24 nov 14, 18:53:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 323 324 [325] 326 327 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1766748 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4860 Dátum: 09 nov 21, 20:23:49 »

Hehehe a animékben tényleg nincs fizika Nevet Nevet Nevet ((de hallgatom én eleget szóval jó is h. nincs))
Hát most h. megnéztem jó mínőségben Sasuke izmai tényleg érdekesre sikerültek Hmm? smirksweat Viszont itt most nem Sasuke  alényeg hanem Itachi és én kifejezetten örülök h. végignézhettem mégegyszer az Uchia történetet mondjuk egyébként alapkő ahhoz h. megértsüka a továbbiakat s én azért szószerint már nem vágtama a múltat szóval ismétlés a tudás anyja. Itachi legyena  képernyőn legalább 5 hétig vagy tőlem az egész sorozat is szólhatna róla... Pojén ....Tudom h. sajna itt léassan vége és akkor én megint abbahagyoma a shippuden nézést smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 20:24:59 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
eszti
Újonc
*

« Válasz #4861 Dátum: 09 nov 21, 22:06:12 »

húúúh hát olvasom itt a hozzászólásokat és  Technikai KO csak nézek h mivan......nem vagytok ti egy kicsit túlelváróak??..valaki.. akármien részt is nézünk elégedetlen.....mindíg megtaláljátok a legapróbb hibát is....most ezt nem szemrehányásként mondom csak elég érdekes megfigyelés Mosolyog de ennek ellenére én olvasam a mangát is és  elégedett vagyok a résszel is !sztem jól megvan csinálva! Nevet

Lehet egy kicsit valóban túl nagyok az elvárásaim, ezt beismerem. De istenem, a Naruto a világ egyik legnépszerűbb animéje, had legyen már az embernek egy kicsit nagyobb az igénye. Mosolyog
És én nem "legapróbb" hibákról beszéltem, hanem nagyokról, köztük pár olyanról is amit nyugodtan nevezhetünk "ordas nagy bakinak" is. xD Pl. Ita őrjöngése.
És szerintem már csak azért is lehetnek nagy elvárások, mert vannak olyan animék amikhez lehet hasonlítani mások szintjét. Pl. Code Geass-ben sztem minden egyes képkocka tökéletesen meg van rajzolva, el van találva. Persze nem mondom, hogy egy olyan hosszú történetben mint a Naruto ezt el lehet várni, emberileg szinte lehetetlen lenne, de pont az ilyen hangsúlyos, kulcsfontosságú részeknél kéne jobban ügyelni.

van abban igazság amit mondassz,de sztem Ita örjöngése nem volt ordas baki (bár lehet én voik a vak xD de mind1) izlések és pofonok. és am nem rád értettem azt hogy a "legapróbb hibát is észteveszi" hanem hogy vannak olyanok... ...mondjuk részemről a vicces az volt amikor gumihangot adott ki Sasuke és Ita bőre xD Nevet ez tényleg egy baki!szóval sztem sem volt tökéletes ez a rész de olyan nagyon rossz se.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4862 Dátum: 09 nov 21, 23:56:55 »

Csaka netes videót futottam végig, de..
A vége nagyon tetszett! xDD kár hogy kamu

A következő részt nem akarom látni Geek milyen Amaterasu már! Ez vetekszik Nekomatával!  Technikai KO

megnéztem rendesen is hmm.

Effektek mint valami gagyi flash animáció.

Az egymásnak ütköző shurikenek miért vetnek villámokat (szikrák helyett)?

Ami jól volt megcsinálva az az Uchiha visszaemlékezős rész. (de sajna az meg ismétlés)

Oké mangából már ismertem a sztorit, de legalább elvártam volna, hogy annyit mondajak egy Susogós Mackók féle Sanya stílusban, hogy "Azta".

A másik plusz pont az előzetes utáni rész. xD
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 01:36:08 írta Shiro » Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #4863 Dátum: 09 nov 22, 09:46:18 »

Azért villámlanak ,mert Sasuke bele vezeti a villám elemét.Legalább is gondolom.Az őrjöngés elment ,nekem csak ezek a gumiemberek nem tetszenek ,féltme is mikor láttam az új openinget,mert abban is ilyen gumiemberek voltak -.-
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4864 Dátum: 09 nov 22, 12:01:23 »

Észrevettem h. Itachi M. Sharinganja sokkal vékonyabb lett és így annyira nem félelmetes sztem az eredeti ami zett ki az félelmetesebb volt... Vagy miért lett egy kicsit más...A mangában nem változott a kinézete a szemnek
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4865 Dátum: 09 nov 22, 12:26:56 »

Végül is, a mangekyou is csak egy szem, egy furcsa formájú pupillával. Ez elvileg tágulhat, vagy összehúzódhat a különböző fényviszonyok közt. Vagy emiatt rajzolták így, vagy totál véletlenül, de szerintem a mangában is volt, hogy vékonyabbra rajzolta Kishi, mint máskor.
Mondjuk, abban egyetértek, hogy az "eredeti" jobban néz ki.
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 12:28:30 írta STM » Naplózva
Sheme
Gennin
*

« Válasz #4866 Dátum: 09 nov 22, 16:46:46 »

Sheme, egyszerű a válasz. Lehet hogy Madara nagyon brutál, de a Shodai még brutálabb volt^^"

Ebben csak egy dolog hibádzik; mivel - állítólag - a Sharingan mindent lát, az ellenfél következő lépését is, akkor hogy tudta az Első megetetni a főszemest? Az Első biztos nem látta Madara cselekedeteit előre, mint fordítva és mégis, Madarát megetette az első.

Van egy apró párhuzam a Star Wars-szal, ha valakinek nem tűnt volna fel: Uchia-éknál mindenkinek van egy öccse. Az öcsi szemére fáj a szeme a bátyuskának, illetve a bátyuskának van egy mentora. Nos a bátyuska és mentor tiszta Dark Sidius és Darth Maul/Vader - kedvencek behelyettesíthetőek.

Azt észre vettétek, hogy amikor hasba rúgja Sasuke-t és a bal chidori-s kezét Sasuke fejétől balra fel nyomja a falhoz, a következő vágásnál Sasuke bal csuklója már fejének jobb oldalánál fent van? Miért??? És miért nem használta Orochimaru erejét a megtébolyult bátya ellen? Miért várta meg, míg megvakul?
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4867 Dátum: 09 nov 22, 16:56:25 »

Sheme, a byakugan is sok mindent lát. Naru mégis lenyomta nejit. Sharingan nem látja előre a következő mozdulatot, hanem olyan dolgokat is észre lehet venni vele, amiből lehet következtetni a következő lépésre.
Azon kívül, tudjuk, hogy az Első erős volt. Lehet hiába látta, hogy mi jön nem tudott ellene már tenni semmit. Lehet hogy Madara túl sokat használta a Mangekyou sharingant, de az Első jól kivédte őket, és Madara egyszerüen kifáradt és összeesetXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Kirifuda
Gennin
*

Kaufman

« Válasz #4868 Dátum: 09 nov 22, 17:01:22 »

csak egy apró kérdés.. hogy a francba volt ennyi shuriken náluk?Mosolyog
az még oké hogy Sasuke folyamatosan idézte őket a pecsétből mint TenTen.. De Itachi hol tartogat ennyi shurikent?
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #4869 Dátum: 09 nov 22, 19:34:33 »

Ez egy mese, ráadásul annak is a filler részlete volt.

Itachi végig MS el küzdött nem? Volt egy jelenet, h milyen homályosan látja szöcsit, ahhoz képest minden shurikent eltalált. Pazar ez az anime >.<#
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4870 Dátum: 09 nov 22, 19:40:02 »

Az a shurikenes jelenet aztán minden volt, csak filler nem. Mangában ugyanígy bennt volt, annyi különbséggel, h ott egy iszonyat jól festő, duplaoldalon volt ábrázolva, míg az animében elég gagyi volt.
Viszont a szikrázó shurikeneken nem t'om mit kell meglepődni. Ha 2 fém tárgy nagy sebességgel találkozik, akkor általában szikrázik. Pojén
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei
Vendég
« Válasz #4871 Dátum: 09 nov 22, 21:19:50 »

Mikor néztem nem hittem a szememnek megnéztem,hogy jó videót nézek-e. Valami rossz paródiának hittem.
Shiro által említett Shurikenes jeleneten sírva röhögtem... Sasuke rambó stylja szintén valami kabaré eleme.
Itachi őrjöngése meg WTF? Aki azt rajzolta tervezte és engedélyezte sor tűz által kéne kivégezni.
Az anime minősége már már eszélyes az egészségre. Villogás, gumiemberek, nevetséges szín kombinációk powaXDD.
Epilepsziás rohaot fognak kapni az emberekxD.

Pein vs Naruto harc ilyen lesz akkor számomra elvetett anime lesz a NarutoxDD.
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 21:21:36 írta Hiei » Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #4872 Dátum: 09 nov 22, 21:30:35 »

Hát pedig sajnos (szerintem) ilyen lesz az is  Szomorú Marhára nem teccik ez az új technikájuk... istenem shuriken pörög a levegőbe meg rambo style... ikszdé a manga is izgibb mint ez az újfajta "no fizika" anime  smirksweat
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4873 Dátum: 09 nov 22, 21:53:41 »

Bocsi, ha bánt valakit a következő hsz... A pörgő shurikenek azért pörögtek a levegőben, mert annyira gyorsan váltottak a következő lépésre. Mivel ki-ki hagyogattam az eddigi részek közül néhányat, mert nem volt olyan, amilyennek szerettem volna az anime, arra jutottam, hogy ha fejen állok, akkor is megnézem ezt az animerészt és próbálom, nem a grafikát, nem a hangokat nézni, hanem csak megnézem kibővítve azt, amit olvastam a mangában és aztán egy éven keresztül csak vártam. Az, hogy egy olyan anime készítő csapattal csináltatják az animnét, akik olyan munkát végeznek, hogy olyat én is tudok Paint-ben rajzolni, szerintem annak köszönhető, hogy a naruto anime-manga már nem arról szól, hogy van ez a srác és mit tesz azért, hogy elismerjék stb, hanem arról a három dologról, ami a háborúhoz is elengedhetetlen. Mi is az? Pénz-pénz-pénz. Bocs ez a véleményem. A minőség nem lesz jobb. Csak rosszabb. Mint mondtam, úgy nézem az animét, hogy valami kibővített, érthető verziót lássak a mangához képest...
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4874 Dátum: 09 nov 22, 21:59:02 »

Az elején teljesen jó volt a  minőség, most meg gagyi, remélem ez javulni fog a közeljövőben! Egyszerűen tompák a színek, pedig csak HD-ben töltöm, és még ott is. Hát azonkívül legalább az történt aminek kellett, csak ez így elég hosszadalmas lesz, amivel nem lenne bajom, de így végignézni elég szenvedés lesz.  Technikai KO
Naplózva
Oldalak: 1 ... 323 324 [325] 326 327 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins