Lehet csak a filler-időszak miatt, de úgy érzem nagyon nagyon jó irányba halad az egész sorozat. Iszonyatosan élvezetesek és nem hiszem, hogy csak azért, mert ki voltunk már éhezve egy kis akcióra és izgalomra.
Ez a rész valami hatalmas érzelmi löket volt, minden perce nagyon tetszett!
Sakura és Sai beszélgetése nagyon nagyon jóra sikerült, Shikamaru belépése és mondanivalója váratlan volt, de én úgy érzem itt az ideje lezárni ezt a Sasuke témát. Fogalmam sincs mi jön ezután, de én Sakura és Naruto helyében egyetértenék Shikamaruval. Egy ember nem ér ennyit, hogy egy háború elinduljon miatta, pláne, hogy sosem jönne vissza Konohába. Ezt gondolom sokan érzik, hogy Naruto törekvései teljesen hiábavalóak.
Őszintén szólva nálam már Itachi "megölésénél" elásta magát, ő a tipikus példája az előbb lőj aztán gondolkozz (vagy még azután se) kategóriának.
Zetsu belépése valami hatalmas volt. Nem tudom miért, eddig úgy tekintettem rá, mint ahogy Naruto látja: egy beszélő Aloe Verának, aki sportmérkőzésnek tekinti az összes részt
Most azonban úgy érzem tőle még látunk egy pár dolgot: nem ugrott volna be 5 kage és kb 14 jounin közé ha nem lenne biztos benne, hogy meg tudja védeni magát.
Danzo-nak Sasuke.hoz hasonló gyors és fájdalmas sorsot kívánok. Utóbbihoz hasonlóan Itachi halálát neki se fogom megbocsájtani, főleg azért, mert úgy érzem, hogy a nagy egész terve része volt az Uchiha klán kiírtása. Az, hogy Sharingant birtokol elég gusztustalan, remélem nagyon gyorsan kiüti valaki (mondjuk 3 Rasen Shurikennel a hátában el tudnám képzelni). Pláne, hogy Shisui szemeit... róla eddig semmit nem tudtunk azon kívül, hogy Itachi legjobb barátja volt. Pláne azt nem, hogy esetleg Mangekyou Sharingannal bírt és méghozzá milyen hatalmas erővel.
Hogy a bal karján mi van azt sem tudom és nem is akarom elképzelni. Bízom benne viszont hogy számára valami nagyon fájdalmas dolog, ha már be van kötve.