25 feb 25, 18:15:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 597 598 [599] 600 601 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1871894 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8970 Dátum: 12 szep 14, 12:08:09 »

Majd egy későbbi fillerből megtudjuk Mosolyog
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8971 Dátum: 12 szep 14, 19:27:17 »

Hát ja, Deidarát én sem értem... max azt tudom elképzelni, hogy amikor Kabuto visszahívta az edot, akkor Deidara is kikerült a bábuból.
Ha Sasuke az igazi, legalább láthatjuk az erejét annak teljében, nem úgy mint a mangában.
Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #8972 Dátum: 12 szep 15, 19:59:47 »

Nagyon jó rész volt Mosolyog Izgalmas, fordulatos, összességében egész élvezhető. Amikor Shino magában kezdett agyalni várható volt, hogy ő az eredeti. Bár a ruhadarab zavaró volt. Amellett meg Hinata yuuken stílust használt, Kiba szaglása is valamelyest visszatért, úgyhogy teljesen elbizonytalanodott az ember. Bár tény, hogy a Shino klón túl hamar égett el, egy ember nem ég el így. Talán ez volt az egyetlen "hiba" a részben, viszont az tudjuk, hogy bogár klón volt.
És ami a legjobban tetszett: az a végső poén Nevet Hogy mindenkinek van egy kis titka, amit óvni akar..  Mosolyog Nagyon jó ötlet volt.

Hogy Sasuke mit keress ott, azt nem tudom. De az mókás lenne, ha Dei megszökne, és a végén újból elkapnák. Így van sztori, mégsem szólnak bele az eredetibe. Az meg a végén poén lenne, hogy Dei megszólal: "Na ne.. már megint ez a bábu?!"

Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8973 Dátum: 12 szep 16, 10:27:46 »

Én már akkor tudtam, hogy Hinata az imposztor, mikor nem tudta aktiválni a Byakugant. Nevet Ilyen kamu dumát amit levágott, hogy a pecsételés zavarta meg. Az ilyenekben mindig az az imposztor aki a legkevesebbszer beszél.
A kő-papír-olló játékal nem tudom, hogy Shino, hogy tudott bármit is üzenni a kézjelekkel Kibának, mikor csak 3 féle jelet használhatott, bár a Morse kódban csak 2 van de akkor is. >.<#
A következő rész jónak ígérkezik Dei-vel.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
xindrix
Gennin
*

« Válasz #8974 Dátum: 12 szep 20, 14:30:42 »

Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Egy időre félre raktam a Narutot, de most szeretném folytatni, csak nem tudom hányadik résznél tartottam. Az utolsó rész amit láttam az volt, mikor shinobik felsorakoztak a háború előtt. Valaki tudja hányadik ez a rész? Előre is köszönöm.
Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #8975 Dátum: 12 szep 20, 14:53:38 »

Naruto Shippuuden 261től van a sorakozós, Gaaras beszédes, folytatásos háborús valami Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
xindrix
Gennin
*

« Válasz #8976 Dátum: 12 szep 20, 15:22:21 »

Köszönöm szépen, sokat segítettél Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8977 Dátum: 12 szep 20, 16:48:32 »

280:
Nem gondoltam volna, hogy egyszer kapunk egy akatsuki szereplő központú FILLER epizódot. Nevet
Bár, hülyeségeket beszélek, mert pont Deidara kapott korábban plusz jeleneteket a Sanbis fillerben is. Mind1.
Fillerhez képest rohadt jó rész volt. Szinte még jobban tetszett, mint az átlag háborús részek. 1-2 animáció is faszán meg volt csinálva. Főleg a gesztikulációk voltak nagyon állatok. Az első, szamurájnak álcázott Zetsu mekkora gyökér volt már.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #8978 Dátum: 12 szep 20, 17:45:27 »

Hát jó részek ezek ,de csak az időt huzzák...Spoiler.Nem mondom tovább.Végre a mellékszereplők is kapnak szerepet.Bár Sakura anyja "sokat" szerepel mostanság.Eddíg azt se tudtuk hogy létezik-e mostmeg...No mind1
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 20, 17:46:21 írta dreamfolow » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #8979 Dátum: 12 szep 20, 18:35:20 »

280:

Egyetértek Danival, tényleg nagyon jó részre sikeredett. Ami a legjobb az egészben, hogy lassan telt a rész, jó értelemben. Nem az, mint az előző epizódban, hogy alig történt valami és már vége... Itt pörgött az action jó sokáig.

Azért ez is durva mekkora különbség van filler és filler között. Csak nézzük össze ezt és az előző, 279-es epizódot. Ég és föld.

Szal a történet jól ki volt találva. Zetsu hülyéskedése nagyon nagy volt. ikszdé  A jelszós dolog is tetszett, továbbá... Á minek is folytatnám, nagyon megvoltam elégedve az epizóddal. Harcok, jelenetek, háttérzenék mind elvoltak találva 5/5 Ez a fajta fight Deidarával jobb volt, mint a mangás. Csórikám nem csak megtudta, hogy nem tudta megölni Sasuket, de mégvisszakerült oda ahonnan kijutott. : -"Vissza mennyé, b#szki!" ikszdé

De a következő töltelék epizód már fárasztónak tűnik...
Naplózva

Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8980 Dátum: 12 szep 20, 19:53:15 »

Na mit is mondjak tényleg jóra sikeredett manga résznek elment volna Mosolyog,na ilyen filler kell rakni mert elmélet nem is rossz hisz zetsuk képesek lennének pecséteket vagy egyebeket eltüntnei felszabaditani.Elöbbi rész se volt rossz de kicsit ugy lett volna jobb hogy lások kb zetsuk kiket másolnak stb stb igy jobb lett volna Mosolyog.Kövi részhez na az okés kicsit családokról lesünk pillantást.amugy Sakura anya 1x volt de csak hangját lehet hallani az kb Orovs3hogake harca után vársot épiték akkor volt 1x hallani hangját amikor Inonak sütit vitt Mosolyog.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #8981 Dátum: 12 szep 20, 20:07:15 »

A-a..szerepelt az anime 271.részében is,meg a movie 6-ban is fog.De légyszi figyelj oda a helyesírásra ,mert alig tudtam megérteni :S.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8982 Dátum: 12 szep 20, 21:59:04 »

Ez a rész jobb volt, mint a manga kb. 150 legutóbbi fejezete Nevet Deidara amúgy is egy baromi jó karakter, csak kinézete miatt ezt sokan nem veszik észre. A animések jól csinálják, az Oonikival harcolós részekben meg itt is inkább a tébolyát hangsúlyozzák ki pár igencsak jól megrajzolt arckifejezéssel.

Az animáció eléggé változó volt, pl. 13 perc körül mikor szemből mutatják Mifunét meg a szamurjáokat rohanni, az gáz volt, de 11:30 körül feltűnt, hogy a Deidara hajának lobogása sokkal élethűbbre lett animálva, mint az ebben az animében szokás.

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gabrix81
Újonc
*

« Válasz #8983 Dátum: 12 szep 21, 00:28:53 »

És újra a várva-várt filler részek özöne.Bakker
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8984 Dátum: 12 szep 21, 02:37:30 »

Amiből keményen már csak egy epizódot kell kibírnod, ugyanis a 282. rész már manga szerint futó cselekményt dolgoz fel. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 597 598 [599] 600 601 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins