zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #915 Dátum: 13 márc 25, 17:34:16 » |
|
Csak megjön egyszer, igaz? Valahol nagyon eltévedhetett, addig meg a tél vette át a helyét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #916 Dátum: 13 márc 25, 17:51:21 » |
|
Szerintem a szél iránya az oka. Folyamatosan már múlthéten is északkeleti szél fújt, és hozza le a szibériai levegőt. Ja, egyébként boldog szülnapot Nikucciának. szerk.: esik a hó már itt is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 21:39:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #917 Dátum: 13 márc 25, 21:42:04 » |
|
Hazahoztak japánról kocsival, így nem kellett gyalogolni és tömegközlekedni a hóban. Tök rendes volt a tanulótársamtól.
Isten éltesse Nikuccát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #918 Dátum: 13 márc 25, 21:44:53 » |
|
Egy pillanatra azt olvastam, hogy Japánból hoztak haza kocsival. Mondom, az igen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #919 Dátum: 13 márc 25, 21:47:55 » |
|
elsőre én is, néztem is hogy mit szívtál és mi az hogy nélkülem Tanulni akarok de képtelen vagyok rá T_T Holnap 2 zh... bár az egyiket feláldoztam már xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #920 Dátum: 13 márc 25, 21:51:53 » |
|
Áldozatok nélkül nincs győzelem A lustaság pedig félegészség
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #921 Dátum: 13 márc 25, 21:58:10 » |
|
Noe tanulj! Ha nem lesz munkád miből tartasz el engem?
A szomszéd megint ordibál a skype-ba és az is vissza neki. A múltkor azt hallgattam végig, hogy milyen jó volt a kommunizmus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #922 Dátum: 13 márc 25, 22:00:26 » |
|
Oh my god, kinézve az ablakon hihetetlen, hogy mindjárt április.... Bezzeg a karácsony az fekete volt, de a tavasz meg fehér... következő az lesz hogy augusztusban is -10 és térdig érő hó?! Jó lehet ezeket végighallgatni... Itt most csend van hálistennek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #923 Dátum: 13 márc 25, 22:02:14 » |
|
Nincs ezzel bajom. Egy nagy ház, sok lakással, papír falakkal, de miért mindig este tíz és éjjel egy között kell ezt eljátszania? Miért nem lehet este nyolckor. Tegnap éjjel fél egykor valami 50-es évekbeli szalonzenét hallgatott, amihez természetesen tapsoltak és ujjongtak. Azt hittem felrobbanok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #924 Dátum: 13 márc 25, 22:07:25 » |
|
Morita Hol is van ez a szomszédod?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #925 Dátum: 13 márc 25, 22:10:14 » |
|
Mugen... Nyugiiii szúú szááá nem támadunk öregekre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #926 Dátum: 13 márc 25, 22:11:38 » |
|
Te jobban fogsz keresni nálam, na jó még nem tuti, emlékszel, hogy múltkor pozitív kereseti lehetőségekről hallottunk a szakmámban *-*
Am nálunk fehér karácsony volt szal erre nem lehet panaszom xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #928 Dátum: 13 márc 25, 22:16:30 » |
|
Én a felső szomszédaimtól szoktam hangokat hallani de inkább nem linkelek videót XDXDXD Elég zavaró tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #929 Dátum: 13 márc 25, 22:17:29 » |
|
én az egész kolitól Na nyertem? Mit kapok? Csokit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|