Tega
Vendég
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 08 jan 30, 22:07:46 » |
|
Köszi a választ, akkor megnyugodtam...mármint nem igazán, mert jó lenne már, ha letölthető lenne!!Igazán várom!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 08 jan 31, 12:07:53 » |
|
Japánban lement a 45. Shipp rész. Azt rebesgetik hogy valami über jó lett az animáció ~ hamarosan kiderül mert nemsokára már lesz RAW is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 08 jan 31, 12:46:31 » |
|
Amíg nincs RAW, addig pár kép: ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 08 jan 31, 12:50:25 » |
|
Nimi ^^ Ja Én is furcsáltam Sai fejét Most találtam még két képet... a japánok elszórakoznak : >>>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 08 jan 31, 12:54:49 » |
|
Ja.. nem gáz.. megjelenés előtt már bakikat találni a részben x'D ... A kritikusok tanulhatnának tőlünk :] Am' ezek a bakik valahogy jobban tetszenek mint az eltorzított Sai fejek és hasonlók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 08 jan 31, 13:06:03 » |
|
Na akkor örülök, hogy lefixálódott a nemi identitásom Sakurának köszönhetően (Freud-i elmélet... jesszusom meg a mária... részvét @_#) Nekem is úgy fura a feje, hogy ... túl... nagy/kicsi... ezt most nemtom megállapítani mert fura x'D ... Utólag visszanézve a képére... tök karcsú szegény. Lehet hogy fogyózik... Ha kicsit elborultabban nézzük, akkor meg olyan mint egy vadászrepülő, két szárnnyal xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 08 jan 31, 13:26:28 » |
|
Szerintem nem kellett fizetniük, csak mutattak nekik pár Sakuráról szóló Hentai-t Utána gondolom egyből megszületett az ötlet:... "Mi lenne, ha elfogyna a tinta... :-\" A köv résztől pedig meztelen Shippuuden szereplőkkel fogunk találkozni x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 08 jan 31, 13:35:08 » |
|
Nyehehe... jó kis részek lesznek azok... mondjuk leszámítva a yaoi editiont -.-'' És még mindig nincs RAW O_o hová lesz így a világ... nekem fél órán belül le kell lépnem... ha nem lesz addig RAW, akkor este 6ig várhat mindenki, amíg hazaérek x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|