Madarától pedig kapsz a következő részben két olyan pofont, hogy megérted, miért volt legendás.

Efelől semmi kétségem. Ugyan volt egy olyan elképzelésem, hogy talán Madara is (mert igen, akármilyen hihetetlen, mint animés kb a 221. rész óta leesett, hogy Madara lesz a 6. koporsóban

Nagy talány volt ) Naruto oldalán fog harcolni, már úgy értve, hogy segíteni fogja őket a saját kiiktatásában. De az a három mondat, amit hallottunk tőle már biztossá tette, hogy ő tényleg egy lecsúszott egoista. Úgyhogy ha már gonosz, olyan erőt kell neki adni, amitől összepisilem magam.
Amit láttunk már az előzetesben az valamiféle Sharingan képesség. Szegény talán felhő falusi ninja mintha megolvadt volna... vagy öregedett volna. Poén lenne mondjuk valami idő manipuláló képesség... Azokat szoktam szeretni

És még talán bele is tudnék erőltetni valami magyarázatot a folyamatos időeltolódás rejtélyébe Tobival szemben ^^ Bár ebből nem tudom még megállapítani. Az még mindig rejtély, hogy váltogat a Sharingan és a Rinnegan között, de nyilván nem azért van neki, mert Edo Tensei zombi. Valszeg köze van Nagatohoz úgyhogy miért ne lenne neki is.
A kék füst pedig... hát teljesen Susanoo-nak tűnik, de ne legyen igazam.
Amit még lehet sejteni, hogy valszeg lesznek tűz és szél típusú jutsujai is talán (tűz az Uchiha vér miatt és szél a nagy legyezője miatt...)
És mintha felvillant volna ott egy Chibaku Tensei is.
Naruto a Sennin formával mégis mit akar?

Én pl nagyon szeretem és nagyra is becsülöm, de attól még ez édes kevés lesz Madara ellen

Ja és írjunk petíciót, hogy a jelenlegi legerősebb Uchiha küzdjön meg az anno élt legerősebb Uchihával (Itachi vs Madara), mekkora harc lenne. Itachi kenterbe verné az tuti ^^