Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #30 Dátum: 13 feb 28, 22:55:13 » |
|
Bár te rontanád a fórum színvonalát:D Mi lennénk a legboldogabbak:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #31 Dátum: 13 feb 28, 22:57:55 » |
|
Ki rontja akkor? Nem nagyon nézelődök a csevegőn kívül. Vagy itteni emberre gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #32 Dátum: 13 feb 28, 23:04:20 » |
|
Szerintem olyanokra gondol akiknek a neve sokat szerepel a moderátori figyelmeztetések topikban. Bár ezt ő jobban tudja mint én.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 13 feb 28, 23:07:01 » |
|
Már vagy 2 éve 4 szavas szabály van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 13 feb 28, 23:09:42 » |
|
Erről nem tudtam. Mondjuk vannak ilyen dolgaim, pl. nincs tv-m és a 9gagről tudtam meg, hogy Kim Jong Il meghalt, meg vagy 3 hónap után, hogy új köztársasági elnök van. Most már legalább itt is volt ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #35 Dátum: 13 feb 28, 23:09:56 » |
|
boldog DM10-t kívánok minden fórumozónak
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #36 Dátum: 13 feb 28, 23:10:05 » |
|
Volt valaha más számú szavas szabály is? Nem emlékszek, pedig már régebb óta vagyok itt mint két éve.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 13 feb 28, 23:12:59 » |
|
Jaja.. 3 szavas volt... De akkor volt egy kis ráncfelvarrás is a szabályzaton ha jól emlékszek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #38 Dátum: 13 márc 01, 12:06:54 » |
|
Az nagyon rég volt. De szerintem jobba 4 szavas szabály. Gdat ezeket hogy csináltad? Én folyamatosan követem, ha mást nem is a világpolitikai eseményeket, meg a magyart folyamatosan.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #39 Dátum: 13 márc 01, 12:12:46 » |
|
Miért kövesse? Engem is a bátyám világosított fel pl a hazai politikáról mikor pár napot ki mentünk hozzá Barcelonába... Ő aki külföldön van mindent követ, mi meg a hír csatornákat inkább kerüljük mert nem érdekel.
Lehet Ayumi akkor nem nagyon voltál aktív, vagy hozzá szoktál a 4hez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #40 Dátum: 13 márc 01, 12:15:38 » |
|
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy követni nem is kötelező. Csak egy aprócska alkotmánymódosítással az ilyen embereket viharsebesen el is kéne tiltani mindenfajta választáson, népszavazáson stb való részvételtől. Nehogy már nekem is csak ugyanannyi szavazatom (egy darab) legyen, mint annak, aki azt se tudja, ki a köztársasági elnök. Ez azért botrányos így nagyon. Ja és kötelezővé kéne tenni, hogy az ilyen embereknek kuss a neve, ha pl emelik az adóikat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 12:16:40 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #41 Dátum: 13 márc 01, 12:20:02 » |
|
Ez jogos, de nem hinném, hogy az aki nem követi pl elmegy szavazni. Ha így is úgy is lesz*rta hogy i megy a házban, nem hinném, hogy a szavazatával tenni, vagy épp hogy ellenezni akarna valamit. Én személy szerint úgy nem követem, hogy nézem minden este a híradód, vagy minden percben az olyan oldalakat amik ezekről írnak, de tudom ki kicsoda, miket csináltak, stb, csak engem személy szerint inkább felháborít a a politika mint megnyugtat, ezért nem is frusztrálom magam vele. De ez már politika, ami tilos, bár semmi konkrét nincs benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #42 Dátum: 13 márc 01, 12:23:48 » |
|
Én Vizsgához kötném a szavazást, ismerni kéne néhány fogalmat tisztában lenni a közelmúlt eseményeivel stb... Ha jogod van kötelességed is van, ezt ebben az országban sokan elfelejtik... De ami durvább nem is szankcionálják azokat akik nem teszik a kötelességüket, helyette azok jogait is megvédik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 13 márc 01, 12:47:16 » |
|
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy követni nem is kötelező. Csak egy aprócska alkotmánymódosítással az ilyen embereket viharsebesen el is kéne tiltani mindenfajta választáson, népszavazáson stb való részvételtől. Nehogy már nekem is csak ugyanannyi szavazatom (egy darab) legyen, mint annak, aki azt se tudja, ki a köztársasági elnök. Ez azért botrányos így nagyon. Ja és kötelezővé kéne tenni, hogy az ilyen embereknek kuss a neve, ha pl emelik az adóikat. Ezzel egyet értek. De engem nem is érdekel a politika, nem is fogok szavazni és nem is panaszkodok, hanem a saját dolgommal törődöm. Inkább figyelek az én életemre, mint kifogásokat keressek, hogy más miért nem csinálja meg helyettem a dolgaimat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 12:48:55 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #44 Dátum: 13 márc 01, 12:49:20 » |
|
így viszont tök logikus, nem érdekel, nem követem, és nem is akarok beleszólni. De neked könnyű a jég hátán is megélnél szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|