Dani
|
|
« Válasz #7710 Dátum: 11 aug 25, 17:24:39 » |
|
Nem feltétlen baromság. Azonban, ha erre lenne esély, már rég tudnánk róla. Minimum a szeléről.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7711 Dátum: 11 aug 25, 18:08:58 » |
|
Szerintem sem jön új. Elvégre most nem marad ki xy év. De ki tudja, egy új háborús korszak következik, ennek nevet adni... Bár erősen kétlem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7712 Dátum: 11 aug 25, 19:23:28 » |
|
Hát rosszabbra számítottam. Azért nem gondoltam, hogy ismerik ott a tengeralattjárót. Csoda, hogy annyi kalóz még nem zendült fel a kapitány ellen. Következő részben Gai már nem hajókázni, hanem repülni fog.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7713 Dátum: 11 aug 27, 14:00:24 » |
|
Olyan nagyon sok filler már nem lesz, mert nemsokára vége az évadnak, és még egy bizonyos mangabeli esemény nem volt, ami viszont szerepel az openingben Szóval reménykedjetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7714 Dátum: 11 aug 27, 17:39:20 » |
|
Rászántam magam, és vacsi közben megnéztem a részt.. Hát, a tányéromra többet néztem, mint a monitorra. xD Elég uncsi volt, nem nagyon fogott meg, ami feldobta, az megintcsak Gai volt, nagyon bírom még mindig a tengeri betegeskedését, meg hogy mennyire felkészült az ütésre, aztán meg "csak" egy "kicsit" sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7715 Dátum: 11 aug 30, 17:09:04 » |
|
valaki meg tudná mondani hogy mi az a két szám ami akkor megy amikor lejönnek a hegyről a hajóval?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7717 Dátum: 11 aug 31, 18:45:36 » |
|
Csak nekem furcsa, hogy Naruto ebben a filler évadban már 3-szor állt bosszút mások helyet ? Hova lett Naruto szemlélete, hogy a bosszú nagyon rossz dolog ? Lassan már odáig fog elfajulni a dolog, hogy Naruto olyan lesz mint Sasuke, vissza megy Konohába és az egész falut pépé veri a gyerekkora miatt. Vajon még hányszor fog bosszút állni, vagy segíteni valakit a bosszújában ?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #7718 Dátum: 11 aug 31, 19:20:12 » |
|
am én is azon gondolkodtam, h ebben a fillerben már harmadszor ált bosszút, vagy segített benne. elég érdekes, h pont az a személy aki mindenkit meg akar menteni(vagy már megmentett) a sötétségtől(a bosszútól) az kezd bosszút álni. ez sztem egy orbitálisan nagy hiba lett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7719 Dátum: 11 aug 31, 21:38:29 » |
|
Jah. Ha a filler sz*r az egy szomorú dolog, de amikor szembemegy a fő cselekménnyel az már nagyon nem okés. A halas még elmegy, mert ott nem megölte, csak le akarta győzni. De a többi..
És még valamit nem értek. Utóbbi részekben alig halnak meg páran. Régebben Sasuke és Naruto sorra ölték az embereket egy-egy küldetés alatt de még Sakura is. Főképp shurikennel, úgy emlékszem sokszor leszúrtak vagy dobtak valakit és mentek tovább. Ez főleg a töltelék karakterekre volt igaz, többnyire a főellenségeket megkímélték hogy elnyerhessék méltó büntetésüket. De akkor is.. amikor tömegekben kell ábrázolni akkor nem probléma, mind már halott vagy éppen meghaló embereknél. Vagy amikor Kabuto mesélt a hullagyűjteményéről.. Ehhez képest nem értem, hogy a kalózokat (akik kicsit fel félreérthetően szét akarták lőni őket, vagy hogy leölték az egész falut) csak megkötözve hagyták ott.
Ne értsetek félre, nem azt mondom hogy szeretem nézni ahogy mindenki fűbe harap, de bizonyos dolgok ábrázolásához, a világhoz tartozik. Jó példa erre Pain elbeszélése a múltjáról. Meg még az elején, amikor Orochimaru megtámadta Konohát, ott sem kímélték egy pillanatra sem egymást. Sőt még a gyerekek sem, Gaara és a többiek is arattak. Ahogy Danzou is utalt rá: a shinobi harcol és meghal, ez a sorsuk. Máskor teljes mértékben ellenségesek voltak a falvak egymással, amint az egyik egy picit is meggyengült már jöttek a támadók. Ehhez képest Sakuráék alkudozásba kezdenek.. mintha csak a sarki piacon lennének és nem egy háborúra készülnének fel...
Vagy mindez csupán nekem furcsa? Vagy tényleg "megváltozott a Naruto világa" ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7720 Dátum: 11 szep 01, 15:56:14 » |
|
Végre egy számomra is értékelhető filler rész. Ennek legalább láttam valami értelmét a korábbiakkal ellentétben. Bár az kicsit fájt, hogy ezek az idézett állatok egy sima lábbal taposástól vagy pofontól kifeküdtek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 01, 16:01:48 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7721 Dátum: 11 szep 01, 16:38:52 » |
|
Jah egész jó volt. Gai megint lol volt Jövőhetén meg csak Rock lee az nagyon nagy lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7722 Dátum: 11 szep 01, 17:53:08 » |
|
A azok a részek mindig jók amikben Lee szerepel. Kaptunk megint egy idézett lényt a nyakunkba. Már a 3-dikat... Ki találhatnának olyan részt is amiben nincsenek idézett lények, se bosszú xD. Viszont legalább jobb sztori volt ehhez a részhez, és a kis csaj is szimpi volt. Gai mit leművelt a fiókákkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7723 Dátum: 11 szep 01, 19:52:23 » |
|
Szerintetek a " remek lenne,ha találnánk túlélőket abból a faluból" az nem egy bazi nagy utalás a következő részekre? Pecsét,jinchuuriki, satöbbi
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7724 Dátum: 11 szep 02, 09:49:18 » |
|
Jah, a csibék jók voltak A csaj is szimpi volt, bár én azt hittem rá, hogy ő az eredeti csaj klónja, de így is jó. Amúgy sztem ennek a résznek a storyjába sokkal több fért volna, simán mehetett volna 2 részesnek. És akkor nem érzem azt, hogy rohannak a cselekménnyel. Amúgy minden második fillerben ki akarják játszani a nemtom hanyas kaput? De legalább akkor csinálnák meg jól.. Gai az 5. kap után majdnem visszafelé mozgott, miközben anno Lee az első kapu után szinte szemmel követhetetlen volt.. Ezzel csak azt érik el, hogy elbagatellizálják. Mintha Naurto csak sennin formában tudna fát vágni... Amúgy az előző fillerrel kapcsolatban: 50 klón kellett, hogy felhúzzák a hajót, de 2 klón sennin formában vígan felcipelte volna.. és az edzések alatt összesen 3-at használt egyszerre (+ő maga).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|