zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #690 Dátum: 13 márc 17, 22:06:21 » |
|
Engem az uszodában letanározott két 10-12 éves lány még a hét elején. Pedig szerintem még nem is nézek ki idősebbnek, főleg nem egy uszoda öltözőinél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #691 Dátum: 13 márc 17, 22:17:30 » |
|
Tőlem rendszeresen elkérik a személyit, ha olyat veszek. Aztán volt olyan is aki születési időt meg anyám nevét is megkérdezte, felváltva, többször is, mert nem hitte el. Pedig rég nem vagyok 17.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #692 Dátum: 13 márc 17, 22:19:32 » |
|
Te meg tőlem kérted el a személyimet mert nem hitted hogy akkor 19 vagyok. Amúgy te is fiatalos vagy, nem csodálom hogy elkérik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #693 Dátum: 13 márc 17, 22:21:04 » |
|
Inkább biztosra megyek, mint zárkába.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #694 Dátum: 13 márc 17, 22:23:24 » |
|
Mondtam neki minek jogsi,traktort,markolot tudok anelkul is ,mas meg egyelore nem kell.(akkori állaspont szerint)
heo nem akart a forum pedomacija lenni...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #695 Dátum: 13 márc 17, 22:27:32 » |
|
én a félév elején sértődtem be sokszor kis híján, mikor közölték fiúk, hogy idősebbnek néztek akkor még 19 éves koromnál de múltkor borvásárlásnál elkérték a személyim az jólesett *-* xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #696 Dátum: 13 márc 17, 22:40:10 » |
|
Látod Szabi, akartál egy beszélgetést, meg is lett. Amúúúgy igen, lehet hogy találkozni fogunk végre már. Egyébként nemsokára lesz Szabival az évfordulónk. Mármint a házassági évforduló. Szóval most ez pont kapóra jön. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #697 Dátum: 13 márc 17, 22:40:34 » |
|
De neeem. Rosszul sértődsz meg Noé. Ezt a megsértődést arra találták, ki, hogy a 30 éves nők megsértődjenek, ha negyvennek nézik. Ha most téged 30-nak néznének az nem azt jelenti, hogy eljárt fölötted az idő és sorvadsz el, hanem, hogy fejben érettebbnek tűnsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #698 Dátum: 13 márc 17, 22:41:42 » |
|
Noémi Szerintem is inkább fiatalabbnak tűnsz. 17 körül Azok a srácok vakok voltak Gdat, annak nem a külsőben kell megnyilvánulnia hanem a személyiségben....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #699 Dátum: 13 márc 17, 22:43:14 » |
|
Gdat, ha külsőre mondják hogy többnek tűnsz akkor nem a személyiségedre mondják, így ez nem jó vigasztalás. Ez a beszélgetéstől függ, meg hogy éppen mire utalt az adott férfi/férfiak. Jaj de cukorgombóc Detty.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #700 Dátum: 13 márc 17, 22:51:14 » |
|
Dehogynem. Egy olyan simabőrű (mint a Vukban. )20 éves csajnak, mint noe, nem mondhatják azt, hogy öregnek tűnik. Az ebben a sértő, hogy öregnek tűnik az ember, vagyis, nem kívánatosnak és hasznavehetetlennek. De ez azért elég egyértelmű, hogy egy 20 éves lány esetében fel sem merül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #701 Dátum: 13 márc 17, 22:55:35 » |
|
Gdat aztmondták idősebbnek néz kiXD nem azt hogy vénnek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #702 Dátum: 13 márc 17, 22:59:12 » |
|
Hát ez az. Nincs oka megsértődni. Annak a haminc éves csajnak akit lenegyveneztem egyszer, volt. Mert az a megjegyzés metakommunikálta az öregséghez tartozó pejoratív jelzőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #703 Dátum: 13 márc 17, 23:22:00 » |
|
Ha csúnya akkor tök mind mennyi idős,ezt nem magadra venni ,szimpla tény.(raadasul azt sem tom' hogy nezel ki )
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #704 Dátum: 13 márc 18, 00:04:32 » |
|
Nekem múltkor elkérte a személyimet az öreglány, fél percig nézegette, de úgy sem volt meggyőződve róla, hogy én 18 vagyok. Egyébként eddig csak a CBA-ban kérték el, avagy kérik, sehol máshol nem. én vettem igazi finom pálinkát. Ebbe annyi a baki, hogy boltban nincs finom pálinka. Az csak házi lehet. Bár a nemes pálinkák annyira nem rosszak, csak azok meg méregdrágák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|