakkor ez biológia folyamat, az elhízott, hájas, folyós embereket a többség soha nem fogja szépnek látni, még ha nyomatják facebookon a "kutyák játszanak csontokkal" ellenkampányukat, akkor sem.

Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1113 Dátum: 13 márc 29, 19:33:16 »

Van benne valami.  Gondolkozik

Amúgy az ezen a képen levő csaj nem lenne olyan ronda ha a kép nem lenne az, nem tudom hogy ki hozta össze ezt a képet de szerencsétlen úgy néz ki rajta mint aki be van tépve.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 19:34:49 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1114 Dátum: 13 márc 29, 20:48:00 »

Akkor te elég vékony lány lehetsz, Saphira. Nevet

Amúgy embere válogatja. Ha valaki nem birka módjára követi a divatot, ez esetben azt a divatot, hogy csak a tökéletes, darázsderekú, nagycicijű, hosszú combú, tehát Lara Croft jellegű nők a legdögösebbek, akkor lehet saját ízlése is, aminek a média nyomásához és etetéséhez már semmi köze nem lesz.

Nekem amúgy ő az egyik ilyen "nem kifejezetten szép, mégis átlagon felüli orcájú modellem. " Mosolyog

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1115 Dátum: 13 márc 29, 20:58:14 »

Miből gondolod? Mert megmondtam az igazat?

Lehetek dagadt is akár, az nem változtat a fent leírtakon. Nevet

Ugyan, a fehérkék a legszebbek, ugye Aes? Nevet Vagy hogy is neveztük egykor őket? Múltkor mondtad, hogy valahonnan ismerős a manapság sokszor emlegetett nemzet, egyébként valóban a fehérkékből nőtte ki magát az évek alatt. Nevet Mire véget ér, lehet teljesen más lesz. Nevet

Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #1116 Dátum: 13 márc 29, 21:11:45 »

Nem vágom miből következtettél erre Nikucci, annyira bírom amikor ezt csinálod. :DD

o.O???
Oké, akkor ezt ki is fejthetnéd Saphi, vagy ha nem akarod megosztani velünk hogy miről rébuszolsz akkor folytathatjátok msnen, skypeon, vagy akárhol máshol szerintem. Mosolyog

Gyönyörű fehérke..

Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1117 Dátum: 13 márc 29, 21:15:44 »

Múltkor mondtad, hogy valahonnan ismerős a manapság sokszor emlegetett nemzet, egyébként valóban a fehérkékből nőtte ki magát az évek alatt.

És még emlékszel a fehérkékre! Nevet Akkor nem reagáltál erre és azt hittem már nem emlékszel. xD Na, helyes, nem is lehet azt elfelejteni, elég sok munkaórát (xd) fektettünk a dologba.

Más, hihetetlenül sok embert érintő kérdés: hamarosan lesz végre alám. ikszdé Egy csomó időt szenteltem a lehetséges jelöltek kiválasztására. Mondjuk ez senkit se érdekel persze. Viszont tiszta rosszul lettem attól, hogy manapság a tizenéves lányok mekkora aberráltak... komolyan, Hermionés képeket kerestem ugye, dA-n, csak ezzel a kulcsszóval: "hermione", és egy rahedli homo/szado/mazo/pedo/stb beteges fanart kijött, teszem hozzá általában elég alacsony színvonalon. És a többségét fiatal lányok csinálták. oO" Na mondom b*zmeg, szép jövője lesz így az emberiségnek...
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1118 Dátum: 13 márc 29, 21:41:31 »

Csak azért nem reagáltam, mert éppen máson gondolkodtam, de emlékeztem rá. Nevet Bár már igazából fogalmam sincs, hogy mi volt az ő eredeti történetük, ahogy nagyon sok eredeti történetre nem emlékszem, de ez az egész elég régóta szervesen egymásra épül és láncszerűen alakult ki az idők folyamán. A vicc az, hogy eredetileg valami zenés-énekes hülyeséggel indult még évekkel ezelőtt, meg az egykori fórumos Ragnarök is tett hozzá.

Most kíváncsiságból beírtam én is Hermionét, de annyira sok beteges képet nem adott ki. Ne reagáld túl. Nevet Egyébként mi most ez a Hermione fanatizmus?

Idézet
Nem vágom miből következtettél erre Nikucci, annyira bírom amikor ezt csinálod. :DD

Ja, ezt én sem értem egyébként. Nevet
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1119 Dátum: 13 márc 29, 21:58:19 »

Mert Emma Watson jó csaj.  Nevet
Aes keress rá arra, hogy Wolves in the Throne Room - Celestial Lineage. Dallamosabb death, a 2012-es év legjobb albumai között tartják.
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1120 Dátum: 13 márc 29, 22:00:24 »

Nyilván ahogy kinéz az ember maga, az hat a saját véleményére is, így szerintem a kicsi, jó helyeken kellemesen karcsú, még jobb helyeken kellemesen kerekded formájú, vörösesbarnás hajú lányok a legdögösebbek. Nevet De amúgy tudom, hogy karcsú vagy, és főleg eüiatt gondoltam, amit gondoltam.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1121 Dátum: 13 márc 29, 22:07:47 »

Nem kerestél elég sokáig. Én vagy egy órán át tekertem lefelé a találatokat. Jó közben mást is csánaltam persze, pl. veled beszéltem. ikszdé És voltak érdekességek. Pl. egy kép ami Lucius Malfoyt (nem Dracot hanem az apját) és Hermionét ábrázolja félre nem érthető események közben, na az azért ütős volt. ikszdé

Ez a nagy fanatizmus meg nem csak most van. Te ezt nem tudhatod, mert nem ismertük még egymást, amikor a HP fanatizmus nálam a fénykorát érte, de jelentős volt nagyon. Nevet És azóta se múlt el, csak kicsit háttérbe szorult, mert ugye véget értek már a könyvek meg a film is azóta. De több korszak is volt, az első amikor először olvastam a könyveket (akkor még csak négy volt). Igaz akkor még nem volt netem, szal nem tudtam máshogy kiélni. Nevet Utána kiújult az 5. könyv megjelenésekor, meg amikor a 4. filmet játszották, azon nagyon kevés közé tartozott, amit többször is megnéztem moziban, meg eredeti DVD-n is meg van. Meg ekkor jelent meg nagyjából a hatodik könyv is. Hermione meg mindig is nagy kedvenc volt, maga a szereplő. Nevet Emma Watson is jól néz ki, de nekem igazából Hermione karakterével együtt érdekes. Nevet

Nekem a HP máig az egyik kedvenc világom, csak a Trónok Harca, az Idő Kereke, meg a Star Wars fér még be ebbe az elit klubba: azok közé a történetek közé, amik valamilyen módon meghatározták/meghatározzák a személyiségfejlődésemet is, meg amik iránt a rajongás igazából sose múlik el, legfeljebb néha kevesebb szó esik róluk. Most meg ugye újra olvasom a HP könyveket, úgy, hogy elsősorban a szerelmi szálakra figyelek. Mosolyog És örömeml fedezem fel, hogy így megint érdekes, pedig ezerszer olvastam már őket. Nevet Fő "célkitűzésem" most az, hogy amit a neten olvastam nemrég, meg amit mindig is sejtettem, magyarán, hogy Harry és Hermione között volt egyfajta sose kiteljesedett plátói szerelem (vagyis inkább csak vonzalom), szóval, hogy ennek a jeleit keresem. Nevet És persze, mivel menthetetlen vagyok, nagyon bele is éltem magam az egészbe. Nevet Azóta már idegesít, ha Ron x Hermione dolgokat látok valahol. ikszdé Na jó, ez most gyerekesnek tűnik nagyon, tudom.  Pojén

Laterne, a zenét mindjárt megnézem. Nevet Tavaly sok jó album volt metal téren, szóval kíváncsi leszek rá. Nevet

Szerk: fent van youtubeon az egész album. És ez tényleg jó.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 22:19:19 írta Aes Sedai » Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1122 Dátum: 13 márc 29, 22:23:28 »

Tudom, azért ajánlottam. Mutattam már valaha rossz zenét?  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1123 Dátum: 13 márc 29, 22:59:59 »

Ez megy majd letöltésbe azt hiszem. Mosolyog
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1124 Dátum: 13 márc 30, 08:48:36 »

Megállapítottam, hogy furcsán hat rám a szeszes ital fogyasztás, ma is felkeltem már 7-kor, na jó utána vissza aludtam, de  8-kor már azt se tudtam (pedig olyan fél3kor feküdtem le), lehet alkoholistává kéne válnom, hogy be járjak a 8 órási előadásaimra hétfőn, kedden és szerdán Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins