25 feb 25, 18:20:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 602 603 [604] 605 606 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1871907 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
ULTRA
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

XxX

« Válasz #9045 Dátum: 12 okt 12, 08:04:38 »

Sand : Filler lesz de olyan részek amiket lusta volt megrajzolni mangában az író.  Valójában hívhatjuk ezt kiegészítésnek  is.
Sokan várták mangában hogy mutassák meg mit tudnak a kard forgatok de nem lett semmi, szóval én nagyon várom ezt a 2 vagy több részt.

Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #9046 Dátum: 12 okt 12, 08:22:39 »

Nos, a mozgásokkal én sem voltam igazán megelégedve, főleg amikor Bee ment a Raikage felé a temetés után, na hát az olyan "szaggatott" volt, kb mintha kifelejtettek volna 1-2 képkockát, vagy nem tudom. Összességében viszont jó rész volt, a rajzolók pedig nagyon szerethetik Tsunadét, nagyon szépre rajzolták meg.  Pirul kacsint
Végre látni a 6 Jinchuurikit és Tobit, nah már várom, hogy beinduljanak a dolgok, egyelőre be kell érni a kardforgatós részekkel, sebaj. Nevet
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9047 Dátum: 12 okt 12, 09:50:16 »

Hihetetlenül jó rész volt. Még 2. végignézésnél is odáig voltam a gyönyörtől és vissza. Sand-el értek egyet: az a fél perc séta elég gagyi lett. De minden más nagyon ott van.

Maga a rendezés is profi: harc van, pörögnek a dolgok, erre jön egy visszaemlékezés a 3. Raikage halála. És ahogy húzták az időt a sétával + a zene.. nagyon jó volt. Teljesen sikerült ráhangolniuk arra a fél percre. És utána a Raikage nyugodt hangja folytatásként.. szerintem zseniálisan jó volt. Az arcok, érzelmek, mind nagyon jó volt. Le a kalappal.
A harc dinamikája.. szerintem itt nem is beszélhetünk ilyenről. Egy Sasu-Danzou meccs esetén igen, de itt semmiképp. Nem is a harcról szól az egész.
Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #9048 Dátum: 12 okt 12, 10:37:41 »

Igen, ezt én sem értettem, hogy hol volt itt az a harc, amit annyira elrontottak Mosolyog Nem is volt benne kifejezetten harc.
Még két dolog: Az egyik, hogy Tsunade is visszafoghatná magát, mert szép és jó, hogy bízik Narutóban, de ez a bizalom most egy kicsit betegessé fokozódott. Én személy szerint elküldtem volna Sasuke-t megállítani, elengedtem volna Orochimaru és Sasuke után és hívtam volna Pein ellen is úgy, ahogy a nagyi tette, de most nem engedtem volna tovább. Ez tényleg túl nagy kockázat, én ennyire nem bíznék Narutoban. Legendás ninják egész hadosztálya van odakint és mind őt akarja. A Raikagenek igaza van: nem lenne szabad őt kiengedni, sem Bee-t. Mindketten nagyon erősek, de nem szabad elfelejteni: Tobi százszor hibázhat, nem veszít túl sokat, de Naruto és Bee csak egyszer hibázzon és elveszítenek mindent.
Arról nem is beszélve, hogy a Jinchuuriki forma sem örökös, noha most annak tűnik, de amióta megszerezte kb nonstop be van kapcsolva. Ez már nem fogja sokáig kihúzni és pont a csatára fogja kimeríteni.
A másik dolog, hogy Tsunade nagyi kezd eléggé gyengének tűnni a másik Kagek mellett. Talán Gaara az, aki még vele egyenértékű, de a többiek messze felette áll. A gyógyítási képességei legendásak és páratlanok még mindig, de a második NAGY (nem nem a melle) tulajdonsága, a brutális fizikai ereje már le lett pipálva a Tsuchikage és a Raikage személyében is. Ilyenformán az előző részben nem sokat ért volna a Raikage ellen.... sőt, semmit. Ő is meghalt volna. Kéne neki egy kis tápolás, úgy érzem Mosolyog
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #9049 Dátum: 12 okt 12, 10:56:50 »

Ne félj, a lehető legszubjektívabb agyontápolást fogja megkapni Tsunade. kacsint

Egyébként végre tényleg olyan fillereket kapunk, amiket szinte minden bizonnyal élvezet lesz figyelemmel követni. Bár... Az sajnos már tapasztalható volt, hogy a töltelék epizódok (legyenek bármilyen sztorival rendelkezőek) többnyire hihetetlen igénytelen kivitelezést szoktak kapni.
És ahogy elnéztem az előzetest, Akebino külön epizódja sem a legprofibb animátor csapatot kapta.
Az szintén mellékes, hogy talán pont ő az a karakter, aki a legkevésbé szimpatikus a Kardforgatók közül. Remélem, egy Mangetsu különkiadást is kapni fogunk. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9050 Dátum: 12 okt 13, 21:31:47 »

Suigetsu bátyjára én is nagyon kiváncsi vagyok, egyébként hihetetlenül izgalmas rész volt az utóbbi kettő is. És épp azért mert nem olvasok mangát és még az OP-et is eltekerem mindig, hogy ne lássak benne spoilert, ezért nekem meg is volt az a hatás ami kellett, a végén pl amikor Tobi bemutatja a haverjait, hát mikor vége lett a résznek én még percekig ámultam, nyilván ha tudtam volna előre akkor ez a hatás elmarad ! amugy az uccsó két részről még fontos, hogy olyan megható volt, hogy az uccsón besírtam egyszerüen nem bírtam ki, és azokban a pillanatokban az egész eddigi Naruto sztori átjött egyszerüen újra átéltem mindazt ami idáig vezette Narutot, Tsunade-t és király volt, hogy mindennek most ez lett az eredménye. Megérte a sok kűzdelem és szenvedés és hogy ezek ellenére Narutoék megőrizték tiszta szívüket. Nem tudom jól megfogalmazni, de mindegy le akartam írni.    Ha a kövi két rész tényleg arról szól amit írtok akkor mindenképp megnézem, nem úgy mint a többi fillert, amit jó ideje kihagyok, mert tök butaságnak tartom. Nem is értem hogy hagyhatta ki Kishi a mangából, hiszen elég izgalmasan lett beharangozva a hét kardforgató meg minden, nehogymár kihagyják a jó harcokat velük !    10/10 !!!
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 13, 21:33:41 írta bandee_26 » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #9051 Dátum: 12 okt 18, 15:34:23 »

Na végre egy értelmes Filler. Ilyenek jöhetnek ami a háború kiegészítése. Jövő heti is jó lesz.,

Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #9052 Dátum: 12 okt 18, 16:17:22 »

Ez a rész szerintem piszkos jól indult, aztán kb. a felétől kicsit ellaposodott. Konkrétan onnantól, hogy Akebino először megjelent. Fillernek viszont abszolút megállja a helyét, a grafikán pedig csak ámultam. Nagyon jó lett, szerintem hosszú idő óta a legjobb. Jellemző, hogy pont egy filler kap ilyen minőséget. :D
A következő rész egyébként nagyon jónak néz ki, csak remélem, ez a Maki nem fog irritálóan sokat szerepelni benne. Pakura múltja így képek alapján kifejezetten érdekel.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #9053 Dátum: 12 okt 18, 18:16:16 »

Így van! Én is lájkolom az ilyen típusú fillereket.

A történet jó volt fillerhez képest. Nagyon tetszett a köd kardforgatói és a robbanó elemes fickó lesből támadásai is. Akebino tombolása pedig egyértelműen toppon volt.

A grafika is szép volt, ilyen részeket még a népnek!!! A következő rész rajzolása is nagyon jónak ígérkezik, remélem a történetre is igaz lesz ez Nevet
Naplózva

mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #9054 Dátum: 12 okt 18, 19:45:57 »

Jó volt, bár le nem tagadhatja hogy filler  Nevet.

A címből valahogy nem az jött le hogy egy Sai központú részt kapunk, de nem zavart különösebben, jobb mintha Akebino lett volna előtérben.
Tényleg jól kezdődött az epizód, hangolatos volt ahogy a kardforgatók szépen jöttek vissza a harctérre. A Varrótűt forgató Kushimaru valami halál laza karakter!
Aztán kicst tényleg belassult a flashbackek miatt, maga a Kakashi vs Akebino sem volt valami nagyszám, nem voltak egy súlycsoportban.
A vége viszont teljesen rendben volt, Lee jól nyomta a Bakutonos ellen ellen és Sai tigrise is szépen zárta a harcot  Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 19:54:28 írta mateee-kun » Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9055 Dátum: 12 okt 18, 20:55:44 »

Nos összeségben tényleg jól sikerült a rész.Mosolyog
Ami csak zavart Sai emlékezéseket lehetet volna kevesebb,lényegre 1-2percre,de logika tetszett orochimaro edo tensei védelme miatt tanitja.
Másik meg remélem Zetsu képeségét még látjuk hogy szivatják Egyesitet haderöt Nevet
És kövi rész is jónak tünik csak ne legyen sok visszaemlékezés csak a lényeget Nevet
Szerintem 2hét mulva talán visszatérünk narutohoz.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9056 Dátum: 12 okt 18, 22:12:37 »

Nekem is tetszett. Jó volt a történet és annak megvalósítása is. A grafikával, hanggal sem volt semmi bajom. Jó volt látni, hogy a filler történetekben legalább bemutatják azt amit a rendes fő száll elnagyolt. Ilyenekkel és legalább ilyen minöségben kellene kitölteni a teljes filler szezont és akkor nem sopánkodnánk.
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #9057 Dátum: 12 okt 18, 22:29:00 »

Szerintem is 10/10-es filler volt. Talán azért érzem ennyire így, mert teljesen új dolgokat kaptunk. Az is nagyon értékelendő, hogy huszonvalahány percben teljesen kerek dolgot sikerült alkotni. Az izgalmi szintemet is fentartották: Ez már majdnem a körömrágós kategória volt.

+1 És Danzou barátunkkal kapcsolatban is kapunk - mondjuk selyemsonka vékony - új benyomásokat.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #9058 Dátum: 12 okt 19, 09:53:00 »

Egy nagyon kicsi rész nem filler a történetben. A Sai pecsételő technikája benne volt a mangában is, csak kaptunk egy kis hátteret mögé. Nevet
Naplózva
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #9059 Dátum: 12 okt 19, 16:07:01 »

Pont ezen agyalok, hogy Sai pecsételő technikájának végkifejlete és egyátalán az, hogy lepecsételtek egy újabb kardforgatót ezt hogy hagyták ki a mangából ? Mert ha vége a fillernek és folytatják a manga alapján az animét, akkor hogy magyarázzák meg a lepecsételt fickó hiányát ? Pl aki nem néz fillert az majd honnan tudja mi történt ? Utalnak majd rá vagy mi ? Egyébként nagyon jó filler volt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 602 603 [604] 605 606 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins