Aes Sedai
|
|
« Válasz #13185 Dátum: 14 jan 16, 19:12:19 » |
|
Mester, ezt az érzést én is ismerem. És rengeteg szenvedést okozott már, ami végül az említett téma iránti lángoló gyűlöletbe csapott át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13186 Dátum: 14 jan 16, 19:26:58 » |
|
Mester és Margarita, hmm Coelho ki a Margarita?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13187 Dátum: 14 jan 16, 19:36:00 » |
|
Margarita koktél, miért, te mire gondoltál? Hogy majd nőkkel piszkítom be makulátlan lelkemet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13188 Dátum: 14 jan 16, 19:41:26 » |
|
Szerintem nálad a Margarita azt jelenti, hogy csak margarint eszel, mert az sokkal tisztább. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13189 Dátum: 14 jan 16, 19:42:08 » |
|
Vélelmeztem, hogy van valami múzsád, bár hogy az nőként manifesztálódik, vagy tengerészízű szeszes italként, az már egy másik kérdés. Valamilyen külső formák együttállása determinálta Mesteri lényegedet, vagy kozmikus sugárzásnak volt köszönhető?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13190 Dátum: 14 jan 16, 19:42:35 » |
|
Mester megint mekkora igazságot mondtál! *.* Rengetegszer jártam igy magam is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13191 Dátum: 14 jan 16, 19:54:06 » |
|
Vélelmeztem, hogy van valami múzsád, bár hogy az nőként manifesztálódik, vagy tengerészízű szeszes italként, az már egy másik kérdés. Valamilyen külső formák együttállása determinálta Mesteri lényegedet, vagy kozmikus sugárzásnak volt köszönhető?
Kiskoromban leejtettek egy bazinagy szakadékba, te nem nézed a Dragon Ballt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13192 Dátum: 14 jan 16, 19:55:38 » |
|
"Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13193 Dátum: 14 jan 16, 20:01:47 » |
|
Úgy érzem eljött a pillanat, hogy továbbfejlesszem a Mester gondolatmenetét, szóval:
Amikor felnézek a fórumra, mindig megörülök, hogy valaki írt a csevegőbe, aztán sokszor kiderül, hogy csak a számomra teljesen érdektelen Gman, Ichigo, Zitagirl, Ayumi írt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13194 Dátum: 14 jan 16, 20:24:20 » |
|
Ha lenne itt like-gomb akkor erre nyomnék egyet Még úgy is, h nem teljesen ugyanígy érzek. ui: TOS megvolt már?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 16, 20:25:49 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13195 Dátum: 14 jan 16, 21:51:12 » |
|
T_T nagyon idegesítő mikor amiatt nem haladok a tanulásban, mert a cím leírására az egyetlen piros tollamat szoktam használni, de azt sehol se találom, a szétszórt tollak, könyvek, lapok, füzetek tömkelege közt, erre kiderül, hogy végig a tolltartóm mellett havert -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13196 Dátum: 14 jan 16, 22:04:42 » |
|
Kerestem már úgy tárgyat hogy végig a kezemben volt. Nem értem a szomszédokat, minden nap dajdaj van. Honnan van ezeknek ennyi pénzük piára? Vagy timelord technológiás piás üvegeik vannak?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13197 Dátum: 14 jan 16, 22:18:58 » |
|
Az embereknek mindig akad pénzük alkoholra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13198 Dátum: 14 jan 16, 22:29:59 » |
|
De ezek egész héten isznak, alkesz egy csürhe az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13199 Dátum: 14 jan 16, 22:31:22 » |
|
Az embereknek mindig akad pénzük alkoholra...
O tempora o mores, nem elég az, hogy ez a mondat Coelho szájából is vérciki lenne, de még az a rohadt három pont is ott van a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|