Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
The Sandwraith
|
 |
« Válasz #9210 Dátum: 13 jan 11, 16:23:46 » |
|
Jól összekutyulták itt a történések sorrendjét, már ami az anime vonalat illeti... Úgy nagyjából be tudtam helyezni ezt a Chikarát a történetbe, hogy mikor játszódhat, de most a vége... A "fél jinchuuriki forma", ez a Kyuubi-s alak.... na ez nem tudom honnan jött, erre még korántsem lehetne képes. Ráadásul kérdés nélkül összehozta a Rasengant (nem is próbált meg klónokat idézni, olyan természetességgel használta a plusz kezét, mintha ez olyan magától értetődő lenne), amit nem sokkal később összenyomott egy fél rasengan - fél bijuu bombává... Káosz... De felejtsük is el a chikarát, mert a következő rész már újra rendes rész lesz éééééés Tobi ismét felpörgeti a dolgokat, a "Minden a terv szerint" kijelentéssel... Juuuj, de jó lesz 
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #9211 Dátum: 13 jan 11, 23:38:32 » |
|
Én őszintén megmondom a chikarát betudom valamelyik készítő agymenésének, és nem vagyok hajlandó canonként tekinteni rá. Annyi, de annyi kérdést vet fel, és kuszál össze szálakat a történetben, hogy az valami brutális. Tehát nálam volt az anime 289-ig, majd folytatódik 296-nál. A fillerekkel semmi bajom, volt jópár storyline, ami kifejezetten tetszett is, de ez –bár nagyon vártam a kezdetekben– szerintem szörnyűre sikerült. Főleg az utolsó rész. Szinte az összes karakter idegesítő volt, és iszonyatosan kiszámíthó, klisékkel teli volt. (Arról nem is beszélve, hogy majdhogynem egy az egyben benyögték Asuma utolsó szavait, azzal a különbséggel, hogy itt senki sem haldoklott..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9212 Dátum: 13 jan 12, 00:24:49 » |
|
Még egyszeri megnézés után azt kell mondjam az a fura kyuubi forma, amiben verekszik, 6 farok volt jelen. Következés képen ez kb. az a szint, amin Pein ellen harcolt és előjöttek a csontok is. Azzal a különbséggel, hogy itt ő kezelte a chakrát, elvégre a kyuubi átengedett neki egy adagot. Utána eljön a 7. farok, itt lesz nagy és rátámad Kakashi-ra. Elvégre a 8. faroknál már a csupasz képét mutatta a kyuubi. Gondolom a kiscsaj segített neki, ideiglenesen uralma alá vonta a 7 faroknyi erőt, és emiatt csak halványan pislákolt a lámpás mód. Az hogy bijuu kart használ.. belefér. Bölcs formában nem hogy klón nem kellett, mindkét kezében 1-1 Rasengant csinált. És amikor harcol a 6 farokkal, akkor több keze is lett. Szétváltak a kezei, amivel lefogta a fejeket. És 1 Rasengan nem annyira nehéz mutatvány, az hogy átváltozott a színe.. volt már rá példa. Volt már jó nagy, piros, szivárványos, meg amolyan tornádós. Itt belement még egy kis extra sötét anyag. Akarom írni, sötét chakra. Először nekem is picit fura volt, de némi logikát ráerőltetve nekem egész reálisnak tűnik  Csak gyors volt, magyarázat nélkül, pedig szerintem tiszta sor 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #9213 Dátum: 13 jan 12, 00:48:00 » |
|
Vége kicsit elsietett lett,de attól függetlenül egész jó kis történet kerekedett ki belőle. Igaz voltak hibái,fura kígyó animáció még mindig feltűnő és még pár dolog,de átlagba egész jónak mondható.Fillerek között mindenképpen pálmás,dobogós helyet foglal A Chikara  A Kyuubi,meg a lámpás mód is beilleszthető főleg hogy nem volt végleges,csak épphogy felbukkanó félkész. Amúgy meg amlyien Naruto,simán nem el is felejthetné ami ott történt,amúgy másra figyelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9214 Dátum: 13 jan 14, 16:11:24 » |
|
Jó volt ez a kis filler sorozat.Sajátos meganimálása,és grafikája az első részt kizárólag kitűnő volt,nem volt baj az animálással.És érdekes kis történet volt de egy kicsit tömör is, ami = egy movieval.10/8
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 06:51:31 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9215 Dátum: 13 jan 16, 18:08:26 » |
|
Kyuubi pofája inkább tűnt egy kenguru pofának, mint rókának  Nagyfilmnek elment volna, de heti animének szerintem gyenge volt ez is. Sokkal jobban örültem volna a mangában nem látott harcok folytatásának, mert azok kíválóak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #9216 Dátum: 13 jan 17, 13:29:02 » |
|
Na ez jó rész volt.) Naruto Badas volt. Gara meg majd következő részben alkot  Végre vége a fillernek.) +Mini rasen suriken powa:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 13:33:47 írta ULTRA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #9217 Dátum: 13 jan 17, 13:42:27 » |
|
A heti rész szerintem jó volt. Amikor Katsuyu elkezdett magyarázni az opening után, akkor egy kicsit megijedtem, hogy recap rész lesz az egész, de a végére azért jól összehozták. Mondjuk a legutolsó jelenetben Gaara arcával gyerekeket lehetne rémisztgetni éjszaka 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9218 Dátum: 13 jan 17, 13:46:32 » |
|
Egyedül az új ending miatt néztem meg, s megérte, az új ending rohadt jó lett.  S persze, hogy a legfontosabb hír, hogy kibe szerelmes Sakura... Dehogy csak a shipping fanservice miatt létezik, ááá dehogy, kicsit sem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #9219 Dátum: 13 jan 17, 13:58:07 » |
|
Ahogy elkezdődött az epizód, már majdnem azt hittem, hogy új openinget kaptunk.  Csalókás volt ez a sok média elem. Összességében nem volt egy húdenagy epizód. A Zetsuk fává alakulása nem volt rossz. Bár eléggé kapkodós szájízt hagyott maguk után a jelenetük. Például a Mini-Rasenshurikennél nagyon spóroltak a képkockákkal. Volt egy közeli Naruto ujjáról és a Mini-jutsu megformálásról, snitt, majd kövi pillanatban már nincs is lába a Zetsu-Monstrumnak. Lehet, hogy ez sok ember számára szőrszálhasogatásnak számít, azonban az ilyen apró kihagyások ténylegesen sokat tudnak rontani az élvezhetőségen. Kövi epizód se lesz még egyelőre katarzis. Gaara fangirlöknek célzott ominózus cukin sírós szitujával nem nagyon erőltették meg magukat az animátorok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #9220 Dátum: 13 jan 17, 14:44:55 » |
|
Hm, az előzetes után rosszabra számítottam, bár így is elég közepes lett a rész. Főleg hogy csak a 6. percnél kezdődött el igazán  . Mellesleg csak engem zavart a csatatér kinézete az epizód végén? Az egész színvilág megváltozott, bár gondolom ez az adott napszaktól függ, viszont így a három féle homok egy helyen néha elég érdekes jeleneteket szül pl: mikor Gaara megindítja a sivatagot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 16:30:40 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #9221 Dátum: 13 jan 17, 15:01:30 » |
|
Ilyenkor sajnálom, hogy már nincsenek azok a régi epizódvégi hülye kis jelenetek a sorozatban. Ez a híradós jelenet teljesen nosztalgikus állapotba juttatott ilyen téren.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
ガブリエル
|
 |
« Válasz #9222 Dátum: 13 jan 17, 19:02:24 » |
|
Jó volt már ez így a sok filler után  . A Zetsuk felbukkanása előttig elég unalmas volt, de utána csak kezdett érdekessé válni. A Mini-Rasenshurikenes rész engem is zavart egy picit, Naruto "környezetbarát no jutsu"-járól meg el is feledkeztem  . + Kaptunk egy újabb Naruto-Sasuke témájú endinget, de legalább most már ezt sem kell mindig átpörgetnem, mint az előzőt  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #9223 Dátum: 13 jan 17, 20:30:51 » |
|
296: Nagy felüdülés volt számomra is több hónap után újra fősztorit látni. Az elején én is meglepődtem, hogy mi ez a sok flashback, (nem mintha nem lett volna hasznos, mert tényleg rég volt már háború és elég sok frontja van, szóval nem árt feleleveníteni a dolgokat) de ahhoz képest nagyon szépen pörgött az epizód. Sikerült 2 mangát így is adaptálni, szóval nem zavart a hosszú előzetes. Maga a rész is jó volt szerintem, igaz voltak néha érdekes fejek, de annyira nem volt vészes, viszonylag jó volt a grafika. Naruto jelenete nagyon hatásos lett. Az új ending: IMÁDOM! Már az 5. másodpercnél tudtam, hogy tökéletes lesz. Gyönyörű grafika és hangulatos zene. A témája is tetszik, nem is kell ennél több indok arra, hogy 5/5-öt érdemeljen 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 21:28:13 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9224 Dátum: 13 jan 17, 21:18:16 » |
|
Az a híradós összefoglaló nekem túl idétlen lett, nem illik ennyi hülyéskedés a helyzethez. Rövidebben kellett volna... Intróval együtt 6 perc volt!
Annak örülök, hogy végre egy kicsit felpörögtek az események. Remélem, hogy nem lesz már indokolatlanul sok filler, és jó lenne, ha az anime a mangával közel egy időben érne véget. Nem biztos, hogy a manga végkifejlete után hónapokkal vagy akár évekkel lesz kedvem az animéhez. A mangában ez a rész 70 résszel ezelőtt, 2011 júniusában jött ki. Ez bizony másfél év.
(Érdekesség: Az egy évvel ezelőtti animében érkezett meg Naruto Beehez edzeni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|