STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #165 Dátum: 13 márc 02, 10:21:35 » |
|
Pedig miota elallitodott a billentyuzet probalok ra figyelni, hogy kisse igenyesebben gepeljek. Bar visszaallitani egyszerubb lenne xD Aes, te moderator vagy. De amugy jogos. Igazabol csak erdekeltek volna az ezzel kapcsolatoa esetleges meglatasok. Te is bejelentetted, hogy igy vagy vele, nem? Es szerintem igazan messze van az gman hisztietol. Es egyebkent asszem Sapka ia enlitette, hogy menni akar, indoklassal. Ezt se vegyetek nagy erzelmes kilepesnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 10:28:48 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #166 Dátum: 13 márc 02, 10:29:55 » |
|
Ez a fórum azért nem egy testvériség, vagy titkos társaság ahonnan nincs visszaút. Nem is gondolok rá így, hogy ki meg be lehet lépni. Vagy ír valaki, vagy nem. Van aki pl. kihagy éveket és visszajön, kár ebből témát csinálni. Az volt mondjuk érdekes, amikor Cart első fórumán Immor-sama 18000! hozzászólás után nyomtalanul eltűnt. Az úgy kemény volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 10:30:26 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 13 márc 02, 10:39:21 » |
|
Pedig ki meg be lehet. Meg azt is amit mindtal, de ez a duma. Itt ennel kevesbe letjogosult temak is el szoktak ferni. Nem azt mondom, hogy ez olyan bazi erdekes, de nem is azt mondtam, ennyi, vegeztem, orokre itt hagyom, nem birom tovabb. Tehat megegyszer, most gond, hogy mondtam, hogy nem leszek, meg aki esetleg koszonni akar, lehetoseget adtam ra, s en is elkoszontem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 13 márc 02, 10:43:38 » |
|
Szia STM! Még tényleg sehol nem vagy gman kálváriájához képest
Én anno úgy távoztam jó hosszú időre, hogy a kutya se tudta mi lett velem. Jó sok haragot is szítottam vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #169 Dátum: 13 márc 02, 10:45:02 » |
|
Mert mi történt Mori? Kitalálták, hogy elárultad a fórumot vagy megutáltál mindenkit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 13 márc 02, 10:46:34 » |
|
Szia STM. Nos, akkor nyilván valahol gman és Morita szélsőséges megoldásai között húzódik a helyes út. Durva, első hsz a Duma 10-be. Éééééés hazai földről. :DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 10:47:19 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 13 márc 02, 10:47:48 » |
|
Szia Niki xD Talan meg beszelunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 13 márc 02, 10:48:13 » |
|
Üdv itthon. Hogy tetszik az ország? Változott vmi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #173 Dátum: 13 márc 02, 10:57:44 » |
|
Eegen, egyszer még talán az is előfordulhat. Háááááát, változni nem változott semmi, és ez nem is baj. Örülök, hogy ugyanaz az érzés fogadott Hegyeshalomnál, mint amikor tavaly októbeeben. De a legtutibb érzés az volt, hogy mikor Pesten átszálltunk a Keletiben egy másik vonatra, és egy utasra vadászó taxis megkérdezte, akar-e a szép hölgy egy fuvart, minden szavát értettem, és kurva boldogan mondtam, hogy nem, ha csak el nem visz Debrecenig. Plusz az összes járókelő magyarul beszélt, és ez így nektek nagy hülyeségnek tűnhez így, de akkor és ott én voltam emiatt a legboldogabb. Imádtam azt a pillanatot, és örökre belém vésődött. De itthonitthon lenni már nem olyan nagy szám, de öö.. ez meg már rám tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 13 márc 02, 11:06:45 » |
|
Pontosan értem mit érzel. Amikor hazajöttem írországból, ugyanezt éreztem. Undorodtam már a gusztustalan, primitív épületektől, amik pontosan ugyanúgy néznek ki. Amikor hazajöttem végigmentünk Pesten, elmentünk a Parlament előtt, kirázott a hideg, hogy nekünk milyen fantasztikus országunk van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 13 márc 02, 11:12:16 » |
|
Ketlem, hogy Nikinel errol lenne szo. Amugy tudja valaki, pesten mert csonka a galambok felenek a laba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #176 Dátum: 13 márc 02, 11:30:27 » |
|
Ez egy nagyon jó kérdés Lehet hogy mivel sokan vannak, szétcincálják egymást STM azt hittem mész Ez már hanyadik hsz-ed azóta?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 13 márc 02, 11:42:54 » |
|
8.? Amugy megyek. Csak meg tarsalgok kicsit, es megprobalom megfejteni a madaras kerdest. de ha zavarlak, itt sem vagyok. Nem, tenyleg, amugyis mindjart dolgom lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #178 Dátum: 13 márc 02, 11:44:45 » |
|
Annyira nem zavarsz Úgyis mindenki eltűnt most De a galambok hogy jutottak az eszedbe?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 13 márc 02, 11:51:54 » |
|
A fovarosrol, azon kivul, hogy milyen lepukkant, meg milyen szep a duna, ez szokott szemet szurni ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|