24 nov 14, 18:33:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 611 612 [613] 614 615 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1766711 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9180 Dátum: 12 dec 20, 23:44:13 »

A legszebb az egészben, hogy most várhatunk 3 hetet 1 gagyi filler befejezőrészéig, utána pedig imádkozhatunk, hogy ne valami idióta filler-résszel szúrják ki a szemünket ismét, hanem végre folytatódjon az eredeti sztori...  Mosolyog

mateee-kun: köszi, ez esetben nem kell izgulni, lehet belátták ők is, hogy ez a 6 részes akármi elég volt...  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 21, 01:05:09 írta Aizen » Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9181 Dátum: 12 dec 21, 00:14:54 »

Ez esetben nem kell sokáig imádkozni, az anime januártól visszatér a fő történethez:

January 03, 2013 - Naruto Shippuden Episode 295: Power – Episode Final
January 10, 2013 - BREAK, No Episode
January 17, 2013 - Naruto Shippuden Episode 296: Naruto Joins the War!
January 24, 2013 - Naruto Shippuden Episode 297: A Father’s Feelings, A Mother’s Love
January 31, 2013 - Naruto Shippuden Episode 298: They Finally Meet! Naruto vs Itachi!

« Utoljára szerkesztve: 12 dec 21, 00:15:31 írta mateee-kun » Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9182 Dátum: 12 dec 21, 08:01:30 »

Szóval a 297-es sztorit elintézik egy részben. 298-at nagyon várom, jönnek végre az epic harcok  Boxoló

Chikara: Szegény Hidant már kezdem sajnálni... Jó volt ez az összekötő rész viszont Painnel, illetve megtudtuk, hogy sikerült feljavítani az edo tenseit Kabutonak.
Naplózva

Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9183 Dátum: 12 dec 21, 18:26:58 »

Nos eddigi csak részlettek néztem,de ma végig nézem rendesen bár elötte ugy terveztem egyböl 6.részt de sajnos ucsót késöbb nézem meg Mosolyog
Nos igen commentelések alapján tényleg egy olyan mozi film de szerintem nagyon jóra sikerdett talán movie 6 után 2dik helyen lenne.
Nos kezdjük én szerintem jókkal:
Nos Grafika egészen szép volt bár kicsit olyan Disney féle animációnak tünt de tetszetös(kyubi form legszebb)
Egész story tetszik végére szerintem jót találnak ki Mosolyog
Jó volt láttni most Kabutot akcióba láttni igaz igyse rendesen tolta de legalább tudjuk,hogy mire képes.
Edo tensei fejlödése tényleg jó volt láttni Nyelvesít
Hidan tetszet legjobban,örülök naruto vége elött kapott jó sok szerepet Mosolyog
Sakura viselkedése tetszett amit igy Narutoval tet,és Hinata is meglepett nem ájult el amikor Narutot fogta ikszdé tehát ide oda kis románc jött ki 2rivális közt ami rajongók ö vagy ö vele jöjön össze :d szerintem végére lesz valami hasonló Nevet
Harcok jó volt láttni pláne lee mikor végre 1x kinyitota a kapuit huu mondom de vártam ez a pillanatot remélem háborun és várható lesz,többiek is jó volt Nevet
Még van pár ami tetszik de ezek legjobban.
Rosszak pedig:
Nos erre kevesett tok mondani bár animációval volt 1-2 baki közbe de éles szemel lehet csak ésszre venni.
Eleje gyengén ment még...
Nos csaj kacsaszájal emlékesztet  Lehánylak
Kabuto rendes harcott akkartam láttni ami fizikai harcok is mennek.
Lényegébe sok rossz nemtok mondani szerencse:D

Nos 2012 túúúl éltünk és nagyon hálásan köszönöm forditásokat. bow

Csabi28 nagyon tetszik képed ami kivan rakva nagyon állat Nevet sajna zorro hasonlón járt Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 21, 18:32:32 írta Pein7 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9184 Dátum: 12 dec 22, 10:16:31 »

Volt pár emlékezetes jelentet ebben a részben. Az első, mikor Kabuto nyomot poker közben egy All-in-t . Nevet Betolta az összes zsetonját az összes Edo zombi és a Kyuubi formájában. Utána az öreg táncra perdült, azon jót nevettem.  ikszdé És mikor elolvasta a használati utasítást a karácsonyi ajándékához. Nyelvesít
Naruto rendesen alázta a Kyuubi formáját. Szinte meg se mozdult harc közben.
Viszont az nem tiszta, hogy hogyan úszta meg mindenki Deidara bombáit, mikor mindenkinek a képébe robbant.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #9185 Dátum: 12 dec 22, 12:21:17 »

Nagyon ,de nagyon lealacsonyították a kyuubi erejét.Még ha nem is az eredeti...De azt láttuk amit csinált pein ,meg oro ellen.Ez ahhoz képest micsoda? Sage mod leüti szemrebbenés nélkül -.-? Rendesen nézzük, még a sage narutot is simán leütné a 4 farkú.Persze,lekell valahogy győzni,mert ha ugyanolyan erős lenne mint a manga/anime szerint,nem tudná nagyon senki se legyőzni.De az vicces hogy kabuto meg milyen erős..Még ha kabumarcsi akkor se szabadna ilyennek lennie.Ez egy kicsit hiba/baki.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 22, 12:22:12 írta dreamfolow » Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #9186 Dátum: 12 dec 23, 23:28:53 »

Kabuto-tól szinte semmit sem láttunk. Nekem csak az a fura, hogy amint összeszedte Oro dns-ét rögtön nagyon okos és ügyes lett. Gondolok itt arra, hogy lazán kivédte Kakashi támadását és Shikamaru elől is lazán meglógott.. nekem ez a fura.

Ne felejtsd el, bölcs formában Jiraiya-nál is erősebb. Az érzékszervei, reakcióideje is emberfeletti, továbbá a fizikai erő is nagyon megnövekszik. Mekkora köveket pakolt arrébb? Amúgy is csak egy klón, nem az eredeti 4 farkú. Orochimaru ellen a bijuu bomba volt ütős. Fizikai ereje is megvolt, de Oro is csak ember volt, nem sérthetetlen, többször letépte valamijét/kettétépte. Ugyanakkor Oro is be tudott neki mosni egyet, és meg is érezte a kyuubi, bár elég hamar túltette magát rajta. Szóval: akkor nyers chakrát használt, most inkább fizikai harc volt terítéken. Pein ellen szintén: a chakra általi "alakváltoztatás" miatt tudott pusztító lenni, amúgy a 4 farok fizikai erejét tekintve nem kimagasló. Még sebesség terén sem.

Nekem tetszett, hogy kihangsúlyozták a különbséget. Bár picit fura volt, hogy lealázza, de szerintem rendben volt. Kb olyan volt, mint amikor anno Naruto akarta megverni Kakashi-t... A Raikage vagy Tsunade nem mosta volna bele a földbe, ha csak fizikai erőt nézünk?
Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #9187 Dátum: 12 dec 24, 20:20:17 »

"January 31, 2013 - Naruto Shippuden Episode 298: They Finally Meet! Naruto vs Itachi!"

Ó, boldog a karácsony Mosolyog Most nem alszok január végéig.
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #9188 Dátum: 12 dec 24, 23:51:59 »

Bizony bizony Mosolyog Már nagyon rég vártam részt ennyire Mosolyog
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #9189 Dátum: 12 dec 25, 08:17:21 »

Na,a sok Itachi fan ...xD Mondjuk énis örülök hogy végre belekezdenek a rendes történetbe,már vagy fél éve nem láttam normális (nem filler) részt.
Naplózva

pataialex
Újonc
*

« Válasz #9190 Dátum: 13 jan 03, 15:42:05 »

Ma lesz rész vagy jövő héten?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #9191 Dátum: 13 jan 03, 15:49:01 »

January 03, 2013 - Naruto Shippuden Episode 295: Power – Episode Final
January 10, 2013 - BREAK, No Episode

Eredetileg ma kellett volna jönnie, és jövő héten pedig az egy hetes szünetnek. Hát, úgy néz ki, hogy fordítva lesz. Mosolyog
(Most már mindenhol ezt bizonygatják...)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #9192 Dátum: 13 jan 03, 16:03:46 »

Igen,jövő hétre mondják az uccsó filler részt. Szóval még jövő héten ez lesz,2 hét múlva meg remélhetőleg elkezdik a mangás történetet.
Naplózva

pataialex
Újonc
*

« Válasz #9193 Dátum: 13 jan 03, 16:05:19 »

oh Szomorú Köszi a választ!
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #9194 Dátum: 13 jan 03, 22:50:51 »

Azt az 1 nyavalyás Chikara részt nem bírták már leadni időben, legalább akkor már a fősztorira várnánk 3 hetet...

De nagy valószínűséggel azért, mert asszem most lesz új ending váltás.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 611 612 [613] 614 615 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins