rondár
|
 |
« Válasz #6780 Dátum: 10 nov 13, 02:10:28 » |
|
Hmm... Ha mint fan nézem ezt a részt, akkor azt kell mondjam amit a többiek. Ha mint egyszerű, kikapcsolódásra vágyó néző... akkor Dan T.C. Danyvel értek egyet. Ez a rész egyszer elment, és külön öröm hogy a régi Narutós zenéket használták. Rohadtul untam már a Shippuuden zenei kínálatát, és a sima Naruto zenéi mindig is jobban bejöttek a Shippuuden zenéinél.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6781 Dátum: 10 nov 13, 11:48:37 » |
|
Én is inkább sima Narutos zene-párti vagyok, nagyot csalódtam amikor elkeztem nézni a shippudent. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6782 Dátum: 10 nov 13, 20:55:56 » |
|
Azért a shippuuden folyamán is hallhattunk már zseniális betétdalokat. A probléma mindössze annyi velük, hogy elvesztették azt a játékosságot, mely a Part 1 zenéiben volt jól megszokott.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6783 Dátum: 10 nov 13, 22:34:07 » |
|
Már kb 2hete nem nézem a shippuudent de ma rászántam magam,hogy megnézzem a 185-öt nos volt pár kivetnivalóm 1.Ezek a ninja állatok nevetségesek 2.Shino bogarai úgy néztek ki mint a mákos tésztén a porcukorral mixelt mák nagyon oltás 3.Egy a gyengéd szerelmi szál Izumo és Kotetsu között tényleg vicces kicsit túl a barátságon biztos vagyok benen,hogy ha abban az erdőben sátoroznak egy jót akkor Kotetsuból (f)Artúró lessz Izumoból pedig Izumi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6784 Dátum: 10 nov 18, 13:55:32 » |
|
Öcsém, mit nem adnék érte, ha minden egyes harc úgy lenne megcsinálva, mint a mostani epizódban a Naruto vs Gaara Suna Bunshin jelenet. Totál nem éreztem azt, hogy filler harcot néznék éppen. Rohadtul bejött.  De könyörgöööööhöhöhöööm..! A kövi részbe már megint minek kellett belerakni azt a tetves transzi békát??T.T
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6785 Dátum: 10 nov 18, 16:42:10 » |
|
Ez a rész 10/6,8 volt Naruto a zöld, gumis vagy latex ruhában, hááát az kemény volt: http://www.kephost.com/images3/l81ysb20nk7s5ksymipj.jpg De azért Narutonak jól állt. Ez a harci stílus meg valami fantasztikus volt , csak rövid ideig tartott a harc. A végén az üres szoba, azt szimbolizálta volna, hogy Lee meggyógyult?
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #6786 Dátum: 10 nov 18, 17:00:17 » |
|
Jó rész volt, de mi van akkor ha Naruto 9 farkúra gondolt volna?  Na az lett volna durva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6787 Dátum: 10 nov 18, 17:44:40 » |
|
Hát ez a rész.. tele volt.. őő.. fiatalsággal! xD Előző héten azt hittem rosszabb lesz, de szerintem humor valamint harcjelenet terén megállja a helyét!  Bár a lányok szeme kissé néha érdekesen volt megrajzolva. A Gaaras résznél Naruto jól aprította csak tényleg rövid volt.  És tényleg, mi lett volna ha valami másra gondol éppen? xD ULTRA most elgondolkoztattál! xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
|
 |
« Válasz #6788 Dátum: 10 nov 18, 18:57:53 » |
|
Nagyon bejövős volt a rész sok szempontból: -Kaptunk egy kis régi narutot mint viselkedésben,mint zeneileg -A harcjelenet valami csodás volt,csak picit rövid.Amikor száguld lefele rassengannal és a végén becsapódik,annál majdnem elmentem.Rég voltak hasonlóan jó harcjelenetek. Viszont: -Naruto pillanatok alatt legyőzte a majdani kazekage másolatát néhány klónnal és egy rassengannal,meg a nemtudomhonnan kirántott taijutsutudásával.Habár örülök neki,mert sikerült elkészíteni a naruto történetének legjobb filler harcjelenetét. -Egy egyszerű orvosi ninjának a tulajdonában van Konoha és a shinobi világ egyik legerősebb fegyvere,és arra használják,hogy néhány retkes virágot megvédjenek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 18, 18:59:05 írta trees »
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
 |
« Válasz #6789 Dátum: 10 nov 18, 20:56:14 » |
|
nos ez a rész magasról verte az előzőeket....jó filler volt nem volt gagyi  Narutónak a Lee-s szerelésén behaltam xD meg a szellemes ijesztgetés is vicces volt számomra:D szerintem a kővi dupla rész is jólesz,így az előzetesből ítélve,felkeltette az érdeklődésem....várommár:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6790 Dátum: 10 nov 18, 21:10:55 » |
|
Valóban érdekes volt és nevettető de akkor is csak filler, remélem december közepe felé már folytatódik, mert amit itt leadnak szívem szerinte a Naruto part 1 folytatásába raknám de hát hiába, időt kell adni hogy a folytatás jól ki legyen dolgozva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #6791 Dátum: 10 nov 18, 21:17:07 » |
|
nálam ez a rész nagyon ütött  a harc és a humor az nálam hozta a szintet,a grafikába ha akarnék se tudnék belekötni:D ha ilyen fillereket láthatnánk végig akkor semmi gondom nem lenne a fillerekkel  részemről ez egy 10/9.5 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6792 Dátum: 10 nov 19, 14:28:25 » |
|
Úgy dicséritek, gondoltam megnézem. Tényleg nagyon jó volt az eddigi fillerrészekhez képest. A harcot imádtam. A grafikát is. Nagyot néztem amikor megláttam Leenarutot. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
 |
« Válasz #6793 Dátum: 10 nov 20, 08:39:11 » |
|
Hát én őszintén már nagyon unom ezeket a fillereket, lassan bele fogok halni xD 
|
|
|
Naplózva
|
 "A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #6794 Dátum: 10 nov 21, 22:24:35 » |
|
Egész jó rész volt, a harc pedig zseniálisan lett kivitelezve csak sajnos rövid volt. A múltkori kengurus-struccos-állatos résszel  nem is említhető egy lapon. A következő részek címeit elnézve ez évben már csak filler részek lesznek. Csak számomra fura a "Shippuuden filleres sima narutos" karakterek rajzolása a sima Narutos karakterekéhez képest?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|