25 márc 04, 12:59:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 515 516 [517] 518 519 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1879198 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7740 Dátum: 11 szep 11, 12:14:28 »

Az is lehet, hogy a 2 hét alatt minden nap lesz velük valami és így lesz nekünk 14 hét, a két hetes utazásukból. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7741 Dátum: 11 szep 14, 22:16:28 »

Most nézem az oldalon a címeket és megpillantottam ezt: "2011.10.06. ~ 231. rész # A lezárt tengeri út" Talán vége a fillereknek? Mert egy olyan cím, hogy végre vége a hosszú tengeri útnak és már ott vannak, szerintetek?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #7742 Dátum: 11 szep 14, 22:20:14 »

Nekem is ez jutott róla eszembe, reménykedünk.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7743 Dátum: 11 szep 15, 06:35:29 »

Arra is utalhat, hogy valaki elzárja az útjukat és nem tudnak tovább menni.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #7744 Dátum: 11 szep 15, 11:05:20 »

Igen, a pontos fordítás ez lenne: A lezárt tengeri útvonal. És ez még erőteljesen filler gyanús  Gondolkozik

De reménykedem, hogy ennek a résznek a végén kikötnek a megfelelő szigeten  Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7745 Dátum: 11 szep 15, 11:29:32 »

Én sajnos nem vagyok ilyen optimista, szerintem december előtt nem lesz vége a fillereknek. Nem is értem amúgy minek, mert annyira nem vagyunk közel a mangához, hogy fillerezni kéne. De inkább most mint a háború közepén egy flashbackelős filler.
Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #7746 Dátum: 11 szep 15, 15:36:13 »

És inkább legyen filler, mint hogy a rendes részeket rontsák el..
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7747 Dátum: 11 szep 20, 12:25:00 »

227: Végre egy eredeti ötlet, és akár az eredeti sztoriba is beillene, tetszett.
228: Sokkal többet vártam ettől a résztől, erre csak ilyen idétlen baromság lett, nem tetszett.
Naplózva

....................................................................................................................
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7748 Dátum: 11 szep 20, 20:35:46 »

Pls. valaki pü-be linkelne nekem egy letöltési lonket a Naruto Shippuuden 137. részétöl??PLS bow bow bow
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7749 Dátum: 11 szep 21, 06:20:52 »

Ezen a linken megtalálod: http://www.naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=265
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #7750 Dátum: 11 szep 22, 15:10:01 »

Nem is lett ez olyan rossz rész,bár bakikkal és egyébb D kategóriás animékban elkövetett hülyeségekkel tűzdelt volt.Az volt nagy hülyeség,hogy éheztek meg minden de igazi probléma inkább a vízhiány kellett volna legyen,hiszen az is eltűnt nekik.
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7751 Dátum: 11 szep 28, 18:19:23 »

Annyira tudtam, hogy ez lesz, még egyszer leis írtam, hogy még egy darabig fillerek lesznek. Októberbe végig filler.. Lehánylak Ha abbahagyták volna a fillereket, azt már rég lehetett tudni, már mikor lehetett tudni, hogy az One Piece-ből elkezdik a második felét, és már a Bleach-nél is olvashattuk, hogy ott is abbahagyják a fillereket. Azt hiszem az elöző részben Gai mondta, hogy még mire odaérnek kb. két hét. Akkor ellehet képzelni, hogy lesz még egy csomó filler, szerintem még egész novemberbe filler fog menni. Na mindegy szerintem még most egybe fillerezzenek sokat mint, hogy majd a fontos események közbe benyomnak fillereket.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7752 Dátum: 11 szep 28, 20:19:00 »

Hát attól, hogy Gai azt mondta, hogy két hét, attól még Konohás fillerekből akármennyit nyomathatnak... És ahogy olvasom a címeket mindegyik elkanyarodik a hajókázó Narutóéktól, és a többi szereplő is kap egy kis műsoridőt.

232. rész # A Konohai Nő Egylet. Másoljuk a Bleachet ? Enye-benye anime készítők! Nevet
233. rész # Egy imposztor Naruto?. Gondolom bemegy Konohába egy Naruto cosplay. xD Lehet pont olyan lesz mint amikor a Gai-Lee duót másolták le a betolakodók.
234. rész # Naruto kedvenc tanulója. Ez meg gondolom Konohamarus lesz.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 28, 20:50:43 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #7753 Dátum: 11 szep 28, 20:45:07 »

Konohai nő egylet.. Na erre kíváncsi leszek, kik lesznek benne. xD
Szerintem is Konohamaru lesz az a bizonyos kedvenc tanuló.. Nevet
A 3.-ról meg gőzöm sincs, remélem tűrhetőek lesznek. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #7754 Dátum: 11 szep 30, 08:36:12 »

A két hetes utat arra a gombás részben lévő veszélyes szakaszra értették. Két hét kellett mire átérnek azon és addig nem lehetett megállni. De azon már túl vagyunk Mosolyog Úgyhogy bármelyik pillanatban megérkezhetnek...
Egy kicsit ,de nem teljesen OFF jelleggel kérdezném, hogy a fillerek lényege nem az, hogy a manga és az anime közötti időbeli távolságot növeljék, nehogy beérjék egymást? Ahogy olvasom a régebbi hozzászólásokat, a mangások állítása szerint már iszonyatosan elhúzott a történet. Akkor meg miért is van filler szezon? Mi lehet az oka?
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Oldalak: 1 ... 515 516 [517] 518 519 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins