24 nov 14, 18:33:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1766712 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7710 Dátum: 11 aug 25, 17:24:39 »

Nem feltétlen baromság. Azonban, ha erre lenne esély, már rég tudnánk róla. Minimum a szeléről. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #7711 Dátum: 11 aug 25, 18:08:58 »

Szerintem sem jön új. Elvégre most nem marad ki xy év. De ki tudja, egy új háborús korszak következik, ennek nevet adni... Pojén Bár erősen kétlem.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7712 Dátum: 11 aug 25, 19:23:28 »

Hát rosszabbra számítottam. Azért nem gondoltam, hogy ismerik ott a tengeralattjárót. Mosolyog Csoda, hogy annyi kalóz még nem zendült fel a kapitány ellen.  Következő részben Gai már nem hajókázni, hanem repülni fog. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7713 Dátum: 11 aug 27, 14:00:24 »

Olyan nagyon sok filler már nem lesz, mert nemsokára vége az évadnak, és még egy bizonyos mangabeli esemény nem volt, ami viszont szerepel az openingben Mosolyog Szóval reménykedjetek Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #7714 Dátum: 11 aug 27, 17:39:20 »

Rászántam magam, és vacsi közben megnéztem a részt.. Hát, a tányéromra többet néztem, mint a monitorra. xD
Elég uncsi volt, nem nagyon fogott meg, ami feldobta, az megintcsak Gai volt, nagyon bírom még mindig a tengeri betegeskedését, meg hogy mennyire felkészült az ütésre, aztán meg "csak" egy "kicsit" sikerült. Nevet Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7715 Dátum: 11 aug 30, 17:09:04 »

valaki meg tudná mondani hogy mi az a két szám ami akkor megy amikor lejönnek a hegyről a hajóval?  Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7716 Dátum: 11 aug 31, 18:10:13 »

225. rész: Elég gáz, hogy már megint szellemek és tengeri szörny, kicsi kreativitás nem ártana. Az  véletlen, hogy csak Naruto-t rajzolták kancsinak, a többiek rendben voltak, csak Narutot emelték így ki.
226. rész: Csak nekem ugrott be egyből Hook kapitány ? Ez is röhejes, hogy nem mertek ellenszegülni a kimondhatatlan nevű kapitánynak a kalózok. Szintén csak véletlen, hogy a Mokuton végig Moukton-nak volt írva ?
A 2 részt egymás után néztem meg. Eddig fel se tűnt, hogy ekkora minőségbeli különbségek is vannak 2 egymást követő epizódban  Ohh My God
Naplózva

....................................................................................................................
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7717 Dátum: 11 aug 31, 18:45:36 »

Csak nekem furcsa, hogy Naruto ebben a filler évadban már 3-szor állt bosszút mások helyet ? Hova lett Naruto szemlélete, hogy a bosszú nagyon rossz dolog ?  Lassan már odáig fog elfajulni a dolog, hogy Naruto olyan lesz  mint Sasuke, vissza megy Konohába és az egész falut pépé veri a gyerekkora miatt. smirksweat Vajon még hányszor fog bosszút állni, vagy segíteni valakit a bosszújában ? Gondolkozik
Naplózva

saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #7718 Dátum: 11 aug 31, 19:20:12 »

am én is azon gondolkodtam, h ebben a fillerben már harmadszor ált bosszút, vagy segített benne.
elég érdekes, h pont az a személy aki mindenkit meg akar menteni(vagy már megmentett) a sötétségtől(a bosszútól) az kezd bosszút álni.
ez sztem egy orbitálisan nagy hiba lett...
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7719 Dátum: 11 aug 31, 21:38:29 »

Jah. Ha a filler sz*r az egy szomorú dolog, de amikor szembemegy a fő cselekménnyel az már nagyon nem okés. A halas még elmegy, mert ott nem megölte, csak le akarta győzni. De a többi..

És még valamit nem értek. Utóbbi részekben alig halnak meg páran. Régebben Sasuke és Naruto sorra ölték az embereket egy-egy küldetés alatt de még Sakura is. Főképp shurikennel, úgy emlékszem sokszor leszúrtak vagy dobtak valakit és mentek tovább. Ez főleg a töltelék karakterekre volt igaz, többnyire a főellenségeket megkímélték hogy elnyerhessék méltó büntetésüket. De akkor is.. amikor tömegekben kell ábrázolni akkor nem probléma, mind már halott vagy éppen meghaló embereknél. Vagy amikor Kabuto mesélt a hullagyűjteményéről.. Ehhez képest nem értem, hogy a kalózokat (akik kicsit fel félreérthetően szét akarták lőni őket, vagy hogy leölték az egész falut) csak megkötözve hagyták ott.

Ne értsetek félre, nem azt mondom hogy szeretem nézni ahogy mindenki fűbe harap, de bizonyos dolgok ábrázolásához, a világhoz tartozik. Jó példa erre Pain elbeszélése a múltjáról. Meg még az elején, amikor Orochimaru megtámadta Konohát, ott sem kímélték egy pillanatra sem egymást. Sőt még a gyerekek sem, Gaara és a többiek is arattak. Ahogy Danzou is utalt rá: a shinobi harcol és meghal, ez a sorsuk. Máskor teljes mértékben ellenségesek voltak a falvak egymással, amint az egyik egy picit is meggyengült már jöttek a támadók. Ehhez képest Sakuráék alkudozásba kezdenek.. mintha csak a sarki piacon lennének és nem egy háborúra készülnének fel...

Vagy mindez csupán nekem furcsa? Vagy tényleg "megváltozott a Naruto világa" ?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7720 Dátum: 11 szep 01, 15:56:14 »

Végre egy számomra is értékelhető filler rész. Ennek legalább láttam valami értelmét a korábbiakkal ellentétben. Bár az kicsit fájt, hogy ezek az idézett állatok egy sima lábbal taposástól vagy pofontól kifeküdtek.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 01, 16:01:48 írta rini67 » Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7721 Dátum: 11 szep 01, 16:38:52 »

Jah egész jó volt. Gai megint lol volt Ördögi
Jövőhetén meg csak Rock lee az nagyon nagy lesz Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7722 Dátum: 11 szep 01, 17:53:08 »

A azok a részek mindig jók amikben Lee szerepel. Nevet Kaptunk megint egy idézett lényt a nyakunkba. Már a 3-dikat... Ki találhatnának olyan részt is amiben nincsenek idézett lények, se bosszú xD. Viszont legalább jobb sztori volt ehhez a részhez, és a kis csaj is szimpi volt.
Gai mit leművelt a fiókákkal.  Nevet
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7723 Dátum: 11 szep 01, 19:52:23 »

Szerintetek a " remek lenne,ha találnánk túlélőket abból a faluból" az nem egy bazi nagy utalás a következő részekre? Pecsét,jinchuuriki, satöbbi Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7724 Dátum: 11 szep 02, 09:49:18 »

Jah, a csibék jók voltak Mosolyog A csaj is szimpi volt, bár én azt hittem rá, hogy ő az eredeti csaj klónja, de így is jó. Amúgy sztem ennek a résznek a storyjába sokkal több fért volna, simán mehetett volna 2 részesnek. És akkor nem érzem azt, hogy rohannak a cselekménnyel.

Amúgy minden második fillerben ki akarják játszani a nemtom hanyas kaput? De legalább akkor csinálnák meg jól.. Gai az 5. kap után majdnem visszafelé mozgott, miközben anno Lee az első kapu után szinte szemmel követhetetlen volt.. Ezzel csak azt érik el, hogy elbagatellizálják. Mintha Naurto csak sennin formában tudna fát vágni...

Amúgy az előző fillerrel kapcsolatban: 50 klón kellett, hogy felhúzzák a hajót, de 2 klón sennin formában vígan felcipelte volna.. és az edzések alatt összesen 3-at használt egyszerre (+ő maga).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins