Syzygy
|
 |
« Válasz #13170 Dátum: 14 jan 16, 17:12:19 » |
|
Függetlenül a hozzászólásod teleológikus értelmezésétől, és mivel szeretem magamat ismételgetni, ezért leírom, hogy az 5.0 nem a félévek számát jelöli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13171 Dátum: 14 jan 16, 17:20:26 » |
|
Miért, a következő félévben miért nem lesz vizsgaidőszak? Vagy nálatok ilyen furán működik, hogy éve elején kezdődik a páratlan számú félév?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #13172 Dátum: 14 jan 16, 17:25:27 » |
|
 Nem fogom explicit leírni, mert érthető, mit jelent az 5.0, viszont annyi kiegészítést teszek, hogy az utolsó vizsgaidőszak nálunk a kilencedik félévet jelöli, mivel tavasszal államvizsgák lesznek, ami logikusan a tizedik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 16, 17:26:06 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #13174 Dátum: 14 jan 16, 17:33:18 » |
|
Tervezek egy ilyen jellegű szarkazmusban gazdag kiírást, valami képpel csatolva, amúgy van még 2 vizsgám, szóval mindenkinek FAF.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13175 Dátum: 14 jan 16, 17:35:59 » |
|
Értem már, hol a hiba. Azt hittem, hogy 21-22 éves vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #13176 Dátum: 14 jan 16, 17:37:47 » |
|
Az még hibahatáron belül lehet, mert 23.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13177 Dátum: 14 jan 16, 17:44:23 » |
|
Ni csak ki emlegetett alibiszakot 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13178 Dátum: 14 jan 16, 17:46:40 » |
|
Én emlegettem alibiszakot, ha minden igaz. Vagy nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13179 Dátum: 14 jan 16, 18:13:56 » |
|
 Nah ide kellene is írni valamit, szóval tudtátok, hogy egész megnyugtató glükóz egységeket rajzolni. Gabon szem keresztmetszetet viszont nem szeretek. -.-"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 16, 18:14:27 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13180 Dátum: 14 jan 16, 18:27:09 » |
|
Az, hogy az agyatlan pestiek nem tekintik külön tudományágnak a földrajzotmég nem jelenti azt, hogy úgy is van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13181 Dátum: 14 jan 16, 18:36:13 » |
|
A bölcsészet tudományt is tudománynak hívják papíron. Amúgy meg éppenséggel még pesti sem vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13182 Dátum: 14 jan 16, 18:38:40 » |
|
Nem is rólad beszéltem, hanem a bölcs pesti tudományos emberekről. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #13183 Dátum: 14 jan 16, 18:41:30 » |
|
Én 19 évig vidéken laktam, olyannyira vidéken, hogy az a legvidékebb vidék. De 3 év pesti lét után pestinek vallom magam és én is úgy gondolok a vidékiekre, hogy biztos egész nap tehenet fejnek meg kaszálnak.  Aláfestő zene a kommenthez:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #13184 Dátum: 14 jan 16, 19:06:00 » |
|
Amikor felnézek a fórumra, mindig megörülök, hogy valaki írt a csevegőbe, aztán sokszor kiderül, hogy csak a számomra teljesen érdektelen "Anime Barkóba" témához szóltak hozzá... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|