25 feb 28, 00:02:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 467 468 [469] 470 471 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1874807 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
DeX
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7020 Dátum: 11 márc 03, 16:38:05 »

ÁÁ Zetsu az kész... imádom Nevet Nagyon ott volt ez a rész nálam 10/10 csak bírjam kivárni a következő részt  >.<#
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #7021 Dátum: 11 márc 03, 17:13:14 »

Nagyon nagy rész volt. :D Zetsu belépője azóta egy nagy pillanat nekem, mióta a mangában szerepelt. Örülök, hogy animében nem rontották el. (bár mangában ez is jobb volt) Tobi megjelenése viszont fantasztikus volt. Tényleg zseniálisan meg volt csinálva. Ahogy korábban Dant-C is kifejezte, abszolút kirázott a hideg.
A jövő heti rész is jónak ígérkezik. A raikagés harcot ajánlom, hogy ne basszantsák el! :) Jó gyorsan haladnak az események...ha így haladnak tiszta hamar vége lesz. :D
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7022 Dátum: 11 márc 03, 17:18:11 »

Danzo eddig a háttérben irányított, áhítozott a Hokage címre.. de biztosra veszem, hogy meg vannak számlálva a napjai. Remélem Naruto vagy Kakashi fogja leölni, lehetőleg Sasuke szeme előtt. Nem hiába az aloe vera a "legjobb barátja" Madara-nak, tuti tud valamit a fotoszintetizáláson kívül.
Kíváncsi vagyok, hogy miként dönt Naruto.
De amire én nagyon kíváncsi vagyok, az Itachi teljes története. Danzo részéről tuti vannak ott még sötét foltok, Madara sem tudhat mindent, de ha mégis, akkor is csak annyit mondott el, amennyivel fel tudta használni Sasuke-t.
Érdekes, hogy a legelején Naruto volt a legsötétebb, semmit sem fogott fel. Most viszont Sasuke az, akit dróton rángatnak.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #7023 Dátum: 11 márc 03, 18:03:51 »

Ezen mosolyogtam egy sort:D.
http://i56.tinypic.com/2ntibn6.jpg
Vannak rajta szép alakok:D. Kis 2d a régi szép idők emlékére:D.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 18:04:29 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7024 Dátum: 11 márc 03, 18:13:32 »

Azt a rohadt , végre 1 élvezetes és gyönyörüen rajzolt rész , rég láttam már ilyet Nevet
Zetsu nagyon bizarrul jelent meg a sok kage között és az a haaaalo , mint aki a diliházbol szabadult xD.
Tobi megjelenésén kicsit megijedtem , nagyon váratlan volt.
Ez a rész 5/5!!! Rég láthattunk ilyen fantasztikus munkát Nyelvesít
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #7025 Dátum: 11 márc 03, 18:39:31 »

Haláli unalmas volt ez a rész, de nagyot mosolyogtam, amikor a tanácsterem közepén megjelenik Super Mario virágja és kinyílik, majd Zetsu Hellóóóóó üdvözlését halljuk 360 fokban. A Raikage meg nyakon ragadja az idiótát  ikszdé ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7026 Dátum: 11 márc 03, 23:17:38 »

Zetsu mindent vitt, nincs mese ez a rész miatta lett jó.Na meg Tobi is azzal a sejtelmes, hátborzongatós megjelenésével.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #7027 Dátum: 11 márc 03, 23:18:47 »

Zetsu fan lettem. Az egy egyém:D. 5 kage és  védői közé így belépni! Erre a világon senki nem képes:D. Őrült vadállat. Zetsus avám és alám lesz úgy érzem. Ő a lesz a példa képem:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #7028 Dátum: 11 márc 04, 07:43:34 »

Zetsu ebben a részben mindenkit lekörözött. Az elején unalmas volt, de mikor Zetsu megjelent, és a Raikage megrakadta a nyakát.. na az tényleg jó volt. Kár, hogy kicsit elkalandoztak a folytogatástól Szomorú
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #7029 Dátum: 11 márc 04, 13:11:01 »

Rajtam kívül mindenki Zetsu-fan lett?  ikszdé Nah, erre nem számítottam!
Emlékszem, régebben mondta egy tag itt, hogy "aki Zetsu barátja, az nem lehet 100-as!"  ikszdé Ha már itt tartunk, hogy a fehér Zetsu egy bolond, aki vajon milyen lehet a fekete Zetsu?  ikszdé

Amúgy Shikamaru beszéde is tetszett nekem, mert igaza van abban, hogy háború alakulhat ki a két nép között, ha Saslik meghal, mivel Konoha nem tartja őt bűnözőnek. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor fogja kimondani végre egy konohabeli, hogy Sasuke teljesen bekattant?  Gondolkozik
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7030 Dátum: 11 márc 04, 14:45:30 »

Zetsu mejelenése télleg nagy volt!  ikszdé Kéne belőle GIF-et csinálni "Why so serious?" felirattal  Pojén Madara megjelenése is jó volt.

Amúgy a mangában is ez volt számomra a legröhejesebb részek egyike. Ezért:

Idioto: "Nem akarom, hogy Sasuke miatt háború legyen a Felhő és a Levél közt. Hagyd ámokfutni!"

Shika: "Nem akarjuk, hogy Sasuke miatt háború legyen a Felhő és a Levél közt. Meg kell ölnünk!"
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 04, 14:51:40 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7031 Dátum: 11 márc 10, 13:02:33 »

Na ez a rész elég korrekt volt, a csatát nagyon jól megcsinálták Mosolyog.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7032 Dátum: 11 márc 10, 13:41:37 »

Hát, nem volt olyan rossz, de lehetett volna sokkal jobb is.
Néhány epikus pillanatot nagyon rosszul adtak vissza. Sasuke chakrájának megridegülésénél, vagy Zetsu nyakának kitörésénél mangában gyakorlatilag tűkön ültem, hogy úristen, mi van?!
Ha animében láttam volna először például ezeket a jeleneteket, simán átsiklottam volna felettük minden féle különösebb reakció nélkül.
A háttérzenéket eltalálták, bár talán egy Kouen jobban dobott volna a hangulaton.
Juugo átváltozása is egész jó volt, bár én túl sokat vártam tőle.^^" Igaz, a szinkronhangja előtt le a kalappal. xD
Az animáció lehetett volna sokkal pörgősebb is, például Suigetsu és Darui pengeforgatása eléggé lájtosra sikeredett.

Gyakorlatilag csak átültette ez az animátor csapat a manga beli eseményeket animébe kisebb-nagyobb sikerrel, sok pluszt nem nagyon adtak hozzá.
2-3x nézhető epizód számomra.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
pulyka
Újonc
*

« Válasz #7033 Dátum: 11 márc 10, 14:33:14 »

Üdv! Láttam egy olyan videót, ahol Naurto és Sasuke harcol, de sippuuden, ezt most hogy lesz? Ez most külön moziba lesz, vagy a történetben de jó messze?  Gondolkozik
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7034 Dátum: 11 márc 10, 14:36:18 »

Csak egy különkiadás volt, egy OVA.
Nincs semmi jelentősége, és köze is csak részben a történethez. kacsint
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 467 468 [469] 470 471 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins