25 júl 18, 09:30:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2178609 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #6780 Dátum: 10 nov 13, 02:10:28 »

Hmm... Ha mint fan nézem ezt a részt, akkor azt kell mondjam amit a többiek. Ha mint egyszerű, kikapcsolódásra vágyó néző... akkor Dan T.C. Danyvel értek egyet. Ez a rész egyszer elment, és külön öröm hogy a régi Narutós zenéket használták. Rohadtul untam már a Shippuuden zenei kínálatát, és a sima Naruto zenéi mindig is jobban bejöttek a Shippuuden zenéinél. 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6781 Dátum: 10 nov 13, 11:48:37 »

Én is inkább sima Narutos zene-párti vagyok, nagyot csalódtam amikor elkeztem nézni a shippudent. Szomorú
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6782 Dátum: 10 nov 13, 20:55:56 »

Azért a shippuuden folyamán is hallhattunk már zseniális betétdalokat. A probléma mindössze annyi velük, hogy elvesztették azt a játékosságot, mely a Part 1 zenéiben volt jól megszokott.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
tion
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6783 Dátum: 10 nov 13, 22:34:07 »

Már kb 2hete nem nézem a shippuudent de ma rászántam magam,hogy megnézzem a 185-öt nos volt pár kivetnivalóm
1.Ezek a ninja állatok nevetségesek
2.Shino bogarai úgy néztek ki mint a mákos tésztén a porcukorral mixelt mák nagyon oltás
3.Egy a gyengéd szerelmi szál Izumo és Kotetsu között tényleg vicces kicsit túl a barátságon biztos vagyok benen,hogy ha abban az erdőben sátoroznak egy jót akkor Kotetsuból (f)Artúró lessz Izumoból pedig Izumi
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6784 Dátum: 10 nov 18, 13:55:32 »

Öcsém, mit nem adnék érte, ha minden egyes harc úgy lenne megcsinálva, mint a mostani epizódban a Naruto vs Gaara Suna Bunshin jelenet. Totál nem éreztem azt, hogy filler harcot néznék éppen. Rohadtul bejött. Nevet

De könyörgöööööhöhöhöööm..! A kövi részbe már megint minek kellett belerakni azt a tetves transzi békát??T.T
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6785 Dátum: 10 nov 18, 16:42:10 »

Ez a rész 10/6,8 volt Nevet Naruto a zöld, gumis vagy latex ruhában, hááát az kemény volt: http://www.kephost.com/images3/l81ysb20nk7s5ksymipj.jpg
De azért Narutonak jól állt. Ez a harci stílus meg valami fantasztikus volt  Ohh My God, csak rövid ideig tartott a harc.
A végén az üres szoba, azt szimbolizálta volna, hogy Lee meggyógyult?
Naplózva

....................................................................................................................
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #6786 Dátum: 10 nov 18, 17:00:17 »

Jó rész volt, de mi van akkor ha Naruto 9 farkúra gondolt volna? Nevet Na az lett volna durva Pojén
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #6787 Dátum: 10 nov 18, 17:44:40 »

Hát ez a rész.. tele volt.. őő.. fiatalsággal! xD

Előző héten azt hittem rosszabb lesz, de szerintem humor valamint harcjelenet terén megállja a helyét! Nevet Bár a lányok szeme kissé néha érdekesen volt megrajzolva. A Gaaras résznél Naruto jól aprította csak tényleg rövid volt. Mosolyog És tényleg, mi lett volna ha valami másra gondol éppen? xD ULTRA most elgondolkoztattál! xD
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6788 Dátum: 10 nov 18, 18:57:53 »

Nagyon bejövős volt a rész sok szempontból:
-Kaptunk egy kis régi narutot mint viselkedésben,mint zeneileg
-A harcjelenet valami csodás volt,csak picit rövid.Amikor száguld lefele rassengannal és a végén becsapódik,annál majdnem elmentem.Rég voltak hasonlóan jó harcjelenetek.
Viszont:
-Naruto pillanatok alatt legyőzte a majdani kazekage másolatát néhány klónnal és egy rassengannal,meg a nemtudomhonnan kirántott taijutsutudásával.Habár örülök neki,mert sikerült elkészíteni a naruto történetének legjobb filler  harcjelenetét.
-Egy egyszerű orvosi ninjának a tulajdonában van Konoha és a shinobi világ egyik legerősebb fegyvere,és arra használják,hogy néhány retkes virágot megvédjenek.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 18, 18:59:05 írta trees » Naplózva

eszti-san
Gennin
*

CsiziDani..It's YOU!!o.0

« Válasz #6789 Dátum: 10 nov 18, 20:56:14 »

nos ez a rész magasról verte az előzőeket....jó filler volt nem volt gagyi Mosolyog
Narutónak a Lee-s szerelésén behaltam xD meg a szellemes ijesztgetés is vicces volt számomra:D
szerintem a kővi dupla rész is jólesz,így az előzetesből ítélve,felkeltette az érdeklődésem....várommár:D
Naplózva
Takahane
Chuunin
*

« Válasz #6790 Dátum: 10 nov 18, 21:10:55 »

Valóban érdekes volt és nevettető de akkor is csak filler, remélem december közepe felé már folytatódik, mert amit itt leadnak szívem szerinte a Naruto part 1  folytatásába raknám Nevet
de hát hiába, időt kell adni hogy a folytatás jól ki legyen dolgozva.
Naplózva

DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6791 Dátum: 10 nov 18, 21:17:07 »

nálam ez a rész nagyon ütött Nevet
a harc és a humor az nálam hozta a szintet,a grafikába ha akarnék se tudnék belekötni:D ha ilyen fillereket láthatnánk végig akkor semmi gondom nem lenne a fillerekkel Nevet
részemről ez egy 10/9.5 Nevet
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6792 Dátum: 10 nov 19, 14:28:25 »

Úgy dicséritek, gondoltam megnézem. Tényleg nagyon jó volt az eddigi fillerrészekhez képest. A harcot imádtam. A grafikát is. Nagyot néztem amikor megláttam Leenarutot. xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
KiRaH
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD

« Válasz #6793 Dátum: 10 nov 20, 08:39:11 »

Hát én őszintén már nagyon unom ezeket a fillereket, lassan bele fogok halni xD  Nevet
Naplózva

"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #6794 Dátum: 10 nov 21, 22:24:35 »

Egész jó rész volt, a harc pedig zseniálisan lett kivitelezve csak sajnos rövid volt. A múltkori kengurus-struccos-állatos résszel Lehánylak nem is említhető egy lapon. A következő részek címeit elnézve ez évben már csak filler részek lesznek. Csak számomra fura a "Shippuuden filleres sima narutos" karakterek rajzolása a sima Narutos karakterekéhez képest?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins