Megvan az új opening és az ending szám címe és az előadója:
Opening: “Totsugeki Rock” - Cro-Magnons
Ending: “Cascade” - UNLIMITS
Természetesen számcím - előadó a sorrend.
-Úgytűnik, hogy az Opening ezúttal jóval lassabb és komolyabb természetű szám lesz, legalább is azok alapján amikbe belehalgattam a Cro-magnons-tól, kicsit Pein arc-os feelingje lesz az openingnek szerintem. A hangvétel pedig arra enged következtetni, hogy a 4 db évfordulós rész után a háborúval fog folytatódni a sorozat. Tessék itt egy szám az OP előadóitól:
http://www.youtube.com/watch?v=qmmyQxwnVBY-Az ending pedig ezúttal, legalább is az UNLIMITS többi száma alapján, egy kicsit pőrgősebb lesz a megszokottnál. Itt van tőlük is egy szám:
http://www.youtube.com/watch?v=2lY-8En4APs&feature=relatedAz endinget éneklő énekesnő hangja szerintem nagyon szép mellesleg.
Elég nagy OP fan vagyok és, hát a mostani egy katasztrófa képi világ terén, szóval remélem a kövit nem tervezik így elbaszarintani.
Hát remélem vmi értelmes filler lesz nem olyan mint anno a negyedik hokage öröksége amit a pein harca tettek bele. a jubileumra már csak vmi nézhetőt tesznek
Hát igen. teknikailag mondjuk ez nem filler, hanem évfordulós rész a jubileumra ugye, szóval én masszív flashback zuhatagra számítók
EDIT:
Itt vannak a részcímek angolul is:
April 05, 2012 – Naruto Shippuden Episode 257
Four Week Long Special Project For the Broadcast’s Tenth Anniversary: “Meeting”.
April 12, 2012 – Naruto Shippuden Episode 258
Four Week Long Special Project For the Broadcast’s Tenth Anniversary: “Rivals”
April 19, 2012 – Naruto Shippuden Episode 259
Four Week Long Special Project For the Broadcast’s Tenth Anniversary: “Cracks”
April 26, 2012 – Naruto Shippuden Episode 255
Four Week Long Special Project For the Broadcast’s Tenth Anniversary: “Separation”
Magyarul(a lényeg): "Találkozás", "Riválisok", "Repedések", "Elválás"
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a sima Narutoból fogja flashbackelni ez a 4 rész a Sasuke-Naruto lovesztorit....29000. alkalommal.