25 júl 18, 17:24:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2182147 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Thanatos
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #5835 Dátum: 10 jún 17, 23:06:29 »

Gyerekek, sok a beszéd a részben?
Csak azért mert beleszoktatok a jóba, néznétek csak meg a régi sima Narutós részeket, na azokban van ám beszélgetés meg időhúzás ezerrel.  Mosolyog
Ebben a részben meg jó hogy sok a beszélgetés, a mangában is ez volt.

A rajzolás tényleg jó volt, de hát a következő részesetében már kételkedem. Alapvetően szeretem mikor az a csapat rajzol, de nem biztos hogy pont a következő, Hinatás, részhez kellene ez, de mind1.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5836 Dátum: 10 jún 17, 23:46:34 »

nézem Nevet
de szerintem valahogy még mindig fényévekkel jobb az xD
ott is sok volt a beszéd,de értelmesebb dolgokról...vagyis nem értelmesebbről..hanem valahogy érdekesebbek voltak az ilyen részek nekem.
de legalább a rajzolás télleg jó minőségű volt,arra nincs egy rossz szavam sem Mosolyog

bár a részben az tetszett amikor Péééjncii kőbéka lett xD
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5837 Dátum: 10 jún 18, 10:38:24 »

Én is egyből felismertem Hinatát, nem tudom, miért lenne ez olyan nehéz. ^^
A rész most nekem nagyon tetszett, átjött az a hatás, ami a mangában volt, talán még kicsit jobban is, ellentétben az előző résszel, amivel kapcsolatban pedig az a véleményem, a mangában sokkal jobb volt. A következő rész rajzolása nekem egyáltalán nem tetszett...még Hinata el is ment, de ahogy egy képen Peint láttuk...borzalom..
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5838 Dátum: 10 jún 18, 13:14:51 »

Hehe pont ezt mondtátok egy hete is. Kövi rész rajzolása nem lesz jó stb erre pont az a rész lett a legjobb rajzolású az egész pein sagaból Nyelvesít Remélem most is hasonló lesz a helyzet , bár szerintem egy előzetes alapján nem kéne megitélni a kövi részt Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5839 Dátum: 10 jún 18, 16:14:31 »

Egyelőre csak egy előzetesünk van, másból nem is nagyon tudjuk megítélni. Nevet

A "végre normálisabb a grafika" listára én is feliratkozom.

Azok a kis apró jelenetek, amikor a Pein által használt chakrarudat megvillannak a támadás előtt egész jók voltak. ^^ Pedig ez nem is kardos anime, az olyanokban szokás, hogy a szereplő támadás előtt fordít pár fokot a pengén, hogy megvillanjon. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csillám
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5840 Dátum: 10 jún 21, 09:58:24 »

Hát én nem ezt vártam. Nagyon húzzák vonják... Szomorú Én drámát akarok, igazából hidegen hagy Pein világmegváltó terve meg a baromságai, remélem jövőhetén már lesz valami "újdonság"  Ördögi
Naplózva

"...ti mentetétek meg a létezésem..."
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5841 Dátum: 10 jún 21, 10:23:42 »

Nyugi,megkapod a drámádat.Am nekem most is tetszett a rajzolása,meg egész pörgős volt Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5842 Dátum: 10 jún 21, 11:03:00 »

de mi tetszik nektek ezen az új grafikán? fakó és színátmenetet nélkülöző színezés (jó, hinata haja kivétel, arra rányomtak 20millió adag blurt, aztán "neszebazmeg").
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5843 Dátum: 10 jún 21, 11:14:43 »

Annak a csapatnak nem az állóképekben rejlik a tehetségük, hanem a dinamikus mozgásokban. kacsint Csak hát az előzetesben, pont csak az előbbiből mutattak ízelítőt.
A Kakuzu és Hidanos harcban (85. rész), a Sasuke vs Deidarában (123. rész), vagy a Taka vs Hachibiben (143. rész) is megmutatták, hogyan kell egy pörgős anime részt készíteni.
De azért a harc nélküli, lájtos epizódokban is egész jókat tudnak összehozni, lásd: Itachi és Sasuke harcának felvezetése (135. rész), vagy Shikamaru talpraállása Asuma halála után (82. rész), amiben Kurenai első reakciójának jelenete felejthetetlen. Pojén
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5844 Dátum: 10 jún 21, 11:44:32 »

Amondó vagyok, hogy a mostani animék Grafikájában nagyszerepe van a next-genes játékkonzolok grafikájának

A régi Narutoban rendesen rajzolva volt minden, színátmenetekkel, ráncokkal, apró részletekkel. Nézzétek meg az első részekben pl Naruto Nyakát!

Most egyre kevesebb részlet van, erősebb, világosabb színek, és számítógépes grafikák főként a káttérben. A kép is sokkal tisztább.

Tisztára úgy érzem, mintha a Storm egy CGI jelenetét nézném csak 2D-vel.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5845 Dátum: 10 jún 21, 12:16:16 »

annyit tudtok izélni ezen a grafikai cuccon..Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5846 Dátum: 10 jún 21, 13:29:22 »

Hát egy előre ismert sztorival rendelkező rajzfilmen min izéljunk, ha nem a grafikán. Pojén
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5847 Dátum: 10 jún 21, 13:34:06 »

Én is éreztem, hogy ennek a résznek a grafikája sokkal jobb volt, mint az előző részeknek.
Egyébként javítsatok ki, de ez nem cgi.

Az, hogy a fő békát egy ratyi Shinra Tensei így elintézte, ez kamu -.- Nagatot pedig nem így képzeltem el, úgy néz ki, mint egy tolószékes fizikailag nyomorék :/
Naplózva

tsaba94
Chuunin
*

« Válasz #5848 Dátum: 10 jún 21, 13:55:42 »

Hopp, enyhe spoiler....
Amúgy én nem szoktam észre venni a grafikai dolgokat. Csak az tűnik fel, hogy a távoli emberek, dolgok nincsenek kidolgozva. 
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5849 Dátum: 10 jún 21, 14:30:02 »

Tudom, hogy nem CGI. De olyan érzete van, mint annak a NAruto OVÁnak, ami CGI volt, csak 2D-s animációval!
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins