Hiei D. Legend
|
|
« Dátum: 13 feb 28, 14:03:13 » |
|
A szokásos csevegő téma. 1000 oldal után lomtárba kerül.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1 Dátum: 13 feb 28, 14:04:17 » |
|
Hát ez hirtelen döntés volt, de legalább enyém az első érdemi hsz. Pedig már nagyon lesben álltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2 Dátum: 13 feb 28, 14:04:35 » |
|
Hogy te milyen undok vagy. Felhozod a játék témát aztán hirtelen meggondolod magad és lezárod. Dög. Gdat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 28, 14:05:54 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3 Dátum: 13 feb 28, 14:05:21 » |
|
Ennyire akartok játszani? Én megcsinálom, ha akarjátok:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4 Dátum: 13 feb 28, 14:06:20 » |
|
Már nem kell, annyira nem érdekelt a dolog. Jó ez így.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5 Dátum: 13 feb 28, 14:07:50 » |
|
Én akartam játszani, de bezártad! Gonosz vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 13 feb 28, 14:09:11 » |
|
Nem Minagi. Te vagy gonosz. Le sem tagadhatod. Az avatárod ugyanolyan kalapot hord, mint Aleister Crowley, a 20. század leghíresebb feketemágusa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7 Dátum: 13 feb 28, 14:09:29 » |
|
Az vagyok:) PErsze vissza tudom csinálni az egész csak kérnetek kell szépen:D Huh már ennyi az idő:O sajnálom benéztétek és így marad:D Lépnem kell 1-2 órára nem csak az egomat kell építeni:D Kövi duma topicnál majd tartunk egy ilyen nagyszabású versenyt. Ha addig nem haltok ki:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 28, 14:13:01 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 13 feb 28, 14:14:05 » |
|
Amíg fórum lesz én is leszek, bár az durva lesz, ha majd a gyerekem is itt fórumozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #9 Dátum: 13 feb 28, 14:19:07 » |
|
Nem Minagi. Te vagy gonosz.
Hát persze, hogy gonosz elvégre Hiei és én vagyunk a szülei. Más nem is lehetne. Amúgy Mini ha azt mondod Hiei-nek, hogy gonosz azt csak élvezi. Mintha hájjal kenegetnék. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 13 feb 28, 14:32:26 » |
|
Nem értettem soha ezt a mondást. Én nagyon nem szeretném, hogy hájjal kenegessenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 13 feb 28, 14:52:08 » |
|
A 10 az olyan szép kerek szám, mint az ezer! Aes lezárod a Duma 10-et 10 oldal után? Nem akarok Hieinek könyörögni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 feb 28, 15:03:42 » |
|
Azért ahhoz is kell egy trollság, hogy 14999 hsz-nél legyen bezárva az előző topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13 Dátum: 13 feb 28, 15:04:30 » |
|
Ha ez a duma is betelik akkor kb 10000 ! oldalt dumáltunk végig az évek alatt... az azért nem kis szám...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #14 Dátum: 13 feb 28, 15:07:56 » |
|
Azért ahhoz is kell egy trollság, hogy 14999 hsz-nél legyen bezárva az előző topic. Úú tényleg. Gyorsan valami modi írjon még egy hsz-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|