Micsudi
|
 |
« Válasz #5400 Dátum: 13 aug 23, 23:43:49 » |
|
Ez kegyetlen  De nem szeretnék ennyire sztereotipikusan ilyen lenni. Csak pozitív ingerek nélkül nehéz. De azon vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5401 Dátum: 13 aug 24, 00:07:34 » |
|
Ha jól gondolom (bocs ha nem), akkor az a problémád a nő dologban Micsudi, hogy akikkel próbálkoztál azok elutasítottak?  Mert akkor javaslom az ismerkedős oldalakat, ott aztán van választék. Egyszer kíváncsiságból felregiztem egyre, hát kaptam leveleket bőven. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5402 Dátum: 13 aug 24, 00:07:40 » |
|
Én öszvissz két helyre küldtem be az önéletrajzomat, a második helyről pár nap múlva vissza is hívtak, aminek az eredménye lesz majd az elkövetkezendő három hónap, amit sütiiiiik között fogok eltölteni.  A fizu szar, a hotel a város legtúlsóbb oldalán van, totál ismeretlen minden és mindenki, plusz 4-kor kell majd kelnem hetente ötször, de akkor is imádom. Főként azért, mert mindent k.rvára érteni fogok, ami feladatot kiosztanak rám, nem úgy, mint a hülye Münchenben, háháá. :DD Azta, Micsudi, te tényleg kiköpött Ted Mosby leszel szép lassan, de biztosan. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 24, 00:08:18 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5403 Dátum: 13 aug 24, 00:11:16 » |
|
Gdat meg Barney Stinson lesz a fórumról? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5404 Dátum: 13 aug 24, 00:21:36 » |
|
Mert ő hozzá hasonlítható? lol
Szóval visszamentél Magyarországra Nikuci?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5405 Dátum: 13 aug 24, 00:25:31 » |
|
Cirka fél éve csak, de ja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5406 Dátum: 13 aug 24, 00:29:46 » |
|
Cirka fél éve nem kommunikálok veletek.  Öhm de szerintem március körül jöhettél vissza mintha akkor írtál volna hogy megyek e talira. Az akkor nagyon cirka. xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5407 Dátum: 13 aug 24, 08:40:25 » |
|
Naná hogy vissza jött, de direkt a határ közelében telepedet le, hogy ha menekülnie kène, könnyû dolga legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5408 Dátum: 13 aug 24, 09:16:59 » |
|
Naná, hogy ott, hiszen ha beüt hamarosan a Keletről jövő invázió, nekem lesz időm elmenekülni. Plusz kellőképp távol van mindentől és mindenkitöl, annak remdje és módja szerint.  Bár szerencsére nem egy Plútó méretű kis űrsziklán telepedett meg az Élet, a Föld még mindig lenyűgözően óriási. Főleg akkor érzem ezt, amikor bezár a legközelebbi bolt, és helyette a 100 méterrel arrábbiba kell menjek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5409 Dátum: 13 aug 24, 09:20:41 » |
|
Vagy csak ott él az egyetlen szerelmed, akitől négy gyereket akarsz és akinek még bankaia is van, csak nete nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5410 Dátum: 13 aug 24, 11:11:14 » |
|
Nem, az lehetetlen, hogy emiatt költözött oda gman.  Túl, mesebeli lenne. Azta lusta mindenit Niki, micsoda problémák, hogy 100m-re odébb kell menned, ha élelemre vágysz. Tessék vadászni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5411 Dátum: 13 aug 24, 12:14:08 » |
|
 én Ted?  Ted egy mákos  nem értem miért állítja be magát vesztesnek. Egy ilyen lista után  Én büszke lennék egy ilyen exfelhozatalra http://i.imgur.com/bXqml.jpgEnnyire gáz kint a keleti invázió ? Féltem a hollandiai német angol ismerőseimet 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 24, 12:16:19 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5412 Dátum: 13 aug 24, 13:28:11 » |
|
Pont az a baj, hogy büszke lennél rá. Nem pedig magától értetődőnek és természetesnek vennéd, hogy ilyen nőid voltak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5413 Dátum: 13 aug 24, 13:34:11 » |
|
Büszkének lenni nem akkor kell, ha ez mind az exed, hanem akkor, ha mind a jelenlegi csajod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5414 Dátum: 13 aug 24, 13:42:27 » |
|
Blahblah szimpatikus, a neve alapján biztos jó a háttértörténete is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|