Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #930 Dátum: 13 márc 25, 22:21:29 » |
|
Csak engem nem zavar az időjárás? Tőlem akár cigánygyerekek is potyoghatnak az égből..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #931 Dátum: 13 márc 25, 22:22:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #932 Dátum: 13 márc 25, 22:23:51 » |
|
Én régebben a felső szomszédomat hallottam tvzni és horkolni, de elköltözött. Mostanában előfordulgat hogy az alsó szomszédok beszélgetnek éjfélkor meg utána de jó hangosan, és valami dübörgés is van, ilyen bútorátrendezéshez hasonló zaj. Csak nem hajnal egykor rendezik át a szobát!?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #933 Dátum: 13 márc 25, 22:26:20 » |
|
Noémi... Nyertél én nem bírnám a kolit XDXD Így is szar hallgatni XDXD Pedig ez kis tétel
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #934 Dátum: 13 márc 25, 22:28:15 » |
|
én az egész kolitól Na nyertem? Mit kapok? Csokit? Tőlem ezt kapod: Ezzel tudod a leghatékonyabban csökkenteni a szomszédok által keltett zajszennyezést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #935 Dátum: 13 márc 25, 22:29:47 » |
|
A kolit nem arra tervezték, hogy emberek lakjanak benne. Szerintem valami perverz gonosztevő, lemásolta az auswitzi körülményeket és elnevezte kollégiumnak. Csak a rendőrtisztin sokszor még gáz sincs, hogy fűtsenek. És itt szigorúan a fűtésről beszélek. Aki valami rossz szóviccet feltételez, az maga a sátán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #936 Dátum: 13 márc 25, 22:32:46 » |
|
A mi kolink majdnem olyan, mint egy szálloda. Csak a füstjelző szirénát kéne valahogy deaktiválni, ami hajlamos hajnali 4-kor megszólalni 120 decibellel, és négycsillagos lenne szinte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #937 Dátum: 13 márc 25, 22:33:32 » |
|
XDXD Ez azért gonosz És igen maga vagyok a sátán XDXDXD Rájöttem mi a legnagyobb biznisz... Koedukált koleszban óvszerautomatát üzemeltetni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 13 márc 25, 22:34:08 » |
|
Amikor a skinhead szobatársadnak a radiátor mellett szellőzik a bakkancsa, ami kb olyan büdös hogy a csótányok is csak gázálarcban közelítik meg, egész éjszaka pofázik a nemzeti rock, meg a punk zene a kazettás magnón, mert ő kussban nem tud aludni... Na az a szar... + A másik hogy hallod hogy fütyül a szél a jól záródó ablakon, a szomszéd szobában a srác úgy holkol hogy simán áthallatszik, valamelyk szobatársad meg úgy veri a f*szát, hogy recseg bele az ágy.. Na aludj jól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #939 Dátum: 13 márc 25, 22:36:31 » |
|
Asszem te nyertél Gabesz. Ez így erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #940 Dátum: 13 márc 25, 22:37:25 » |
|
Ti nem tudom, milyen koliban laktatok, a miénket szerencsére nemrég újították fel. Régebben állítólag még patkányok is voltak, illetve egyszer bementem még felújítás előtt egy koliba WC-re, mert már nagyon kellett, de az ottani körülményeket látva úgy döntöttem, mégse kell annyira...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #941 Dátum: 13 márc 25, 22:39:30 » |
|
Az idei kolim mondjuk jó, a tavalyihoz képest meg maga a mennyország, de tényleg, bár ott közelebb volt a wc, mi több saját volt (de ez talán mégse kárpótolja azt, hogy Törökbálinton volt, centis rés volt az ablak keret és az üveg közt, a keret is kimozgott és a tapéta alól potyogott a vakolat... szemléltetés: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538492_3647886030688_1670652404_n.jpg).... A mostanit nemrég újjították fel, van saját zuhanyzó... csak pici a hely.... (háttérben a jelen körülményekkel: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/481907_10200134296135064_1682103005_n.jpg már azokból nem sok látszik) Lent most is jól szórakoznak a szomszédok Aes szerintem jól állna nekem Tetszik xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 22:42:08 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #942 Dátum: 13 márc 25, 22:39:43 » |
|
Van ebben valami. Csak a füstjelző szirénát kéne valahogy deaktiválni, ami hajlamos hajnali 4-kor megszólalni 120 decibellel Itt az autóriasztók rakoncátlankodnak néha, a parkolóban. Gabesz, te milyen "ötcsillagos" koliba voltál, hogy ilyen jó kis élményeid vannak? ent most is jól szórakoznak a szomszédok Akkor most lenne alkalmad kipróbálni az Aes által felajánlott "zajcsökkentő" eszközt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 22:43:22 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #943 Dátum: 13 márc 25, 22:41:06 » |
|
Gabesz, ez tényleg kemény leírás. Te egy egész tankot kapsz tőlem. Noe, megkapod a fegyót, de jó célra használd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 22:41:41 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #944 Dátum: 13 márc 25, 22:47:02 » |
|
Gabesz igy is osztodnak ,nem kell, hogy még fentről is essenek,én erre az esetre küldöm a szőke kékszeműeket,hogy moderálják az időjárást!nem nem Aesre gondolok!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|