Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #6990 Dátum: 11 feb 19, 19:38:05 » |
|
A Raikage ugrásán én is sokat röhögtem Meg még az tetszett, amikor Suigetsu kigúnyolta Karint, hogy "Szívás" De amilyen hangon mondja És ujjal mutogat hozzá, mint egy hülyegyerek A Tsuchikage orrát én is furcsálltam A Mizukage haja hátulról meg úgy néz ki mint valami fenyőfa
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6991 Dátum: 11 feb 19, 21:15:41 » |
|
Ja. A Fenyőkage. Suigetsu alap hogy hülyegyerek, de így szeressük.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #6992 Dátum: 11 feb 20, 17:08:25 » |
|
Raikage ugrása megmozgatta bennem az adrenalin bomba egyik szinonímáját ami nem jut eszembe nekem bejön mizukage - hajától függetlenül.. Zetsu elég furcsa volt...egyik felét látni... tsuchikage az nálam nem jött át... ha értékelni kéne akkor 5/10 az egészre.
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6993 Dátum: 11 feb 20, 22:09:49 » |
|
Az nem semmi, hogy az öt kage közül csak Gaara normális. A Danzou egy sunyi alak, a Raikage egy idióta , a Tsuchikage le van százalékolva, a Mizukage pedig folyton szenved, hogy egyedül van. Nagyon nagy csókák.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 09:33:31 írta miki »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6994 Dátum: 11 feb 21, 14:18:14 » |
|
Helo.
Kérdésem lenne:
1. Melyik epizódban van vége a Pein csatának. 2. Utána sok filler van? (nyilván igen: mettől - meddig)
Előre is köszönöm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6995 Dátum: 11 feb 21, 14:33:24 » |
|
hi úgyrémlik 175nél végzodik a pein elleni csata és 197 nél kedődik a Kage Arc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6996 Dátum: 11 feb 21, 16:05:57 » |
|
Igen, hivatalosan a 175. epizódig tart a Pein arc. Viszont még a 181. részig vannak olyan jelenetek bőven, amik az eredeti sztorihoz fűződnek. Például: Danzou megválasztása, Narutoék találkozása Tazunáékkal, Yamato megérkezése, stb...
Sajnos kicsit összekutyulták a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6997 Dátum: 11 feb 23, 22:09:37 » |
|
Nekem egyedül a vén Tsuchi kage hangja nem tetszik. Mei hangja szeritnem jó lett mikor fantáziált azon borultam mindig. Danzou nem igazán érdekel. Mindig is szánalmas szereplőnek tartottam és az is marad mindig. Tipikusan az az ember akire a kutya nem fog emlékezni mert jelentéktelen. Ao-ban és kollégájában kicsit én is csalódtam nem lettek az igaziak. Ao-nál nem tudom mi, de valami nem tetszik:(. A rajzolás pedig korrekt volt szerintem. Mondjuk Pein harchoz képest most már nehéz bármire azt mondani, hogy rosszXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6998 Dátum: 11 feb 24, 13:20:12 » |
|
Nem volt rossz ez a mai rész. Mondjuk kicsit jobbra számítottam, de hát nem lehet mindig olyan, amilyennek én akarom.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #6999 Dátum: 11 feb 24, 16:08:28 » |
|
Na , ez 1 érdekes rész volt , mondták a rizsákat a Kagek. A rajzolás is szép volt , mondjuk nem volt benne sok mozgás , csak ültek , de nekem tetszett Ezt meg kellett már beszélni xD . Amikor azt hitték a Raikage támad , hogy akcióba lendült már mindenki xD. Kankuro bábja befigyelt . 3/5 A kövi rész is ilyen beszélős lessz , de megéri , mert utána lessz pár összecsapás
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 24, 16:09:20 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #7000 Dátum: 11 feb 24, 17:12:43 » |
|
MEg tudnátok mondani , hogy a kakashi gaiden, és a jiraiya gaiden, mely részektől kezdődik? és meddig? köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #7001 Dátum: 11 feb 24, 17:43:43 » |
|
Kakashi gaiden:119-120. Jiraya gaiden: 127-128.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #7002 Dátum: 11 feb 24, 21:45:05 » |
|
És azt vki meg tudja mondani,h hanyadik rész a kis Kakashi?(mikor megmutatják,h került a Sharingan Kakashihoz,és Minato csata közben) Előre is THX
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7003 Dátum: 11 feb 24, 21:48:44 » |
|
Az már volt, Kakashi Gaiden néven, Amúgya Shippuuden 119-120. részei ezek itt a link: http://www.naruto-kun.hu/news.php?readmore=618
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7004 Dátum: 11 feb 24, 23:41:56 » |
|
Nah de hamar elrepült ez az epizód. Pont mire kezdtem volna felspanolni magam, akkor lett vége.^^" A rajzolás tetszett. A karakterek ábrázolása kicsit eltért a mangabeliektől, de belefért. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de Naruto sipákolása sokkal kevésbé tűnt szánalmasnak, mint mangában. A zenének hála még kicsit meg is sajnáltam. Oonoki hangját meg egész megszerettem. Ebben az epizódban derült ki, hogy mennyire is illik a csökönyös természetéhez. Jah, és Sait még mindig imádom. Remélem nem b*szcsizzák el a jövő heti ominózus verbális hidegvérű mészárolását.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|