piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
 |
« Válasz #9075 Dátum: 12 okt 25, 22:23:01 » |
|
Ebben a részben talán az volt a legtutibb, hogy "vidékiek" életébe nyerhettünk bepillantást. Ettől persze nem lett kevésbé "Konoha-központú" az anime, de mindenképp gesztusértékű.
Jövő heti dupla adagra nagyon kíváncsi vagyok. Nagyon ritkán kapunk ilyet, még akkor se mindig, ha a történet ezt kívánná meg. (Shippuuden elején ez még nem volt ilyen ritka, azok a régi szép idők.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #9076 Dátum: 12 okt 25, 23:21:22 » |
|
Ez a rész számomra akkor ütött volna igazán, ha Pakura megöli a padavant:D Tiszta epic lett volna. Egyuttal elhalgattatná azokat akik azt mondják, hogy nem halnak a háborúban csak jelentéketlen szereplők. Így már kapott volna egy kis jelentőséget egy kevésbé fontos karakter is. A homoknak őegy fontos tényrző:D
Igen az jó lett volna, de szerintem ezt már a köztudat túl darkos fordulatnak élte volna meg.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #9077 Dátum: 12 okt 26, 10:27:09 » |
|
Makit nem ölhete meg mert Mangában sem halt meg. Szóval nem lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pataialex
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9078 Dátum: 12 okt 26, 14:37:23 » |
|
November 22-ig filler lesz?( tudom hogy utána 6 rész filler, de hogy addig is fillerek lesznek-e?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #9079 Dátum: 12 okt 26, 14:38:36 » |
|
Igen...majd csak kb az új évkor tér vissza az "eredeti" történethez az anime...
|
|
|
Naplózva
|
 <3 NaruSaku FAN 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9080 Dátum: 12 okt 26, 17:21:09 » |
|
Ha ilyen szinten tudják tartani a dolgot én szívesen elnézek még 8-10 filler részt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #9081 Dátum: 12 okt 27, 11:15:43 » |
|
Ha ilyen szinten tudják tartani a dolgot én szívesen elnézek még 8-10 filler részt.
Én is, de csak akkor. Mert így időt is nyerne a manga és mi se szenvednénk a butyuta részektől. Múltbeli dolgok jöhetnek felőlem, csak ne olyan amit már láttunk és most ugyanazt kicsit más szemszögből mutatják, mert annak is meglehet a varázsa, de nem mindegy miről van szó. Kiváncsian várom, azután jó lenne ha már filler nélkül folytatnák a sztorit úgy, hogy 2-3 manga részt dolgozzanak fel egy rész anime-ben, az király lenne, de csak álmaimban fog megvalsulni  szerk: ilyet írok butyuta 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 18:58:18 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #9082 Dátum: 12 okt 27, 12:01:06 » |
|
Remek rész volt, végre a "pangeaiak" is főszerepet kaptak egy rész erejéig. Jó kis háttértörténetet találtak ki Pakurának és nem voltak idiótaságok, mint az sajnos sok fillernél szokott lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #9083 Dátum: 12 okt 30, 12:11:37 » |
|
Egyetértek steelshinobival, az ilyen fillereket megtudnám szokni. Sokkal jobban szeretem amikor egy mellékszereplőnek kitalálnak valami jó háttér történetet mint az ilyen semmiket, mint pl amikor Sakura megjelent a filmből. xD Azt még mindig nem tudom hová tenni xD Remélem még sok ilyen jellegű fillerre számíthatunk 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #9084 Dátum: 12 okt 30, 14:36:32 » |
|
Amúgy igen...Ilyen fillereket ellehet viselni mint amiket mostanában csinálnak.A köv is izgalmasan hangzik  A sakurás részt megnéztem újra nemrég,és rájöttem hogy azért esett a rendes világba az alternatív sakura,mert kapcsolódik a filmhez ,tehát narutot és a rendes sakurát ,akkor teleportálta át Obitobi a genjutsus világba,és átesett szegény alter sakura.Alter naruto alias menma meg maradt,mivel maradnia kellet,alter sakura meg csak útba lett volna.Tehát a filmből kiszedték az alter sakurát ezért kishi arra az 1 napra átküldte a rendes világba ,hogy ne legyen útba ,valamennyire érthető voltam ?  (Ja és amikor Ino mondta hogy küldetésen van naruto,meg amikor a végén kérdezte hogy akkor hol van az igazi sakura,akkor ők már a genjutsus világban voltak) De azt nem értem hogy amikor alter sakura eltűnt akkor hová lett?  Na mind1 ,majd a filmet megnézem és megtudom.Úgyis hamar április lesz ... 
|
|
|
Naplózva
|
 <3 NaruSaku FAN 
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #9085 Dátum: 12 nov 01, 15:15:12 » |
|
Á, végre egy többé-kevésbé értelmes filler a kedvenc szereplőmmel  A jelenet, amikor összemérték az erejüket felülmúlhatatlan volt ( itt azért megjegyezném, hogy a mangabeli tények alapján Tsunade 1 másodperc alatt le kellett volna nyomja a Raikagét, de így érdekesebb volt)  A Raikage villámpajzsot használt, a Hokage-ból pedig csak úgy áradt a nyers erő  A kedvenc jelenetem az volt, amikor Tsunade megkérdezte a Raikage-tól, hogy " mit gondolsz kivel beszélsz" Az kissé furcsa volt, hogy Tsunade a háború kellős közepén kocsmázni jár és fogadásokat köt, de hát ez van, így szeretjük mi őt  A következő rész is érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok min vesztek ismét össze. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 01, 15:17:26 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuego
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9086 Dátum: 12 nov 01, 16:41:25 » |
|
Háború közepén kocsmázni? Ez most csak visszaemlékeznek arra az időre, amikor először találkoztak egymással a raikagével. Még csak az első részt néztem meg, de az nagyon jó.  A szkanderes jelenet felülmúlhatatlan. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 01, 17:49:54 írta Fuego »
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9087 Dátum: 12 nov 01, 17:22:01 » |
|
Pozitívan csalódtam, valami béna visszaemlékezésre számítottam, ehhez képest volt humor, harc, új infó. Bár jobb lett volna megmaradni a háborúnál, de az is igaz, hogy oda nem illenek a könnyedebb jelenetek.
Szóval megtudtuk, hogy Shizune és Dan rokonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #9088 Dátum: 12 nov 01, 17:39:49 » |
|
Ja, tényleg  Akkor ezért nem szólította senki Tsunadét Hokage-nak. Azt, hogy Shizune és Dan rokonok voltak már nagyon régóta tudjuk  Legalább is már elhangzott egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|