24 nov 19, 00:43:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1231945 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1005 Dátum: 13 márc 26, 21:45:43 »

én már megmondtam a választ, az ufók nem akarják, hogy az élelmiszer ipar kiváló szaktekintélye legyek... ti meg azért vagytok itt, hogy itt tartsatok xD

De én már mindent lelepleztem mert én mindent megtehetek, mert én vagyok a tűz és jég dala (vagyis a hajcsym ikszdé)

nyuff T__________________________________T bekávéztam... és dohányozhatnékom van de nyem szabad Durci
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1006 Dátum: 13 márc 26, 21:48:06 »

Nem, dehogy. Nevet Annak mindenhol helye van. Daryl-nak meg főleg, az egyik legjobb szereplő az egészben.

bekávéztam... és dohányozhatnékom van de nyem szabad Durci

Érdekes, én már ezer éve nem kávézok, de amikor még csináltam, nekem is többször bagózhatnékom lett tőle. Csak aztán valahogy leálltam  kávéval. ikszdé
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1007 Dátum: 13 márc 26, 21:49:03 »

Laterneman you will never be as cool as that motherfuckin cat, deal with it !  Kúl

Pl nékem egy Jürgen Habermas szöveget kellene olvasnom Európa alkotmányáról...végülis bélyegek sem rosszak..

egyébként utálom a redneckeket, véletlenül egymás után néztem meg a ken parkot és a gummot, életre elegem lett belőlük...daryl overrated. Nevet

Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1008 Dátum: 13 márc 26, 21:51:50 »

Nem overrated. Tényleg redneck, de azért nem vészesen az, főleg a bratyójához képest. xD (Na jó, hozzáképest senki se az)

Mondjuk tipikus közönségkedvenc az tény. Olyan mint Havas Jon meg Sirius Black, szal kb minden rajongó imádja. ikszdé (Mindig vannak ilyenek a legtöbb történetben, ezer évig lehetne sorolni a példákat Nevet)
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1009 Dátum: 13 márc 26, 21:52:57 »

Laterneman you will never be as cool as that motherfuckin cat, deal with it !  Kúl

Én már most olyan hűvös vagyok mint az anyadugó macska, anélkül hogy üzletelnék vele, már ne is haragudj!
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1010 Dátum: 13 márc 26, 21:55:31 »

Nem szerettyem Siriust annyira Durci, mert Piton professzort lájkoltam Pojén Ezek meg kecsegek voltak vele Durci

Havas Jon <3

lőjjön le valaki xD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1011 Dátum: 13 márc 26, 21:58:40 »

Meg kéne néznem a DW legújabb részét.. Csak be vagyok baszva, meg kajás vagyok... Dejónkem..
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1012 Dátum: 13 márc 26, 21:58:51 »

Mit tudtál szeretni Pitonban? Nevet Olyan volt 100%-ban a személyisége, mint az áltsulis földrajztanárnőmnek, csak ott én voltam Harry.
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1013 Dátum: 13 márc 26, 21:59:55 »

lőjjön le valaki xD

BANG% BANG! BANG! BANG!

(dégy zsó XDDDDXD)
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1014 Dátum: 13 márc 26, 22:01:28 »

Lámpás,

Ez örök háborút jelent!

Franc, már tíz óra. Hmm.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1015 Dátum: 13 márc 26, 22:02:02 »

én mindig is megértettem mi rejlik benne... meg Harry egy ****fej, mint az apja, szal na...

nooooooooo!!!

és én még mindig nem csinálom a dolgom yeeeee xD
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1016 Dátum: 13 márc 26, 22:02:49 »

Nem haragszom kedves kolléga, ámbátor fel kell hívnom figyelmét arra, hogy a jövőben tartózkodni legyen szíves mindennemű magyartalan kifejezések használatától, sajnos az ön humorérzéke nem ütötte meg a jelen fórum hatályos ingerküszöbét.  ( ez sem vicces, de BDSRSTNT )

Most kell lelépnem, mielőtt ki tör a harry potter láz xD Viszlát és köszi a halakat!
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 22:06:11 írta Syzygy » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1017 Dátum: 13 márc 26, 22:05:39 »

Idézet
mert Piton professzort lájkoltam
Nem tudom hogy miért de engem Orochimarura emlékeztet.

Idézet
Meg kéne néznem a DW legújabb részét.. Csak be vagyok baszva, meg kajás vagyok... Dejónkem..
Te nézed a DW-t? Nem is tudtam.  Hümm-hümm
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1018 Dátum: 13 márc 26, 22:05:58 »

Mit tudtál szeretni Pitonban? Nevet Olyan volt 100%-ban a személyisége, mint az áltsulis földrajztanárnőmnek, csak ott én voltam Harry.

Pipogyusz jó arc. Nevet Én kedveltem, mondjuk sok rossz tanárélmény sűrűsödik benne, de ennek ellenére is. Nevet

Noe! Én Siriust is bírtam. Szegénynek szintén elég szar élete volt, pont mint Pitonnak. Nevet Kár, hogy úgy haltak meg, hogy sose bocsátott meg egyik se a másiknak.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1019 Dátum: 13 márc 26, 22:08:21 »

kaksi is lett volna, ha megtörténik... most elképzeltem köztük egy borulj keblemre testvír-es jelenetet és nem tetszik Durci
Naplózva

Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins