Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #9105 Dátum: 12 nov 11, 13:41:34 » |
|
288: A grafika borzalmas volt, de ezen már meg se lepődök. A kardforgatók ellenes harcokban viszont voltak jó kombinációk, amik egy Opening szintű animációval nagyon jól néztek volna ki... A visszaemlékezés irtó lapos és unalmas volt, tele irreális hülyeségekkel. A szinkronhangok is gázok voltak. Viszont hogy valami pozitívumot is írjak, tetszett hogy láthattuk a jelenetet, amikor Kakashi Chidorija Raikirévé érik A részre mindennel együtt is csak egy 2/5-öt tudok adni. A következő epizódot meg mintha ugyanaz a csapat csinálta, mint a mostanit. Ahogy látom annak is hagyni fog a grafikája maga után kívánnivalót bőven. Nem is tudtam, hogy Ringo Ameyuri egy nő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pataialex
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9106 Dátum: 12 nov 12, 19:44:51 » |
|
Most hogy mondod, mi a különbség a Chidori és a Raikiri között?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9107 Dátum: 12 nov 12, 20:34:49 » |
|
Nagyon hasonlít a két technika,igazából én sem nagyon tudom. A Raikiri sztem ugyanolyan mint a Chidori,csak erősebb és jobban hangzik ha kimondod:/ Am Kakashi már nem is használ Chidori-t,szval lehet,hogy a továbbfejlesztett változata,bár tényleg nincs nagy jelentősége ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The Sandwraith
|
|
« Válasz #9108 Dátum: 12 nov 12, 20:58:11 » |
|
Nekem valahogy a sima Naruto-s küzdelmek jobban tetszenek, több mozgás van, dinamikusabb. A shippuuden valahogy másabb , emrt valamikor csak állnak, és mikor el kezdnek küzdeni, szimpla ,,merev"mozdulatokat látunk(nemtom máshogy elmagyarázni:D)
Na én meg pont hogy úgy vagyok vele, hogy a Shippuudenben ezerszer jobb harcokat látni. Csak egy példát említsek, Sasuke vs Gaara: ott volt talán a legtöbb dinamika, az egyik legpörgősebb harc (ha nem nézzük a Rock Lee vs Gaarát, bár a példa szempontjából lényegtelen). Mégis hogy nézett az ki? Oké, részletgazdagabb volt, de ennyi: kb 1,5 percnyi intenzív harc után 3 résznyi tömény semmittevés. Inkább nézem tehát végig nem annyira kidolgozottan bármely Shippuudenes harcot, mint egy fél részes küzdelmet a sima Narutos grafikával 5 részen át... A részhez: Nekem kifejezetten tetszett, jobb volt, mint a Sai-féle ökörködés a Sisakzúzós kardforgató ellen. Ami különösen jó volt, a flashback. Nem tudtam, hogy Gai lett Obito után a pótcsapattag, mint Narutoéknál Sai, de nagyon tetszetős információ A másik, hogy már el is felejtettem, hogy a Chidorinak van másik neve is, a Raikiri, ami ugye Villámpengét jelent és hogy miért is hívják így. Hát most már megtudtuk (anno Gai is mondta a chuunin vizsgán, de azóta sem volt említve). Úgyhogy nagyon örültem ennek és annak is, hogy Kakashi milyen gyökeres változáson ment át Obito halála folytán A hangját viszont szerintem nem találták el, a Kakashi Gaidenben jobb volt. Bár szeretném azt tudni, hogy Rinnel mi lett...
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9109 Dátum: 12 nov 12, 22:42:46 » |
|
Rin már meghalt Talán többször is mondta Kakashi, de a Pain elleni harcban biztos (159. rész). Minato egyébként nem jófej, sosincs ott, ha bajban vanak a tanítványai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9110 Dátum: 12 nov 13, 09:49:27 » |
|
Nos elmúlt részekett betudtam potolni és mit is mondjak: 286-287:Hát végülis elment de voltak olyan jelenetek ami rohadtúl tetszett:D mint pl Raikage kihivja harcolni és aza szegény csak vár csak vár másnap reggel : Te Szukaaaaaaaaaa azon besirtam ,és egybe megismertük 1találkozásokat:D és valamiért egyettértek azokal aki azt mondta,hogy illenek egymáshoz ,lehet kicsitt egymást ellentétje de rohadtul egymáshoz illinek 288:Hát jó volt csak sokáig tartott visszaemlékezés voltak 1-2bakik de végtéren jó volt.Meghát jó volt Rin-t is láttni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9111 Dátum: 12 nov 14, 19:10:50 » |
|
Nem is tudtam, hogy Ringo Ameyuri egy nő Ezen én is meglepődtem. De még anno Makit is férfinak néztem amikor csak mangán láttam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #9112 Dátum: 12 nov 14, 19:16:40 » |
|
Hogy lehetett pasinak nézni Ringo-t? Haku nemét valóban nehéz eldönteni, de ebben az esetben azét nem volt ilyen rossz a helyzet. Pein7- Tsunade és A valóban egymáshoz illenek, de most próbáld meg elképzelni azt a pusztítást, amit ezek ketten okoznak ha összekapnak valamin. Egy egész falu szenvedné meg a kettejük kapcsolatát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pataialex
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9113 Dátum: 12 nov 15, 17:10:22 » |
|
Jövő héten kezdődik a 6 részes különkiadás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9114 Dátum: 12 nov 15, 17:26:40 » |
|
Jövő héten kezdődik a 6 részes különkiadás?
Így van. Bár én inkább fillernek vagy időhúzásnak nevezném^^" Még hogy megünnepelni az 500.részt!? Miért nem csináltak ennek örömére egy OVA-t vagy valami? Szval december végéig "élvezhetjük" a filler szezont,aztán jön a folytatás.^^ (Remélhetőleg )
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #9115 Dátum: 12 nov 15, 17:38:01 » |
|
Végül is... 3-4 évvel ezelőtt még megtisztelve éreztük volna magunkat, ha Akatsuki centrikus fillert kapunk. Egyébként ez a mai rész olyannyira minőségen aluli volt, hogy a végén duplán meglepett, hogy Omoi megkapta a Villámpengé(ke)t. Ameyuri indokolatlanul hamar beletörődött a bukásába.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #9116 Dátum: 12 nov 15, 18:57:04 » |
|
Nekem pont ellenkező a véleményem.
A grafika újfent irtó gyenge volt, de maga a történet és cselekvés, szerintem gyönyörűen visszaadta a háborús feelinget, gondolok itt a társak elvesztésére, taktikázásra vagy a bátorságra.
Továbbá Ringo Ameyuriban meg hihetetlenül kellemeset csalódtam, egész normális karaktert adtak neki. Tetszett, hogy tisztelte azokat, akik kiállnak ellene a hihetetlen nagy túlereje ellen, és a rész vége meg tök hangulatos lett.
Szóval az előző részhez képest ez bőven nagyon jó volt. Ha kaptunk volna egy normális grafikát, akkor tökéletes rész lett volna, így viszont 4/5.
Kövi résztől Chikara. Mivel pont 6 hét van még az évből ez pont bejár 2013ig. És ahogy láttam a mostani rész végét, az "Erő" ív után visszaállunk a főtörténetre, bár engem még érdekelt volna mi lett a Samehada kardforgatójával és Suigetsu bátyjával, de lehet kapunk még erre választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9117 Dátum: 12 nov 15, 23:05:28 » |
|
A Naruto 500(+10)-edik részének ünnepléseként + mivel amúgy is legyőzték a Köd 7(-2) kardforgatóját jön a filler a fillerben még jöhetne ebben egy visszaemlékezés, ahol fillerekkel tudatmódosítanak ezzel változtatva meg a múltat Viccet félretéve. Most kb. egybe (két nap alatt) megnéztem a legutóbbi 20 részt, amit kihagytam. Sztem egész tetszetősre sikeredett a legtöbb. Lehet, hogy jobban jártam volna, ha nyáron a mangát teszem félre, nem ezt. Nagy piros pont az anime készítőknek (a többé-kevésbé színvonalas fillerekért az amúgy szánalmas háborúban). Ja, ehhez a részhez pedig: "Jézusom, jön Ameyuri, aki sosem adja fel és kegyetlenül legyilkol." után egy kicsit trollkodás, őt úgy legyőzni, hogy: "Áhh, úgyis süllyedünk és itt vannak a barátaid. Akkor feladom és kapsz egy ajándékot. Menjetek békével."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 23:13:46 írta dtatar »
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9118 Dátum: 12 nov 15, 23:09:39 » |
|
Az utolsó 1 percért megérte végignézni, nekem az tetszett a legjobban. Jó volt a történet. Kár, hogy tesco gazdaságos animációkat raktak be mellé. De azért élvezhető volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9119 Dátum: 12 nov 16, 00:27:37 » |
|
288:..
A visszaemlékezés irtó lapos és unalmas volt, tele irreális hülyeségekkel. A szinkronhangok is gázok voltak.
Most néztem meg... annyira szánalmasra sikerült a szinkron, az egy dolog hogy a hangok nem lettek eltalálva de még az időzítése is olyan hogy végig a száját néztem a karaktereknek mert annyira nem passzolt.. Mostanában tényleg azt érezni hogy elhanyagolják az egészet azért a shippuuden eleje jóval igényesebb. Mondjuk hogy emlegettétek az animálást nekem egy régi rész jutott eszembe, mikor Tobi elmeséli Sasukenak hogy a bátyja mit miért tett és lényegében egy egész rész egy szinte mozdulatlan képkocka. Azthiszem a 140-141 rész lehetett ahhoz/azokhoz képest ez istenes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|