25 júl 18, 07:40:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2177202 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Zsoc
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kellemetlen...

« Válasz #6690 Dátum: 10 okt 13, 15:22:56 »

Egész jó ez az új opening szerintem, az ending meg egyenesen zsír! Nevet
Nem volt rossz ez a visszaemlékezés meg bónusz történetek de ugye holnap már nem filler részt kapunk? Mosolyog
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6691 Dátum: 10 okt 13, 15:28:40 »

Holnap is filler lesz , de mondjuk a részvégi bemutatóból eléggé egyértelmű volt...
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6692 Dátum: 10 okt 14, 13:04:30 »

Most már komolyan kiakasztó, hogy a jövőheti rész is flashback lesz, elég volt már, most már tényleg nevetségesen elhúzzák a dolgot. Ez a mai rész is unalmas volt, legalábbis szerintem. Voltak benne jópofa jelenetek, minimális harc, de semmi érdekesség a story meg alig alig halad, nagyon döcögős......... Remélem a jövőheti meg az azutáni lesz az utolsó flashback már, mert ez már tényleg sok.
Naplózva
Ice007
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6693 Dátum: 10 okt 14, 13:08:39 »

Ez már katasztrófa 90%filler 10% sihippuuden, ááá, és jővőhéten is ez lesz, "ez már nem naruto shippuuden hanem sima naruto és olyan mintha a shippuuden lenne flashback Nevet"
Naplózva

Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6694 Dátum: 10 okt 14, 13:15:42 »

Ebből egyedül az tetszett, mikor a filler "vége" volt, és Sasuke mondta, hogy a Bosszú egy nehéz dolog?  Kúl De ááá.... jövőhéten megint filler. a Grafika de rossz volt  Technikai KO
Naplózva
paintes
Újonc
*

« Válasz #6695 Dátum: 10 okt 14, 13:17:24 »

Nem úgy volt hogy a fillernek vége van és folytatódnak az új részek. Most a tököm meddig lesz még filler mert ahogy láttam a kövi is vmilyen olyasmi lesz :/ azért tisztába rakhatnák a dolgokat :/
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6696 Dátum: 10 okt 14, 13:23:27 »

Jaja , már nagyon idegesítő , hogy nem adják azokat a részeket amiket szeretnénk Szomorú
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #6697 Dátum: 10 okt 14, 13:28:59 »

Dejó hogy mostanábvan nem az történik, aminek törénnie kéne a részekben.. most megint jön egy 30 epizódos visszaemlékezés.. és erre kellett várni 1 hetet -.-"
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6698 Dátum: 10 okt 14, 13:40:10 »

Idegesítő is meg nem is.Nekem jobban tetszenek ezek a fillerek mint az eddigiek.Ezért szerettem a sima Naruto-t, poén poén hátán.A struccon még a legvégén is szétröhögtem magam. Nyelvesít
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #6699 Dátum: 10 okt 14, 14:20:30 »

Nem lenne baj a fillerrel de akkor mondanák azt hogy a következő 10 rész filler, és akkor az legyen filler végig ne az hogy 1 percre beugrik a sztori aztán filler tovább...
Naplózva
lnick
Újonc
*

« Válasz #6700 Dátum: 10 okt 14, 15:09:17 »

Cs
Hát én már unom a visszatekintések a múltba emlék fillerek ikszdé engem a jelen érdekel ! pl sasuke elmegy konohába stb
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #6701 Dátum: 10 okt 14, 16:05:47 »

Szívesen adnék az arcának aki ezt így kitalálta. Hány *arc.* kell még előnynek, a mangával szemben? Már így is két "évad" előnyük van. Másféle kifogás, mentegetős, okok, mint az, hogy nem szeretnék ha beérné az anime a mangát, nem kell. És elfogadhatatlan.  Leüt

Végigszenvedem itt a hetet manga hiányban, mert annak is csütörtök este, meg péntek reggel kell megjelennie, erre betesznek még fillert. A hét tűrhető része az anime kijövetele, és a manga olvasása "Naruto" szempontból, de teljesen elrontják ezzel a sok sz4r fillerrel.

Azt hittem, az előzetesből, hogy csak az e heti lesz filler, erre most nézem, hogy valami Gaara-s filler lesz megint. Hát most már komolyan...   Szerencse
Naplózva

datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #6702 Dátum: 10 okt 14, 18:34:41 »

nekem az a személyes véleményem hogy az eheti anime nagyon rosz volt. nem tetszenek ezek a részek legyen már normális filler nélküli rész Pontosan
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6703 Dátum: 10 okt 14, 19:15:30 »

Nem néztem meg a részt dacból. Majd ha óhajtanak normális struktúrában animét kiadni akkor folytatom. Nem az a baj , hogy filler van , hanem az a baj , hogy semmitmondó . De ahogy olvasom a hozzászólásokat , nem lesz lelkileg üresség bennem amiért kihagytam ezt az epizódot.  Mosolyog
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6704 Dátum: 10 okt 15, 14:30:33 »

Én meg se néztem az új részt, gondoltam, na ezt kihagyom, úgyiscsak untat, van jobb dolgom is a gépen, majd jövőhéten szépen nézem tovább, és abba se hagyom. Erre mit olvasok??? Jövő héten is filler???? Felakasztom magam... Felakaszt
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins