ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5340 Dátum: 10 feb 04, 18:09:23 » |
|
Nekem ez a rész tetszett volt minden egy kis csata először én is azt hittem haku az na meg a csaj csak úgy majdnem teljesen levetkőzik azt hittem lefogok esni a székről xd hát ezek a rendezők nem normálisak csak úgy beleraknak egy ilyen jelenetet ( amúgy én ennek örültem xd) gyerekek nézzik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nazarov
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5341 Dátum: 10 feb 04, 19:43:12 » |
|
Jó kis rész volt. Észrevettétek, hogy a "főnöknek" az arcán Itachis vonások voltak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5342 Dátum: 10 feb 04, 19:54:10 » |
|
Nem tudom, engem Itachi apjára emlékeztetett. DE az a Haku-féle maszk nagyon ott volt!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Nazarov
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5343 Dátum: 10 feb 04, 20:57:26 » |
|
Benten csapatára gondoltam mikor megjött a főnökük akinek nem tudni nevét, hasonló csíkok vannak az arcán mint Itachinak, csak hosszabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
varga007
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5344 Dátum: 10 feb 04, 21:39:01 » |
|
amúgy szerintem van értelme ennek a fillernek, mert van ez a pusztító jutsu, ami várost tüntet el, nem valami ilyesmit használt a mangában pein? lehet megszerzi és felhasználja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5345 Dátum: 10 feb 04, 21:42:39 » |
|
Nem, az a Shinra Tensei, más tészta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 04, 21:44:26 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5346 Dátum: 10 feb 04, 21:43:01 » |
|
Na ja, Itachi hegét meg már MEGINT csórják..! :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5347 Dátum: 10 feb 05, 00:28:30 » |
|
Az nem heg. Csak "redők", vonalak az arcán, a beesett szemei miatt. Miért ne lehetne ilyen több embernek, némelyik valódi ember arcán is látni lehet hasonlót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5348 Dátum: 10 feb 05, 13:29:32 » |
|
Nekem ez a rész tetszett volt minden egy kis csata először én is azt hittem haku az na meg a csaj csak úgy majdnem teljesen levetkőzik azt hittem lefogok esni a székről xd hát ezek a rendezők nem normálisak csak úgy beleraknak egy ilyen jelenetet ( amúgy én ennek örültem xd) gyerekek nézzik
Semmi olyat nem mutattak,amiért külön korhatárt kéne rá szabni.Mutatott valamit ami egy olyan helyen van,amit a ruha eltakart. Nekem nagyon bejött ez a rész.Eleinte énis azthittem,hogy haku az,mondom miageci,majdcsak aztán jöttem rá,hogy végülis melyik országban vannak...Naruto belépője olyan szempontból jó,hogy jelenleg valóban ő a csapata legjobbja és azért felkészíti az embereket,hogy Naruto valóban mennyire erős...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5349 Dátum: 10 feb 05, 13:41:49 » |
|
Ez a rész, nah mondjuk elment Az openinget igazán megváltoztathatnák, ezt a részt már átugortuk... Sok cselekmény itt sem volt, bár a kis csaj "sztriptíze" érdekes volt, de a naruto féle szavat adom, meg az egész viselkedése annyira sablonos és unalmas. Kár érte, na mind1. Őszintén már az Akatsukit várom Csak ugye kérdés h ki jön. Deidara, Sasori, Kakuzu, Hidan, Itachi már halott. Annyira hülyék csak nem lesznek h Kisame-t teszik be ide is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #5350 Dátum: 10 feb 05, 14:31:05 » |
|
Miért ne, és akkor betesznek egy kis vizes flashbacket Kisamének is a gyerekkoráról hogy mindenkivel megszerettessék.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Nazarov
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5351 Dátum: 10 feb 05, 16:16:05 » |
|
Szerintem Kisame a legvalószínűbb, meg Utakata is a Köd faluból valós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5352 Dátum: 10 feb 05, 18:03:38 » |
|
Háááát,azt tippelném,hogy tobi,mert ő csak megjelenik.Lenyom egy kis hülyegyerekes szöveget és már elis tűnt a kékséggel. Kisame meg valóban egy kis előkészítés lehetne a Bee elleni csatára,viszont az hol van még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #5353 Dátum: 10 feb 11, 14:24:16 » |
|
Kezdem megérteni, hogy mi ezeknek a fillereknek a lényege (azon kívül,hogy megismerünk mégegy Jinchuurikit). Bemutatja, hogy milyen mély is volt igazából Naruto és Jiraiya-sama kapcsolata, így amikor tényleg eljutunk odáig, hogy Naruto meghallja mi történt a mesterével, akkor a hatás tényleg leírhatatlan lesz. Mellesleg tartom, hogy idáig egyáltalán nem rosszak ezek a részek sem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #5354 Dátum: 10 feb 11, 14:48:17 » |
|
szerintem is egész jó...Bár nekem az a Benten csapat nem nagyon jön be ... Oo Ez az anbus jóvolt:D
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
|