24 nov 19, 00:38:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1231933 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #975 Dátum: 13 márc 26, 19:09:27 »

Neked is kellemes húsvétot.

Emberek...van gyakorlathelyem!!! Nevet:D:D:D:D:D A TEVA végre visszajelzett, így mehetek oda.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #976 Dátum: 13 márc 26, 19:14:03 »

Na akkor ma mindkettőnknek jó napja van Nevet és az Obiban lettem promóter Mosolyog asszem az Al-ko márkának kell kertészeti cuccokat ajánlani...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #977 Dátum: 13 márc 26, 19:18:13 »

Nevet király barátom nagybátyja is ott melózik értsd TEVA.... bár gonoszak voltak mikor csesztek válaszolni a szakmai napos felkeresésünkre... pedig a biomérnököket érintené a dolog ikszdé

én meg ma leadtam az Erasmus szakmai gyak. jelentkezést... kíváncsian várom mi lesz majd velem (egyelőre malomba tudnak fogadni, de nem biztos h belefér nekik is a 3 hónap.... bár egy tejüzem vagy húsfeldolgozó jobban vonzana xD)

álmos vagyok, a ZH-k nem voltak jók, holnap labor, holnapután labor, nyűgös vagyok... sok beugró -.-
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #978 Dátum: 13 márc 26, 20:14:32 »

Neked is kellemes húsvétot.

Emberek...van gyakorlathelyem!!! Nevet:D:D:D:D:D A TEVA végre visszajelzett, így mehetek oda.

Fuj, Fuj, Fuj, Fuj.

És megvan a négy szó. Mosolyog
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #979 Dátum: 13 márc 26, 20:26:25 »

Ezek a gonosz galaktikus kizsákmányoló vadkapitalista finánctőkés gyógyszergyártó cégek....
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #980 Dátum: 13 márc 26, 20:30:07 »

És kiknek a tulajdonában van a gyógyszerlobbi ??? hmm hát egészen véletlenül a Rothschild családéban Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #981 Dátum: 13 márc 26, 20:37:41 »

Akik a kezdetektől fogva szabadkőművesek, és marionett bábuként mozgatják az egész Unió ballibes szervezetrendszerét, egyetértésben a szintén általuk irányított és monopóliumként egy kézben egyesített média véleményhatalmi gépezettel, és akkor még az IMF-ről, és az egyéb alibi pénzmosó transznacionális szervezetekről nem mondtam semmit...
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 20:38:39 írta Syzygy » Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #982 Dátum: 13 márc 26, 20:53:12 »

Még szerencse, hogy ilyen világméretű szupertitkos szuperintelligens szupergonosz "összeesküvésekről" kb. mindenki tud, még a sarki kocsmában is ez a beszédtéma. Elég bénák ezek az összeesküvők, én tuti ezerszer jobban csinálnám mint ők, jobban tudok titkot tartani náluk.  Nyelvesít
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #983 Dátum: 13 márc 26, 20:55:32 »

Ezek a gonosz galaktikus kizsákmányoló vadkapitalista finánctőkés gyógyszergyártó cégek....

Ez irónia volt? Nevet
Amúgy valóban: a gyógyszergyártás nem arra megy, hogy segítsünk az embereken, hanem arra, hogy minél nagyobb legyen a haszon. És ahol a haszon megjelenik, ott egy idő múlva feledésbe merül a becsület. Persze nagyon szigorú szabályok vonatkoznak egy-egy gyógyszerre, de a gyógyszergyárak érdeke, hogy minél hamarabb elkészüljön egy gyógyszerrel. Bizonyítottan több gyógyszercég elcsalta a toxicitási és humán vizsgálatokat, hamisított egy-két papírt, majd  piacra dobta kellő ismeret nélkül az adott anyagot, és mivel a gyógyszer szabadalma pár év alatt lejár, a gyár érdeke az elején erősen reklámozni és minél többet eladni belőle. Ebből születnek aztán az olyan véletlenek, hogy "hopp, ettől megvakultál, ettől megsüketültél, ettől meg szívrohamod lett". Nevet

A TEVA-val az a gondom, hogy csúnyák a zászlaik. Már ha kiteszik őket, szerencsére ritkán vannak kint.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 20:56:13 írta Saphira » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #984 Dátum: 13 márc 26, 20:56:02 »

Ha valamit el akarsz rejteni akkor ásd el... ha valamit nagyon el akarsz rejteni rakd az ember orra elé... Pláne ha a dolog hihetetlen Mosolyog
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #985 Dátum: 13 márc 26, 21:03:07 »

Kár összeesküvésekről beszélni, köztudott, hogy Rotschildék milyen fortéllyal szerezték meg az angol jegybank és tőke egészét. Ez nem legenda vagy összeesküvés, hanem tény és történelem. Hogy most éppen mit csinálnak, ki tudja. Talán valóban visszavonultak, talán nem.

Amerikai elnökék sem kedvelték őket a 19. században. Bár nyilván ők is csak paranoiásak voltak.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #986 Dátum: 13 márc 26, 21:09:52 »

Ha valamit el akarsz rejteni akkor ásd el... ha valamit nagyon el akarsz rejteni rakd az ember orra elé... Pláne ha a dolog hihetetlen Mosolyog
Jogos, mondjuk erről egy kicsit Virág elvtárs jut eszembe a Tanúból: "Az a gyanús, ami nem gyanús". És innen már csak egy kis lépés az ürgebőrbe varrt csomagokat közvetítő békaemberek képe. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 21:10:35 írta MrSaiyan » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #987 Dátum: 13 márc 26, 21:12:45 »

Aztán jött a FED 1913-ban és utána a zsidók szépen belerángatták az USA-t az első világháborúba, tudjuk mi lett a vége!

és Böde lőtt egy gólt!!!!!!!! Nevet

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #988 Dátum: 13 márc 26, 21:19:26 »

Aj, miért kellett elviccelni? Szomorú

Most akartam áttérni az Antarktisz alatt rejlő titkos kutatóállomásokra meg Atlantiszra.
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #989 Dátum: 13 márc 26, 21:21:26 »

És azt hallottátok, hogy állítólag az USA rendelte meg 9/11-et?  Ohh My God
Naplózva

Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins