Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Kellemetlen...
|
 |
« Válasz #6690 Dátum: 10 okt 13, 15:22:56 » |
|
Egész jó ez az új opening szerintem, az ending meg egyenesen zsír!  Nem volt rossz ez a visszaemlékezés meg bónusz történetek de ugye holnap már nem filler részt kapunk? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6691 Dátum: 10 okt 13, 15:28:40 » |
|
Holnap is filler lesz , de mondjuk a részvégi bemutatóból eléggé egyértelmű volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6692 Dátum: 10 okt 14, 13:04:30 » |
|
Most már komolyan kiakasztó, hogy a jövőheti rész is flashback lesz, elég volt már, most már tényleg nevetségesen elhúzzák a dolgot. Ez a mai rész is unalmas volt, legalábbis szerintem. Voltak benne jópofa jelenetek, minimális harc, de semmi érdekesség a story meg alig alig halad, nagyon döcögős......... Remélem a jövőheti meg az azutáni lesz az utolsó flashback már, mert ez már tényleg sok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #6693 Dátum: 10 okt 14, 13:08:39 » |
|
Ez már katasztrófa 90%filler 10% sihippuuden, ááá, és jővőhéten is ez lesz, "ez már nem naruto shippuuden hanem sima naruto és olyan mintha a shippuuden lenne flashback  "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
 |
« Válasz #6694 Dátum: 10 okt 14, 13:15:42 » |
|
Ebből egyedül az tetszett, mikor a filler "vége" volt, és Sasuke mondta, hogy a Bosszú egy nehéz dolog? De ááá.... jövőhéten megint filler. a Grafika de rossz volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paintes
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6695 Dátum: 10 okt 14, 13:17:24 » |
|
Nem úgy volt hogy a fillernek vége van és folytatódnak az új részek. Most a tököm meddig lesz még filler mert ahogy láttam a kövi is vmilyen olyasmi lesz  azért tisztába rakhatnák a dolgokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #6696 Dátum: 10 okt 14, 13:23:27 » |
|
Jaja , már nagyon idegesítő , hogy nem adják azokat a részeket amiket szeretnénk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6697 Dátum: 10 okt 14, 13:28:59 » |
|
Dejó hogy mostanábvan nem az történik, aminek törénnie kéne a részekben.. most megint jön egy 30 epizódos visszaemlékezés.. és erre kellett várni 1 hetet -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #6698 Dátum: 10 okt 14, 13:40:10 » |
|
Idegesítő is meg nem is.Nekem jobban tetszenek ezek a fillerek mint az eddigiek.Ezért szerettem a sima Naruto-t, poén poén hátán.A struccon még a legvégén is szétröhögtem magam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
 |
« Válasz #6699 Dátum: 10 okt 14, 14:20:30 » |
|
Nem lenne baj a fillerrel de akkor mondanák azt hogy a következő 10 rész filler, és akkor az legyen filler végig ne az hogy 1 percre beugrik a sztori aztán filler tovább...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lnick
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6700 Dátum: 10 okt 14, 15:09:17 » |
|
Cs Hát én már unom a visszatekintések a múltba emlék fillerek  engem a jelen érdekel ! pl sasuke elmegy konohába stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #6701 Dátum: 10 okt 14, 16:05:47 » |
|
Szívesen adnék az arcának aki ezt így kitalálta. Hány *arc.* kell még előnynek, a mangával szemben? Már így is két "évad" előnyük van. Másféle kifogás, mentegetős, okok, mint az, hogy nem szeretnék ha beérné az anime a mangát, nem kell. És elfogadhatatlan.  Végigszenvedem itt a hetet manga hiányban, mert annak is csütörtök este, meg péntek reggel kell megjelennie, erre betesznek még fillert. A hét tűrhető része az anime kijövetele, és a manga olvasása "Naruto" szempontból, de teljesen elrontják ezzel a sok sz4r fillerrel. Azt hittem, az előzetesből, hogy csak az e heti lesz filler, erre most nézem, hogy valami Gaara-s filler lesz megint. Hát most már komolyan... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
 |
« Válasz #6702 Dátum: 10 okt 14, 18:34:41 » |
|
nekem az a személyes véleményem hogy az eheti anime nagyon rosz volt. nem tetszenek ezek a részek legyen már normális filler nélküli rész 
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6703 Dátum: 10 okt 14, 19:15:30 » |
|
Nem néztem meg a részt dacból. Majd ha óhajtanak normális struktúrában animét kiadni akkor folytatom. Nem az a baj , hogy filler van , hanem az a baj , hogy semmitmondó . De ahogy olvasom a hozzászólásokat , nem lesz lelkileg üresség bennem amiért kihagytam ezt az epizódot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6704 Dátum: 10 okt 15, 14:30:33 » |
|
Én meg se néztem az új részt, gondoltam, na ezt kihagyom, úgyiscsak untat, van jobb dolgom is a gépen, majd jövőhéten szépen nézem tovább, és abba se hagyom. Erre mit olvasok??? Jövő héten is filler???? Felakasztom magam... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|