Micsudi
|
|
« Válasz #720 Dátum: 13 márc 18, 21:12:31 » |
|
Jajj azt nagyon várom az új csajszi hihetetlenül cuki ááhhhh XDXDXD jólvan fanboy mode off
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #721 Dátum: 13 márc 18, 21:13:47 » |
|
Hát csupán csak 3-4 hónap, ha belevesszük a karácsonyit is. És most több részt is kapunk, tekintve hogy még a felét sem adták le az évadnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #722 Dátum: 13 márc 18, 21:15:44 » |
|
Remélem nem csapják össze és nem valami lehetetlen megoldással állnak elő... az első 4 évad logikusabb volt mint az 5-6.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #723 Dátum: 13 márc 18, 21:19:24 » |
|
Reméljük. Eddig a 7.évadból a részek semmit nem adtak a történethez, kivéve a Rony apját, meg még az utolsó volt olyan, hogy kellett Pondék végeztével. Ez kicsit még rá is adott a Dokira amit a karácsonyiban jól is látszott rajta, mennyire megviselte az elvesztésük. De az előzők, hát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #724 Dátum: 13 márc 18, 21:23:34 » |
|
Bele kell húzniuk. Nem kicsit. Ha ebből értelmes évadot akarnak kihozni. De nem Wh(off) oljuk ezzel a duma topicot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #725 Dátum: 13 márc 18, 21:38:42 » |
|
Haverom most vágja kopaszra a haját,én is akartam,de a barátnőm felkötne felgyujtana meg minden ,ugyhogy csak egy karszalagot csinaltatok meg otthagyom a vaskeresztet a táskamon . Ma is ahogy jovok haza ott verték az autómatát a cigók egy csordában,hatha ad vmi pízt,a kozteresek meg nem mernek odamenni... Ez a haver ismételgeti folyton ezt a jelmondatot:megmutatjuk a magyar sem jár egyedül...na ezek utan még jo h bandákban járunk...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #726 Dátum: 13 márc 18, 22:05:06 » |
|
Mégis megvolt a szezon első görkorizása, legurultam a citadelláról, csak sajna a csodás időben nem fogott valami jól a fékem, így több lett a seggelés, mint szép időben lehetett volna, de így is kevesebb volt a vártnál. Jó volt adrenalintól felspannolva szétázva hazajönni, kellemes az ilyen este
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #727 Dátum: 13 márc 18, 22:06:22 » |
|
Az ember érzi hogy most élt ismerős az ilyenek miatt jó lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #728 Dátum: 13 márc 18, 22:42:02 » |
|
Lesz még itt igazi görkoris idő is. Jön a melegfront.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #729 Dátum: 13 márc 18, 23:28:49 » |
|
Mindenki tudja hogy ez másodlagosan időjárás jelentés DWbe oltva topic. :* Annyira nem járok erre, hogy már azt álmodtam hogy Saphirával haverkodunk a szokásos módon. Elvonási tünetek. No, léptem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #730 Dátum: 13 márc 19, 01:40:09 » |
|
Ejj Éjfél há mé nrm jársz erre gyakrabban ? Igazán benézhetnél néhnapoján hiánxzik a cinizmusod meg az a gondolataid. Meg a farkasos avád ami egyébként sztem nem Éjféles szak igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #731 Dátum: 13 márc 19, 03:04:33 » |
|
Igen az utóbbi néhány napban nem láttunk errefelé. Minden okés ? Isomnia... gyakran utolér... Rühellem nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #732 Dátum: 13 márc 19, 15:05:29 » |
|
Látom valaki már megint részegen fórumozott. Sebaj, legalább már én leszoktam erről. Mellesleg Lew te csak ne irkálj nekem itt, mikor más helyeken meg sz*rsz a pofámra. *kedves mosoly*Le kéne már cserélni, marhára nem aktuális ez az avatar.. bár a farkasok örök kedvencek. Amúgy sem értelek, már elég jól visszafogom a cinizmusomat, olyan kedves és szófogadó vagyok hogy az már fáj. Úgyhogy csodálom hogy pont az hiányzik. Semmi Micsudi.. költöztem, meg elmászkálok sokat, a gépem be sincs üzemelve. Nem nagyon gépezem az utóbbi időben.. amúgy is kicsit sok volt a kockulásból az utóbbi fél évben. Torkod? Nem fáradsz akkor le eléggé ha nem tudsz aludni.. ejj. Ne agyalj annyit. No mentem vissza port törölni, oh jeah.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #733 Dátum: 13 márc 19, 16:55:10 » |
|
Pont azért hiányzik, mert visszafogod magad e téren.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #734 Dátum: 13 márc 19, 16:57:44 » |
|
Nos nekem nincs ilyen problémám ,hogy hiányolnak
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|