25 máj 02, 15:21:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1983044 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
con
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7050 Dátum: 11 márc 11, 00:19:22 »

Hogy a Raikage-nek villám pajzsa van, csak ti hiszitek úgy. Ettől függetlenül még annak is elmegy, elég jól nézett ki. A manga-ban sem volt jobban ábrázolva. És a villám is elég sűrű volt benne, számomra elég hiteles volt.

Bár számomra egyre kevésbé világos, hogy oly sok fan miért pont ezt a topicot szemeteli tele olyan megnyilvánulásokkal, hogy az anime mennyire szar és hogy a manga a király? (kb minden egyes résznél)
Gondolod nem volt jobban ábrázolva?

Itt egy-két színes manga kép(persze elég profi photoshopos tagoktól):
http://browse.deviantart.com/?q=raikage&order=9&offset=72#/d28tov0

http://kasukiii.deviantart.com/art/L-affrontement-147187301?q=boost%3Apopular%20sasuke%20vs%20raikage&qo=50

Azért van különbség az animéhez képest...
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 00:21:32 írta con » Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7051 Dátum: 11 márc 11, 11:17:32 »

Najó, tényleg. Ha kékre csinálják, akkor tényleg jobb lett volna. A sasukes rész nekem teljesen bejött, szerintem az okés. Zetsu.. nem olvasom a mangát, illetve előre nem, csak ami eddig ment filmen azt olvastam. Én elsőre azt gondoltam, hogy ez "kamu" illetve hogy bár lehet tényleg kitörte a nyakát és meg is halt, de van egy trükkje amivel kikerüli ezt a kellemetlen problémát. Ha Zetsu tényleg meghalt, akkor tényleg ki lehetett volna hangsúlyozni picit. Ha manga alapján vesszük, akkor így is hozzátettek, taláó volt, hogy a mondat közepén reccs. De szerintem azért is tűnt laposnak, mert sem a zene, sem pedig az utána lévő cselekmény nem volt pörgős. Mindenki nyugodt, fapofával dumálnak róla, mintha egy legyet csapott volna le Mosolyog Így azért nehéz valamit ütősre megcsinálni...
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7052 Dátum: 11 márc 11, 19:12:21 »

Hát igen , Zetsu olyan , mint 1 légy Nevet . De többet nem mondok miért , mert az már spoiler xD
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #7053 Dátum: 11 márc 12, 16:20:10 »

Szerintem egész jó volt ez a rész, szép volt a grafika is Mosolyog A Raikage meg... kiugrik az ablakon, kitöri a falat, a padlót... Tudja egyáltalán, hogy mi az az ajtó? ikszdé
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7054 Dátum: 11 márc 12, 16:40:36 »

http://www.youtube.com/watch?v=rWm-hXdm8Kw vs http://www.youtube.com/watch?v=4NS9NtNdqN4
na melyik a durvább? Nevet
Naplózva
Titu
Újonc
*

« Válasz #7055 Dátum: 11 márc 12, 16:55:23 »

Képzeljétek,észrevettem egy bakit a 201. részben:olyan 03:40-03:50 körül Naruto amikor leszedte a kötést fekete szeme volt ! Nevet
Am a mostani rész jó volt,a raikage villámpajzsa meg szerintem nem volt olyan rossz.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7056 Dátum: 11 márc 12, 17:24:22 »

Nem fekete, hanem kék a szeme, csak mivel sötét tónusú minden, így a szeme is több színárnyalatot kapott.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #7057 Dátum: 11 márc 12, 17:28:04 »

Mostmár csak Darui jutsuját tudják elcseszni a rajzolók, mert eddig mindent sikerült, amit lehetett.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7058 Dátum: 11 márc 12, 23:14:57 »

Végre megnéztem a 202. részt (tegnap már majd' bealudtam rajta ikszdé persze nem azért mert rossz volt).
A véleményem: Nem volt egy legendás rész, de soha rosszabbat. Ahogy Sasuke harcolt a szamurájokkal, az lealacsonyító volt. Egy kicsit lehetett volna "csatásabb" az a csata. Szomorú Azok a szamurájok úgy néztek ki, mint akik csak előző nap fogtak először kardot a kezükbe... Juugo D.Ü.H. módja viszont jó lett. Bár a mangában is furcsálltam egy kicsit azokat a "chakraágyúkat" a hátán, de határeset. Így az anime képei alapján Togurou végső formája jutott róla eszembe, a Yuu-Yuu Hakushóból. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 23:17:07 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #7059 Dátum: 11 márc 13, 12:41:44 »

AMugy baki lenne? mert mangába aszem a szamurájok nem csak sima csakra pengéket használtak, volt vmeiknek akinek balta formályú volt, stb itt mindenkinek meg egységes. de lehet roszul emléxem.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7060 Dátum: 11 márc 13, 13:52:38 »

Szerintem nem baki, egyszerűen az animések maradtak a "csak kardoknál".
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7061 Dátum: 11 márc 13, 15:29:19 »

Ez a megállapítás nekem is pont tegnap éjjel esett le.
Végül is jól döntöttek az animátorok, miért is kellett volna ennél is egyedibbé tenni azt a dinamikus, epikus, heroikus harcot?

Egy újabb strigula a jelenet lehúzása mellé. Lesütöttszemek
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7062 Dátum: 11 márc 13, 18:30:40 »

Raikage, Raikage hol is kezdjem olyan, mint egy mese a mesében. A nevetségesen nagy izmai olyan irreálisak számomra még egy mesében is Neeem. Épp ezért eddig se kedveltem de a villámpajzzsal amikor megjelent,mint egy Dragon Ball hős      azzal a vakító fénnyel körülötte...+az említett izmai - a DB-t én olyan klasszikusnak tartom,mint az irodalomban Homéroszt
de ugyanakkor kezdetlegesnek és kiforratlannak is - és nem örültem h a Narutomba belecsempésztek ilyen "kiforratlan" elemeket.Egyetértek a Sasuke=Skywalker szamurájok=vettemvettem droidok azonosítással kacsint nekem is rögtön ez ugrott be.Ezekkel együtt is én elégedett vagyok a minőséggel és már nagyon várom a további harcaid Sas2, csak így tovább a jó kis Sharingan(a kedvenc jutsum) . Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 18:34:08 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #7063 Dátum: 11 márc 13, 22:48:38 »

Azt soha a büdös életben nem fogom megérteni hogy mi baja van sokaknak az izomemberes megjelenítéssel, mikor értelemszerűen a férfiasságot jelképezi. A nőknél még okés, de nekünk fiúknak nem kéne az izomembereket lehúzni...
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7064 Dátum: 11 márc 13, 22:52:35 »

Hát, ezzel együtt  egyebet is. Ha midnenki így császkálna egy Naruto stílusú animében, az zavaró lenne.
De azt én sem értem, mi ebben az irracionális, amikor négyszer ekkroára gyúrt emberek is vannak.... a raikage nem hogy nem irracionális, hanem még csakl nem is szokatlan egy átlag súlyemelőhöz képest.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins