25 feb 28, 18:37:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 557 558 [559] 560 561 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1875595 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8370 Dátum: 12 márc 25, 23:46:20 »

Igen nekem is amúgy teljesen bejön mind a két előadó. Az openinget éneklő együtes énekesének a hangja kicsit emlékeztetett a sima Naruto 6. openingjének énekesére, vagyis a hangjára, de megnéztem és nem ugyan az, legalább is az együttes nem. És valóban, egy hasonló szám, jól eltalált képi világgal nagyon ütős openinget eredményezne a háborúnak.
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #8371 Dátum: 12 márc 26, 06:17:49 »

Az Unlimits énekli a Bleach 28.ik endigjét is Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=I2dGnFcEoyM
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Pr3d4k1ng
Újonc
*

« Válasz #8372 Dátum: 12 márc 26, 15:24:33 »

Elvben meg van az esélye annak, hogy most kiváll fillerek legyenek. Ez alatt azt értem, hogy végignézhetjük, hogy egyes frontok miként és hogyan törtek előre.

Endingben számomra a Bacchkoit nehéz lesz felülmúlni   ikszdé.
Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #8373 Dátum: 12 márc 29, 11:43:56 »

25 perc és jön a következő rész:)
http://www.narutospot.net/naruto-shippuden/naruto-shippuden-episode-256/
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8374 Dátum: 12 márc 29, 14:22:10 »

Nah ez egy tökéletes epizód volt. Nevet
Grafika mind karakterekben, mind háttérkidolgozásban is szemnyugtató látványt nyújtott. Zenék maximálisan passzoltak. Jelenet beállítások, kivitelezések helyén voltak.
Ahol kellett, ott az animáció is hibátlan volt. Gondolok itt, Kirabi jelenetére. A rappelése most nem csak oda-vissza tekert fázisrajzokból álló rángatózás volt.
A Shinobi Haderő felkonfja is élvezhető volt. Kicsit fura volt, hogy Shikamaru narrált, de nem zavaró. Gait viszont nem vágom, miért hagyták ki.
Hoheto szeme miért lett fekete? Hyuugáknál mindenki "fehér" szemű, nem? Így enyhén bizarr narkós feje van. Mind1.

Amikor Kabuto megidézte a koporsókat, teljesen kirázott a hideg. Nevet Kellenének már nagyon az új betétdalok.^^

Öröm lesz 1272-edszerre is végigszenvedni Naruto és Sasuke kapocsának történetét... Pláne egy hónapon keresztül.
És ahogy látom bepakolták azt a flashbacket, amit mangában jóóóval később láttunk, tudjukkinek a jóvoltából.

Sose szoktam pontozni. De erre az epizódra most adok egy 10/9.5-öt. Csak azért nem maxot, mert a dinamikus harcokból összepakolt epizódokat jobban csipázom.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #8375 Dátum: 12 márc 29, 14:40:09 »

Valóban nagyon jó volt:) Sok sok információ. Mind 2 oldal elég erős:D
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8376 Dátum: 12 márc 29, 16:05:12 »

Tényleg nagyon jó volt. Ahogy bemutatták mindkét oldal erejét.. egy igazi háborúra hangolás. Kínzás lesz az 1 hónapos szünet, de szerencsére nem félév.

Egy dolog nem világos. A shinobi haderő főparancsnoka Gaara. De nem úgy volt, hogy a kage találkozón a Raikage kapta meg a vezető szerepet? Úgy mondták, hogy a teljes haderő főparancsnoka Gaara. Tehát akkor most mi van? Bár.. a Raikage a szövetség vezetője. De annak mi értelme, ha nem ő irányítja a sereget hanem más?
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #8377 Dátum: 12 márc 29, 16:14:20 »

Raikage Tábornok , Gara ugyan úgy köteles neki szót fogadni. Meg az is jelképezi milyen erős Ilyen fiatalon ilyen nagy vezető.
Az biztos hogy most jönnek majd legjobb részek:D
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8378 Dátum: 12 márc 29, 16:25:12 »

Hát igen, meg kell hagyni, tudják, hol kell elterelni a fontos részekről a lényeget... ikszdé Nevet Amúgy már a hideg kiráz a 4 hétnyi flashback gondolatára is... Jó, oké, 1x, 2x, na talán még 3x is megnézem de egymilliomodszor már unom Nevet Na de hajrá, lássuk mi lesz! Nevet Nevet
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #8379 Dátum: 12 márc 29, 16:37:26 »

Jó kis rész volt ez. Oonoki egyre yodásabbnak tűnik ezzel "az erőm hatalmas, de a testem már gyenge" szereppel.
Szépre sikeredet az is, ahogy a shinobi haderőt bemutatták. Mondjuk Gaara-kun elég hamvas arcúnak tűnik a veterán Kakashi mellett. Nekem kicsit furi, hogy zéró háborús tapasztalattal kirakták legelőre, hagy szo(k)ja a szituációt.

Kabuto kicsit sokkoló látvány volt ruha nélkül, adhatna magára annyira mint az egykor gazdája, hogy csak ember, vagy emberszerű alakban mutatkozik.
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #8380 Dátum: 12 márc 29, 17:35:01 »

Skizo a hölgy?
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8381 Dátum: 12 márc 29, 17:35:43 »

Ezt már az angolban is elcseszték - direkt érdekelt, hogy vajon figyelnek-e rá a srácok Nevet.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8382 Dátum: 12 márc 29, 17:44:30 »

Skizo a hölgy?! A hét beszólás, esküszöm  ikszdé Egyébként ez nekem is fura volt, bár én csak az angolt láttam és ott is így volt. Valószínűleg nem vették észre a fordítók. De nem számít, ennyi szépséghiba nem árt. A rész ettől függetlenül nagyon jóra sikeredett. Jól lett bemutatva az Egyesített Shinobi Hadsereg és az edo-s hadsereg is. Egy hónap szünet, majd jöhetnek a jobbnál jobb csaták  Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8383 Dátum: 12 márc 29, 18:03:09 »

Mindent összevetve jó rész volt, a zenék is passzoltak. Bee végre fejlődést mutatott a rappelés terén, nem csak a vitustáncot járta, bár én még tartom az álláspontom, miszerint a mangában sokkal-sokkal jobban mutat a karaktere. Naruto Kyuubi módja is egész jól sikerült, bár én továbbra sem vagyok kibékülve vele. De ez egyéni szoc. probléma, azt hiszem xD

Hgy őszinte legyek, a shinobi haderős résztől sokkal többet vártam, de Kabuto idézései bőven kárpótoltak ezért. Külön jó volt, hogy a volt Jinchuurikik neveit elmondták már most. A Sanaime Raikagén is jól látszik az a bizonyos sebhely (ami egyébként villám alakú.. ejnye Kishi, ez nem plágium?! xD). De Mizukagét hová tette Kabuto? Elbújt netán? Mert akárhogy számolom, a képen csak 3 kage volt, nem 5. Pedig azt modnta Kabuto, hogy 'az előző 5 kage' xD És Chiyo-baa haja hogy miért lett lilásrózsaszín, azt fel nem foghatom.

Ja, és amiért külön pluszpont jár az animéseknek, az, hogy amikor Tobi a Rinnegant emlegette infomációkinyerés témában, akkor bejátszották a megfelelő jelenetet, hogy annak is eszébe jusson az a bizonyos képesség. Nem tudom, mangában ez benne volt-e.

És végül a feliratról:
~ 7:22 -> Mei miért azt mondta, hogy 'Megyek üdvölölni a Mizukagét', ha Oonoki elé ment? Na meg hallatszik, hogy Tsuchikagét mond.
~ 7:15 -> Eddig a Tsunade-himét nem írtátok át Tsunade hercegnőre, nem? Így elég fura.
~9:09 -> Ott biztos 'Megölhetné' van, így, feltételes módba?
~ 11:40 -> 'információszerű Osztag'? Nem inkább 'Információszerző Osztag'?
~ 17:35 körül -> Kicsit fura, hogy teszem azt, 'Első csoport kapitánya', az 'Első osztag parancsnoka' helyett, meg a főparancsnok, vagy nem is tudom mihelyett fővezér. Ez nem hiba, csak mangába tök jól hangzott, ahogy volt.

ui: csak 3an írtok be elém xD Látom, nem csak én voltam szemfüles... A fillerekre meg annyit, hogy még tényleg nem láttam elég Sasukés flashbacket.... igaz, a készitők hülyék lettek volna kihagyni egy ilyen lehetőséget idő- és ideghúzásra ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 18:06:56 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8384 Dátum: 12 márc 29, 18:37:21 »

Szerintem van benne még 1 hiba, mármint az angolban. 9:56-nál: Madara - Without a doubt, he cultivated all those Zetsu from Hashirama's cells.  Szerintem itt nem "he" mint ő, hanem inkább én-nek kellene lennie.

Örülök neki, hogy ez a fordító(k)nak is szemet szúrt Mosolyog

De hogy egy kritikát én is megfogalmazzak: már megint 700p-s a fordítás  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 557 558 [559] 560 561 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins