Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #5835 Dátum: 10 jún 17, 23:06:29 » |
|
Gyerekek, sok a beszéd a részben? Csak azért mert beleszoktatok a jóba, néznétek csak meg a régi sima Narutós részeket, na azokban van ám beszélgetés meg időhúzás ezerrel.  Ebben a részben meg jó hogy sok a beszélgetés, a mangában is ez volt. A rajzolás tényleg jó volt, de hát a következő részesetében már kételkedem. Alapvetően szeretem mikor az a csapat rajzol, de nem biztos hogy pont a következő, Hinatás, részhez kellene ez, de mind1.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5836 Dátum: 10 jún 17, 23:46:34 » |
|
nézem  de szerintem valahogy még mindig fényévekkel jobb az xD ott is sok volt a beszéd,de értelmesebb dolgokról...vagyis nem értelmesebbről..hanem valahogy érdekesebbek voltak az ilyen részek nekem. de legalább a rajzolás télleg jó minőségű volt,arra nincs egy rossz szavam sem  bár a részben az tetszett amikor Péééjncii kőbéka lett xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #5837 Dátum: 10 jún 18, 10:38:24 » |
|
Én is egyből felismertem Hinatát, nem tudom, miért lenne ez olyan nehéz. ^^ A rész most nekem nagyon tetszett, átjött az a hatás, ami a mangában volt, talán még kicsit jobban is, ellentétben az előző résszel, amivel kapcsolatban pedig az a véleményem, a mangában sokkal jobb volt. A következő rész rajzolása nekem egyáltalán nem tetszett...még Hinata el is ment, de ahogy egy képen Peint láttuk...borzalom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5838 Dátum: 10 jún 18, 13:14:51 » |
|
Hehe pont ezt mondtátok egy hete is. Kövi rész rajzolása nem lesz jó stb erre pont az a rész lett a legjobb rajzolású az egész pein sagaból  Remélem most is hasonló lesz a helyzet , bár szerintem egy előzetes alapján nem kéne megitélni a kövi részt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #5839 Dátum: 10 jún 18, 16:14:31 » |
|
Egyelőre csak egy előzetesünk van, másból nem is nagyon tudjuk megítélni.  A "végre normálisabb a grafika" listára én is feliratkozom. Azok a kis apró jelenetek, amikor a Pein által használt chakrarudat megvillannak a támadás előtt egész jók voltak. ^^ Pedig ez nem is kardos anime, az olyanokban szokás, hogy a szereplő támadás előtt fordít pár fokot a pengén, hogy megvillanjon. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csillám
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5840 Dátum: 10 jún 21, 09:58:24 » |
|
Hát én nem ezt vártam. Nagyon húzzák vonják...  Én drámát akarok, igazából hidegen hagy Pein világmegváltó terve meg a baromságai, remélem jövőhetén már lesz valami "újdonság" 
|
|
|
Naplózva
|
"...ti mentetétek meg a létezésem..."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5841 Dátum: 10 jún 21, 10:23:42 » |
|
Nyugi,megkapod a drámádat.Am nekem most is tetszett a rajzolása,meg egész pörgős volt 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5842 Dátum: 10 jún 21, 11:03:00 » |
|
de mi tetszik nektek ezen az új grafikán? fakó és színátmenetet nélkülöző színezés (jó, hinata haja kivétel, arra rányomtak 20millió adag blurt, aztán "neszebazmeg").
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #5843 Dátum: 10 jún 21, 11:14:43 » |
|
Annak a csapatnak nem az állóképekben rejlik a tehetségük, hanem a dinamikus mozgásokban.  Csak hát az előzetesben, pont csak az előbbiből mutattak ízelítőt. A Kakuzu és Hidanos harcban (85. rész), a Sasuke vs Deidarában (123. rész), vagy a Taka vs Hachibiben (143. rész) is megmutatták, hogyan kell egy pörgős anime részt készíteni. De azért a harc nélküli, lájtos epizódokban is egész jókat tudnak összehozni, lásd: Itachi és Sasuke harcának felvezetése (135. rész), vagy Shikamaru talpraállása Asuma halála után (82. rész), amiben Kurenai első reakciójának jelenete felejthetetlen. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #5844 Dátum: 10 jún 21, 11:44:32 » |
|
Amondó vagyok, hogy a mostani animék Grafikájában nagyszerepe van a next-genes játékkonzolok grafikájának
A régi Narutoban rendesen rajzolva volt minden, színátmenetekkel, ráncokkal, apró részletekkel. Nézzétek meg az első részekben pl Naruto Nyakát!
Most egyre kevesebb részlet van, erősebb, világosabb színek, és számítógépes grafikák főként a káttérben. A kép is sokkal tisztább.
Tisztára úgy érzem, mintha a Storm egy CGI jelenetét nézném csak 2D-vel.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5845 Dátum: 10 jún 21, 12:16:16 » |
|
annyit tudtok izélni ezen a grafikai cuccon.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #5846 Dátum: 10 jún 21, 13:29:22 » |
|
Hát egy előre ismert sztorival rendelkező rajzfilmen min izéljunk, ha nem a grafikán. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5847 Dátum: 10 jún 21, 13:34:06 » |
|
Én is éreztem, hogy ennek a résznek a grafikája sokkal jobb volt, mint az előző részeknek. Egyébként javítsatok ki, de ez nem cgi. Az, hogy a fő békát egy ratyi Shinra Tensei így elintézte, ez kamu -.- Nagatot pedig nem így képzeltem el, úgy néz ki, mint egy tolószékes fizikailag nyomorék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5848 Dátum: 10 jún 21, 13:55:42 » |
|
Hopp, enyhe spoiler.... Amúgy én nem szoktam észre venni a grafikai dolgokat. Csak az tűnik fel, hogy a távoli emberek, dolgok nincsenek kidolgozva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #5849 Dátum: 10 jún 21, 14:30:02 » |
|
Tudom, hogy nem CGI. De olyan érzete van, mint annak a NAruto OVÁnak, ami CGI volt, csak 2D-s animációval!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
|