25 feb 26, 00:21:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 596 597 [598] 599 600 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1872210 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8955 Dátum: 12 szep 10, 14:50:40 »

Ebben mondjuk egyetértek Bandeeval, az anime készítők rovására.
Az előzetesek hajlamosak néha-néha lelőni az épp aktuális kövi epizód legfőbb csattanóit, sajnos.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8956 Dátum: 12 szep 11, 07:30:16 »

Ez nem vitás. Tényleg spoileres néha. Viszont azt nem várhatjuk senkitől, hogy a rész végén ne nézze meg az előzetest és ne írjon ide róla, ha ő úgy gondolja.
További reklamációkkal az anime készítőihez lehet fordulni. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8957 Dátum: 12 szep 11, 12:26:21 »

Azért azt értékelem, hogy egyet értetek velem. De mindegy is , mert szinte bármilyen topicba lépek, hogy beszélgessek rajongókkal az animéről, szinte bárhol nagy valószinüséggel belefutok spoilerbe. Én jó ötletnek tartanék egy ilyen topic-ot ahol tényleg az aktuális részt lehetne tárgyalni, előzetes nélkül. De nyilván ezt túl kukacoskodásnak tartanátok. Plusz még egy topiccal több lenne ahol a moderátoroknak feladatuk akadna. mindegy ez van.
Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8958 Dátum: 12 szep 11, 14:47:54 »

Belefutottam én már jóval nagyobb spoilerbe, mint az előzetes.. az a legkevesebb  Mosolyog

Jogos, egyszerű genjutsu kiszúrható. De talán pont emiatt került szóba Itachi. Ő a genjutsu nagymestere, nem tartom kizártnak, hogy a múltban találkoztak részéről hasonlóval. (Magyarán távolról irányított valakit, aki átcsusszant az őrségen.) Emiatt, mint kizárólagos képességgel rendelkező egyén, ex-akatsukis akiket feltámasztanak.. A stratégák helyébe már várnám, hogy mikor és hol tűnnek fel a legvadabb ismert shinobik: Pein, Itachi, vicces lenne ha magát Danzou-t is visszahozná.
Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #8959 Dátum: 12 szep 11, 19:14:10 »

És ha már Nagato, vajon meddig tartana neki ténylegesen visszahozni az életbe a többi Akatsukist? Ki kellene ásni mindenkit, aki meghalt (oké Deidarát kicsit nehéz lenne, de hé, Kabuto is szerzett valahonnan vért tőle!) és felkelteni az összeset a Gedo Rinne Tensei no Jutsuval Nevet Igaz ő is belehalna (illetve nem biztos, mert ugye akkor már híján volt a chakrának), de oda se neki, az Edo Tensei őt is újraéleszti... tádááááá Nevet Végtelen hadsereg
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #8960 Dátum: 12 szep 11, 20:28:18 »

Sand: nálad a pont! De saját magát nem tudja felkelteni? Mennyire gagyi...  Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8961 Dátum: 12 szep 12, 15:46:09 »

Mintha kicsit emlékeztetne engem valakikre/valamire ez a páros és a palack  Gondolkozik
13:05-től: http://indavideo.hu/video/Dragon_Ball_79_resz_Magyar_Szinkron
A két, arcán tetovált embert Kinkakunak és Ginkakunak hívják, szintén az arany és ezüst. Akkor ez is valami japán kulturális dolog, azért szerepel mind2 animében, vagy csak Kishimoto "ihletet kapott a Dragon Ballból"  ?  Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #8962 Dátum: 12 szep 12, 17:50:02 »

Kisi mondta tiszteli a DB-t és néha még merít is  belőle.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #8963 Dátum: 12 szep 13, 15:46:08 »

Szóval jah...Mostanában tényleg nagyon jó az anime minősége.Az ezelőtti is ilyen volt,meg a mostani is : nézzétek meg a mostanit  4:40-45-nél Nevet Szépen megvan rajzolva. (Tudom hogy volt ennél rosszabb is ,de ezis affelé közeledik)...Elhiszem,hogy ezek a részek nem jelentősek annyira,de azért remélem hogy a folytatás jobb minőségű lesz.
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #8964 Dátum: 12 szep 13, 16:08:33 »

Múltheti komid átgondoltad? vagy most ez mi? hányan használjátok ezt az accot?Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8965 Dátum: 12 szep 13, 18:04:59 »

Ez érdekes. Filler, Deidara főszereplésével.
Az előzetest elnézve, jó pár dolog meg lett keverve. Sasukének még bőven lábadoznia kellene, a zombikat visszahívta Kabuto, Deidara viszont.. Nah igen. Neki meg Kankuro csapdájában kellene lennie.

Sebaj. Egyelőre úgy néz ki, igényes fillereket kapunk. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #8966 Dátum: 12 szep 13, 18:17:00 »

Ez a rész egész érdekesnek indult, de sajnos nem az lett ikszdé

Tudtam, hogy Kiba nem lehet az imposztor, Shinora gyanakodtam mindaddig, amíg nem kezdett el magában gondolkodni. Onnantól pedig egyértelművé vált, hogy Hinata a copy.

A történet nem volt rossz, csak kicsit unalmassá vált a közepén. A grafika viszont elég gyengére sikeredett, szóval én erre a filler epizódra, egy 2/5-öt adnék. ( főleg, hogy 1 bevágás sem volt arra a "bizonyos ciki emlékre"... )

A következő rész viszont!!! Nagyon érdekesnek ígérkezik, már Ft Tenrou szigetes részeiben is tetszett, hogy visszahozták töltelék jelenetnek a korábbi ellenségeket. ( Kain, Yowazu-Kawazu )
Dani, szerintem az nem Sasuke lesz, hanem egy szimplán henge no jutsut használó Zetsu klón, hogy felidegesítse Deidarát, Szöcske szerepében, hogy az kijuthasson a csapdából és tovább erősítse Tobiék oldalát. De majd meglátjuk Mosolyog
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #8967 Dátum: 12 szep 13, 19:15:10 »

A manga úgy látszik nálam tényleg sokat elvesz az élményből, mert nekem ez a rész most sokkal jobban tetszett, mint bármelyik (az előzőn kívül) az utóbbi részekből... Filler nem filler, de legalább láttam valami újat is. A vége mondjuk tényleg elég béna volt, amikor azon gondolkoznak, hogy milyen ciki dolog derülhetett ki róluk, én meg már azt vártam, hogy mikor lesz ezekről valami flashback, de aztán mégsem (jó mondjuk csak pár perc volt hátra a részből, de akkor is).

A kövi részről: Sasukeról nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy egy Zetsu klón, de hogy ez mire lenne jó azt nem tudom. Mondjuk abban lehet valami, amit Csabi28 írt, csak ha jól emlékszem, Deidara már nem volt a bábban mikor Sasuke hozzá beszélt, úgyhogy nem tudom hogy juthatott volna ki.
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8968 Dátum: 12 szep 13, 21:45:56 »

Azért az furcsa, hogy a barlangban mennyi Zetsu volt, de a robbanás után meg csak 1 élte túl. Azután meg főleg, hogy az elején mind a föld alól bujt elő, akkor ha rájuk zuhan még "néhány kavics" azt birni kéne. Történet szempontjából persze így kellett alakulnia.
Ha ez filler volt, akkor meglepően jó, bárcsak mind ilyen lenne, sztorit kipótoló  Pontosan
Azt a kimaradt jelentet, valaki megtudná mutatni ?
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 21:46:31 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8969 Dátum: 12 szep 14, 00:31:29 »

Én azon kevesek egyike vok aki nem filler ellenes, de egy vmi nem hagy nyugodni... mi lehet az a közös emlék amit annyira féltenek??? smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 596 597 [598] 599 600 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins