Na, megnéztem a részt.
Srácok, nem fogtok szeretni: de ez hatalmas csalódás volt számomra.
Ez semmi nem volt. Az ereje brutális... csak épp nem olyan formában, amilyenben ez elvárható lett volna. Én egy csomó Mangekyou képességet vártam, pár lélegzetelállító emberi jutsut. Ehhez képest ledobott egy nagy meteort, amibe ő fénykorában fixen belehalt volna és a nagy csavar az egészben az volt, hogy hozzájuk vágott még egyet. Nekem ez inkább kínos volt, mint drámai.
Susanoo. Le a kalappal! Tényleg képesek voltak egy ekkora klisét alkalmazni. Szörnyű. Négy keze volt? Jujha.
Fa elem? Zetsunak is van. Yamatonak is. Fuha.
Viszont azért nem volt veszett rész. Volt pár dolog, ami kifejezetten tetszett. Kezdem a számomra legjobb résszel:
Kuchiyose no Jutsu.... na az nem volt semmi

Ez zseniálisan váratlan fordulat és ráadásul új irányba viheti a sztorit. Hatalmas plusz

Na itt őszintén leesett az állam, hihetetlen. Ráadásul kirázott a hideg, mikor arra gondoltam, mi lenne ha Naruto helyében lennék. Uchiha Madara hirtelen rám nézne, mint a következő célpontra... Ráadásul a Kyuubi hiába van benne, mégis Madara irányítja.
A Rinnegan az Eternal Mangekyou utáni állapot, ezen nagyot néztem, de sok mindennek értelmet adott

Remek fejlemény és szerintem még realitás alapja is lehet

Nagyon tetszett a Kabutoval folytatott párbeszéd, rengeteg dolog derült ki és nem is akármilyenek. Tobi tán mégsem akarta feltámasztani Madarát? Mi lehet a célja? Mit szúrhattak el?
Ami még szuper volt az a shinobi haderő visszavágása. Gaara, Oonoki, Temari és Naruto négyese hatalmasat alkotott. Hova tovább, majdnem kivégezték Madarát, ezt még ő is elismerte. Ráadásul majdnem a Kyuubi Jinchuurikije

Hogy Madarát is dícsérjem: tetszett a robbanó jegyzetes kunai húzása: letépni róla a jegyzetet, ráragasztani valakire, belökni a tömegbe, a kunait meg visszadobni a küldő fejébe

Összességében: jó rész volt, tetszett. Uchiha Madarától, a legendástól sokkal de sokkal többet vártam volna. Ez, amit ma produkált... szerintem fantáziátlan és túlságosan drasztikus volt. Kicsit erőlködés szaga volt az egésznek, mintha Kishimoto tényleg egy Isteni Erőt akart volna alkotni, de helyette ez jött össze. Félreértés ne essék, nem írom még le Madarát, de amit ma bemutatott engem egyáltalán nem győzött meg.
De az állam a fentebb felsoroltakon leesett

EDIT: A fenti vélemény Madra képességeire vonatkozott! A rész maga megvalósításában zseniális volt és ahogy előttem is írtátok, hihetetlen szép animációk voltak, izgalmas pillanatokkal vegyítve! Komolyan, felüdülés volt látni ezt a részt, amiben nagyon kevés szöveg, de annál többé s annál intenzívebb, SZÉPEN MEGANIMÁLT rész volt. Ismétlem, a résszel semmi gond nem volt, csak az Uchiha gyerekkel