Nos eddigi csak részlettek néztem,de ma végig nézem rendesen bár elötte ugy terveztem egyböl 6.részt de sajnos ucsót késöbb nézem meg
Nos igen commentelések alapján tényleg egy olyan mozi film de szerintem nagyon jóra sikerdett talán movie 6 után 2dik helyen lenne.
Nos kezdjük én szerintem jókkal:
Nos Grafika egészen szép volt bár kicsit olyan Disney féle animációnak tünt de tetszetös(kyubi form legszebb)
Egész story tetszik végére szerintem jót találnak ki
Jó volt láttni most Kabutot akcióba láttni igaz igyse rendesen tolta de legalább tudjuk,hogy mire képes.
Edo tensei fejlödése tényleg jó volt láttni
Hidan tetszet legjobban,örülök naruto vége elött kapott jó sok szerepet
Sakura viselkedése tetszett amit igy Narutoval tet,és Hinata is meglepett nem ájult el amikor Narutot fogta
tehát ide oda kis románc jött ki 2rivális közt ami rajongók ö vagy ö vele jöjön össze :d szerintem végére lesz valami hasonló
Harcok jó volt láttni pláne lee mikor végre 1x kinyitota a kapuit huu mondom de vártam ez a pillanatot remélem háborun és várható lesz,többiek is jó volt
Még van pár ami tetszik de ezek legjobban.
Rosszak pedig:
Nos erre kevesett tok mondani bár animációval volt 1-2 baki közbe de éles szemel lehet csak ésszre venni.
Eleje gyengén ment még...
Nos csaj kacsaszájal emlékesztet
Kabuto rendes harcott akkartam láttni ami fizikai harcok is mennek.
Lényegébe sok rossz nemtok mondani szerencse:D
Nos 2012 túúúl éltünk és nagyon hálásan köszönöm forditásokat. Csabi28 nagyon tetszik képed ami kivan rakva nagyon állat
sajna zorro hasonlón járt