Dani
|
|
« Válasz #5310 Dátum: 10 jan 28, 22:04:06 » |
|
Sose hittem volna, h ezt mondom de.. Tetszett ez a rész. Még értelme is volt. Utakata egész laza lett. Sai piócaeső-jutsuja meg.. megaLol!xD Persze még mindig nem ér fel egy normális manga szerinti epizóddal, de ilyennek kellene lennie minden filler résznek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5311 Dátum: 10 jan 29, 03:04:39 » |
|
Az a baj, hogy nincsenek olyan túl messze attól, hogy beérjék a mangát. Félek ez a filler sokáig fog tartani, vagy 2 filler arc lesz mint Bleachben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5312 Dátum: 10 jan 29, 04:43:55 » |
|
Remélem a kövi részben vége lesz már ennek a fillérnek es jön pici a mangábol is:D ám tényleg nem semmi Sai művei xD
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5313 Dátum: 10 jan 29, 11:34:02 » |
|
Áh, nem hiszem, hogy ennyi lenne a filler, még csak most kezdődött...szerintem jó ideig el fog húzódni, kb mint a sanbis :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5314 Dátum: 10 jan 29, 12:51:09 » |
|
Szerintem úgy márciusig filler lesz, aztán jön a békaedzés meg Pain.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5315 Dátum: 10 jan 29, 13:32:07 » |
|
Szerintem áprilisig fog tartani =S Am Sai jelenete tényleg nagy volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5316 Dátum: 10 jan 30, 16:01:47 » |
|
Ez egy jó rész volt. Lehet lesz valami szinvonala a fillernek. Volt értelme, némi cselekmény és a Saios rész is nagyon ott volt. Ebből talán még ki is lehet hozni valamit. Am ezt a bijuut ki is kapta el az akatsukiból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5317 Dátum: 10 jan 30, 17:06:45 » |
|
Nem tudni ki kapta el, mert ugye a mangában Ita vs .Sasu után már csak 2 démon hiányzott... szal ez a filler egy nagy baki Bár csak akkor ha a bijuu szipantós részeknél az animében utoljára 7szem volt nyitva. Emlékszik valaki erre?
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5318 Dátum: 10 jan 30, 17:11:23 » |
|
Én össze vagyok zavarodva, ez most a hány farku bijuu?
A mangában volt az 1, 2, 3, 4, 8 és 9 farku nem? Az 5, 6 és 7 farkuról nem volt emlités téve vagy igen? Az ita sasu harc előtt volt meg a 4ik, utánna meg már csak annyi volt, h kisame ment 8farkut, pein meg 9 farkut vadászni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5319 Dátum: 10 jan 30, 17:13:48 » |
|
Filler miatt 3-a mondtak....és folytatódik a cselekmény szál. Kisame, Pain, Madara, Sasukéék , Konan és Zetsu él még. De sztem Sasuke és társai fogják elkapni...h ne lőjjenek le semi poént a többi aka tagtól. És h fokozzák a köteléket Naruto ls Szászke között ..megint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5320 Dátum: 10 jan 31, 10:10:11 » |
|
na, letöltöttem a büntit Szerintem ez a rész nem volt olyan nagyon rossz. A piócás jelenet nagyon ott volt, meg, hogy Utakata le akarta rázni magáról a csajt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5321 Dátum: 10 jan 31, 16:11:53 » |
|
ha ez a filler is olyan hosszú lesz mint a sanbis akkor kb a 160-170 részekkor kezdődik a naruto vs pein
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
~Álomfejtő~
Újonc
Nem elérhető
Egy egyszerű fejvadász
|
|
« Válasz #5322 Dátum: 10 jan 31, 19:14:16 » |
|
Hmm tényleg ennyire pozitív csalódásosak a mostani filler részek? Én amint észrevettem, hogy letértek megint a manga-sztori vonalról abba is hagytam a részek nézését, amíg nem lesz valami normális, de azok alapján amiket mondtok lehet érdemes belekukkantani? (Még régebbihez írva: szerintem a Sasuke Hachibi harc ritka jól lett megcsinálva, nekem a top Naruto fightok között tuti ott van még ha nem is volt túl hosszú)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marky18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5323 Dátum: 10 jan 31, 20:37:59 » |
|
ha ez a filler is olyan hosszú lesz mint a sanbis akkor kb a 160-170 részekkor kezdődik a naruto vs pein
Szerintem csak a 190-210 között kezdődne el az a rész. Addig még történik nem egy-két dolog, ráadásul párhuzamosan a rapper csatájával. Pozitívan kezdődik ez a filler. Remélem nem az lesz, hogy elrabolják, bűntudatot érez Naruto és ezért elmegy megmenteni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5324 Dátum: 10 feb 01, 16:42:02 » |
|
Ááh, anyám, de érdekes kimondani, hogy Shippuden 200.... =) Pedig nincs olyan messze.. röpke egy év.. xD Amúgy csak úgy megjegyzésként: Az Anime topicban a spoilert áthúzzuk.. Azért nehogy már 1 év múlva jöjjön a Naruto vs Pain.. Vigyázzatok, Utakatát még a végén Zetsu kapja el Szerintem az lesz a fillerben, hogy Naruto megváltoztatja Utakatát.. mármint hogy nem fog megharagudni, ha az a csaj mesternek hívja, meg ilyenek.. habár gondolom úgyis meghal.. na mindegy, azért nem olyan vészes alak Amúgy mi az a "Sötétség örököse" rész? Ki örökölte a sötétséget? =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 01, 16:46:05 írta Tsunade »
|
Naplózva
|
|
|
|
|