noemimi-chan
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 13 márc 26, 21:45:43 » |
|
én már megmondtam a választ, az ufók nem akarják, hogy az élelmiszer ipar kiváló szaktekintélye legyek... ti meg azért vagytok itt, hogy itt tartsatok xD De én már mindent lelepleztem mert én mindent megtehetek, mert én vagyok a tűz és jég dala (vagyis a hajcsym ) nyuff T__________________________________T bekávéztam... és dohányozhatnékom van de nyem szabad
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 13 márc 26, 21:48:06 » |
|
Nem, dehogy. Annak mindenhol helye van. Daryl-nak meg főleg, az egyik legjobb szereplő az egészben. bekávéztam... és dohányozhatnékom van de nyem szabad Érdekes, én már ezer éve nem kávézok, de amikor még csináltam, nekem is többször bagózhatnékom lett tőle. Csak aztán valahogy leálltam kávéval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 13 márc 26, 21:49:03 » |
|
Laterneman you will never be as cool as that motherfuckin cat, deal with it ! Pl nékem egy Jürgen Habermas szöveget kellene olvasnom Európa alkotmányáról...végülis bélyegek sem rosszak.. egyébként utálom a redneckeket, véletlenül egymás után néztem meg a ken parkot és a gummot, életre elegem lett belőlük...daryl overrated.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 13 márc 26, 21:51:50 » |
|
Nem overrated. Tényleg redneck, de azért nem vészesen az, főleg a bratyójához képest. xD (Na jó, hozzáképest senki se az) Mondjuk tipikus közönségkedvenc az tény. Olyan mint Havas Jon meg Sirius Black, szal kb minden rajongó imádja. (Mindig vannak ilyenek a legtöbb történetben, ezer évig lehetne sorolni a példákat )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 13 márc 26, 21:52:57 » |
|
Laterneman you will never be as cool as that motherfuckin cat, deal with it ! Én már most olyan hűvös vagyok mint az anyadugó macska, anélkül hogy üzletelnék vele, már ne is haragudj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 13 márc 26, 21:55:31 » |
|
Nem szerettyem Siriust annyira , mert Piton professzort lájkoltam Ezek meg kecsegek voltak vele Havas Jon <3 lőjjön le valaki xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 13 márc 26, 21:58:40 » |
|
Meg kéne néznem a DW legújabb részét.. Csak be vagyok baszva, meg kajás vagyok... Dejónkem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 13 márc 26, 21:58:51 » |
|
Mit tudtál szeretni Pitonban? Olyan volt 100%-ban a személyisége, mint az áltsulis földrajztanárnőmnek, csak ott én voltam Harry.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 13 márc 26, 21:59:55 » |
|
lőjjön le valaki xD
BANG% BANG! BANG! BANG! (dégy zsó XDDDDXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 13 márc 26, 22:01:28 » |
|
Lámpás, Ez örök háborút jelent! Franc, már tíz óra. Hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 13 márc 26, 22:02:02 » |
|
én mindig is megértettem mi rejlik benne... meg Harry egy ****fej, mint az apja, szal na...
nooooooooo!!!
és én még mindig nem csinálom a dolgom yeeeee xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 13 márc 26, 22:02:49 » |
|
Nem haragszom kedves kolléga, ámbátor fel kell hívnom figyelmét arra, hogy a jövőben tartózkodni legyen szíves mindennemű magyartalan kifejezések használatától, sajnos az ön humorérzéke nem ütötte meg a jelen fórum hatályos ingerküszöbét. ( ez sem vicces, de BDSRSTNT )
Most kell lelépnem, mielőtt ki tör a harry potter láz xD Viszlát és köszi a halakat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 22:06:11 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 13 márc 26, 22:05:39 » |
|
mert Piton professzort lájkoltam Nem tudom hogy miért de engem Orochimarura emlékeztet. Meg kéne néznem a DW legújabb részét.. Csak be vagyok baszva, meg kajás vagyok... Dejónkem.. Te nézed a DW-t? Nem is tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 13 márc 26, 22:05:58 » |
|
Mit tudtál szeretni Pitonban? Olyan volt 100%-ban a személyisége, mint az áltsulis földrajztanárnőmnek, csak ott én voltam Harry. Pipogyusz jó arc. Én kedveltem, mondjuk sok rossz tanárélmény sűrűsödik benne, de ennek ellenére is. Noe! Én Siriust is bírtam. Szegénynek szintén elég szar élete volt, pont mint Pitonnak. Kár, hogy úgy haltak meg, hogy sose bocsátott meg egyik se a másiknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 13 márc 26, 22:08:21 » |
|
kaksi is lett volna, ha megtörténik... most elképzeltem köztük egy borulj keblemre testvír-es jelenetet és nem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|