Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #8340 Dátum: 12 márc 22, 20:42:54 » |
|
Hát megnéztem nem rosz rész, de onokki női unkokája(aszem) nem láva elemmel van? másik meg manda 2.0 mangában máshogy nézett ki, nem vagyok tőlle elájulva.
Lávával harcol, de a láva országonként/személyenként változik, neki cementre hasonlít, Mei-é a konvencionális láva, Manda II egy kobra, és a mangában úgy van ábrázolva, hogy ki van nyitva a csuklyája, De a kobrák nem mindig csinálják ezt, szóval érthető, hogy az animében nem volt végig a csukláys állapotában. A csata valóban gyengére sikeredett, ennek ellenére élvezhető volt egy kicsit, bár szinte alig csináltak valamit....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 21:25:54 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
 |
« Válasz #8341 Dátum: 12 márc 22, 21:08:56 » |
|
KIs érdekesség hogy a közelgő ultimate ninja storm generationsban, senju hashirama ultimate jutsuja is jikai koutan mint amit yamato most használt mikor felborult a teknős.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #8342 Dátum: 12 márc 22, 22:08:09 » |
|
Hashiramától is láttuk már ezt a technikát, Hiruzen ellen vetette be. Egyébként elment egynek a rész, ez a "harc" mondjuk mangában se volt sokkal pörgősebb, csak ott mégis gyorsabban pörög a fejedben. Kabuto "kígyó" formája így animében elég furcsa volt, nem mintha mangában máshogy nézett volna ki, de ott valahogy azon a 2-3 képen kevésbé tűnt annak. Ennek a teknősnek a hangja pedig engem valahogy kifejezetten irritált. :D Naruto szerencsétlenkedése mangában is eléggé irritált, így itt éppen külön nem emelném ki. (pedig épp most tettem meg) Annak a tatunak a nem-vizsgálata elsőre is inkább röhejes volt, mint vicces, elég bénán nézett volna ki, ha animében is megrajzolják valahogy az "ékességét". Tobi Rinneganjának bemutatása lehetett volna valóban látványosabb, mangában jobb ez a fajta dolog, mivel abban csak képek vannak, és ugye hirtelen váltott a kép Zetsuról Tobira és ütősebb volt. Nem mintha olyan nagy bajom lenne vele mondjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 00:01:31 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8343 Dátum: 12 márc 22, 23:03:32 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:49:33 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
 |
« Válasz #8344 Dátum: 12 márc 23, 10:00:38 » |
|
Egyébként... Nekem most tűnt fel valami a tatuval kapcsolatban. Fordításnál is furcsálltam, de annyira nem foglalkoztam vele. A tatu elvileg lány, mert hímek harcolnak érte. Elpirul, lányos hangja van, vonzódik a férfi Narutohóz. Felborul és pömpije van. Na akkor most ez hogy van? Akkor most vagy a 4 mamlasz van homokkal meghintve vagy a tatu vannak nemi identitási gondjai. Vagy mindkettő.  Mert lényegében mindkét esetben hím vonzódik hímhez. Congrats gays all around the world.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8345 Dátum: 12 márc 23, 12:06:19 » |
|
A mangában nem volt ennyire kiélezve ez a tatu dolog. Annyi volt, hogy meg akarta naru vizsgálni, és begömbölyödött. Szó nem volt semmi 4 követős srácról, meg a lányos viselkedésről, szóval ezt az anime-sek ba**ták el. (szerk: elnézést a szóhasználatért)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 12:03:42 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8346 Dátum: 12 márc 23, 12:23:06 » |
|
Nem biztos h elrontották lehet azon a szigeten minden állat homo 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
 |
« Válasz #8347 Dátum: 12 márc 23, 12:30:07 » |
|
Persze, a mangában nem bonyolították ennyire, ami szerintem jobban is sült el. Viszont akkor egy újabb bakit fedeztünk fel... Most jutott eszembe, hogy az előző részben, amikor a 4 állat összecsapott, akkor a ninjastrucc azt mondta, hogy "tudjon választani közülük", ezt pedig "she" névmással tette. Vagy lehet ő se tudta, hogy mivel is van dolga.  * Mialatt ezt írtam, az jutott eszembe - de már nem törlöm ki a többit -, hogy lehet tényleg nőnek hitték. Mert ha belegondoltok, amikor felfordult a tatu, akkor ők is nagyot néztek. Szóval lehet arra ment ki az egész poén, hogy a tatu homokos, ezenkívül nőnek hiszi magát és női hangja is van. Vagyis, akkor vagy tényleg mellélőttek megint vagy ez a nagy poén nekünk nem jött át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #8348 Dátum: 12 márc 23, 12:49:41 » |
|
Miért lenne baki? A mangában is nőnek adta ki magát a férfi tatu, és az animében is. Amúgy jól mondtad, Bencu. Ott bömböltek a tatu felett, amikor kilibbent a bőrbicska. Sz'al ők lettek megszivatva.^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Bencu
|
 |
« Válasz #8349 Dátum: 12 márc 23, 13:01:52 » |
|
Valóban, akkor ezt megoldottuk!  Épp most nézem újra a részt, hogy az esetleges betűhibákat korrigáljam és tényleg, hiába tűnik nősténynek, nem az. Ott sírnak felette, összetörve.  Viszont akkor mégiscsak meleg, ha Naruto tetszik neki és ilyen furcsán viselkedik... Ahogy írtátok, az animében megkíméltek minket a látványtól, de most olvastam át a mangát, ott egy akkora pömpölőt vágtak a képünkbe, hogy az már pofátlanság. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #8350 Dátum: 12 márc 23, 16:23:22 » |
|
Hát igen ez a homokos tatu nekem is szemet szúrt... kár volt bele erőltetni mint mangába, mind az animébe..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #8351 Dátum: 12 márc 24, 09:58:23 » |
|
nekem ez a rész nagyon laposra sikeredett, nemtom mi van ezekkel, hogy mostanság elég sok részt ennyire elbasznak... na mind1 sztem naruto ilyen mértékű hülyítése(lsd. yamato beszéde) és a slusszpoén h naruto be is vesz, ez már tényleg kicsit szánalmas... a nagy békaremete, aki irányítja a kyuubit ilyen balf*sznak van beállítva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #8352 Dátum: 12 márc 24, 11:06:10 » |
|
Moderátor: Lehet, hogy az animések "elb*szták", de attól még nem kell trágárkodni. Vagy legalább csillagozzátok. Nem csak saruto95-nek szól visszább is volt még.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8353 Dátum: 12 márc 24, 13:20:37 » |
|
Nemcsak Naruto buta, Bee is az, ugyhogy ez engem nem zavar, sőt poén, Bee az akin az utóbbi pár hónapban mindig végig röhögök ahogy rappel. A harc nekem is nagyon idegesítő volt, én is arra gondolok, hogy nem volt reális, hogy így hagyták magukat Kabuto-nak. Viszont Kabuto se kellett volna hogy bedőljön annak a beton cuccnak, pláne azt nem értem hogy ilyen természetfeletti erővel megáldott ninják hogy ragadnának már bele egy gyenge kis betonba. Szegény Yamato miatt most idegeskedek hogy mi lez vele, remélem nem hal meg, de mivel nem olvasok mangát ezért majd jól meglepődök, hogy mi is lesz a következő (remélem nem filler ) részekben. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
The Sandwraith
|
 |
« Válasz #8354 Dátum: 12 márc 24, 15:29:14 » |
|
Közepes rész volt, de azért elment. Kabuto formáján igen sokat kellett gondolkoznom, hogy mi si akar ez lenni, Leginkább Kisamehez hasonlított, bár nagyon azt se tudtam behatárolni, fülbemászó bogárnak gondolnám, de semmiképp sem kígyónak. Remélem a mangában azért ennél jobban nézett ki Madarából Husky lett....hm. Szerintem elég hülyén fest így, de vénségére való tekintettel elnézem neki. Deidara hatalmas, kíváncsi lettem volna mi van közte és a Kage között, hogy ennyire jól ismerik és utálják egymást. Rokoni szálnak véltem volna, de nem fejtették ki bővebben. Kabutonál kíváncsi lettem volna, hogyan is lett ilyen, mivel eddig csak annyit tudunk, hgy magába olvasztotta Orochimarut, aki megpróbálta őt legyűrni a megmaradt chakrájával. Sajnáltam, hogy nem derült fény erre. Yamatot sajnálom, netán Madara is akaregy Danzo-kezet? Úgyis annyi szeme van talonban, simán összehozhatna. Kapna mellé lábat is. Az állatos bohóckodás lényegét értem, de még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a mangában is benne volt. Ez túl.... kínos ahhoz  Aminek nagyon örültem: lehet, hogy végre kiderül, hogyan is néz ki Sasuke új sharinganja? Ha az nem is derül ki, hogy mit tud (ha tud valami újat), legalább hadd lássuk hogy fest! 
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
|