asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4875 Dátum: 09 nov 22, 22:29:48 » |
|
Six én is pontosan ezzel a agondolattal néztem meg ki tudja hány rész kihagyása után pont ezta a részt. Kisebb nagyobb szépséghibákon nem érdemes gyötrödni meg kell találni azt benne ami jó és akkor rögtön jó lesz az egész...Jó persze én tudom felületesen néznia a dolgokat meg szemet hunyni dolgok fölött ami nem feltétlenül jó...Remélni meg én is remélem azért h.a a pénz mellett több energiát is fektetnek majd a dologba...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 22:30:58 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4876 Dátum: 09 nov 22, 22:40:06 » |
|
Amíg az emberek pénzből élnek, addig nem az fogja az ilyesmit készíteni, aki ért hozzá és nem fél a munkától, hanem az, aki ugyan nem fél a munkától, de összességében kevesebbet kér. Addig, amíg ez van, kevésbé szemet- és fület gyönyörködtető részekben lesz részünk... Hogy mégis élvezhető legyen, el kell tudni vonatkoztatni ezektől a felszínes dolgoktól... Kicsit talán még nem árt az sem, ha összeolvasztjuk az élményt a mangabelivel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4877 Dátum: 09 nov 22, 22:48:56 » |
|
Mondjuk én mindig jobban szerettem a Narutoban a mangát...De szerintem ha csökkene a nézettség a rajzok miatt akkor több pénzt fektetnének belé...De mivel így is nézzük, hát akkor minek még több pénzt belepumpálni legyen többa a haszon....(ezért utáloma a üzletet...)
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #4878 Dátum: 09 nov 23, 06:59:58 » |
|
Hát ez istenkirály volt Itachi nagyon brutál fejet vágott szakadtam a röhögéstől XDXDXDXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4879 Dátum: 09 nov 23, 20:40:44 » |
|
király rész volt,egész jól megcsinálták a fightot.Az volt a legjobb mikor Ita kiosztottta azt a 3-at az elején
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #4880 Dátum: 09 nov 23, 22:39:57 » |
|
Azért Itachi is bivaly lehet, mert Sasuke erőlködött egy sort amíg ő mozdulatlan arccal tartotta őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4881 Dátum: 09 nov 24, 16:25:13 » |
|
Ez nem is volt kérdés... Itachi Sasukénél (sokkal) erősebb ellenfelekkel is elbírt és azok közül is volt olyan - akiket mutattak - akikkel legalább olyan könnyedén játszadozott, mint Sasukével...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4882 Dátum: 09 nov 24, 20:53:47 » |
|
Egy gyors technikai kérdés: Aki a 720p- változatot szokta letölteni attól kérdezem, hogy nektek is csíkokat lehet látni a sötét színeknél (pl. a szereplők haja vagy az akatsukis köppenyeken) akinek hasonló van az úgyis tudja miről beszélek, de lehet hogy nálam van valami kodek hiba mert 420p-nél nincs ilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4883 Dátum: 09 nov 25, 00:21:55 » |
|
én eddig a 420p-eset töltöttem a régi gépemmel de volt olyan amikor leszettem a 720p-eset is és én is tapasztaltam csíkokat meg akadozást most már az újj gépemmel a 720-asat töltöm és nincs semmi gondom...sztem a videókártyával lehet a probléma..nekem is 1 gyenge van a régi gépembe a mostaniba meg 1 bivaly...szal sztem azlehet a gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #4884 Dátum: 09 nov 25, 01:40:49 » |
|
Basszus, jó sokáig húzták a Taka fansubsnál az időt, de megérte, nincs levágva az elejéről Naruto kiselőadása a H1N1 elleni védekezésről, meg egyáltalán sokkal jobb a felirat, mint a horriblesubs verzióban, csak sajnos hétfőig kellett várni, hogy kijöjjön és keddig, hogy legyen időm megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4885 Dátum: 09 nov 25, 10:37:03 » |
|
A 720p és a 420p között a felbontás a különbség. Nekem, mivel nem olyan jó a gépem, sőt... így a 420p-s tökéletesen fut, míg a 720p-s akadozik... Lehet, hogy anno én is láttam csíkokat, de jobban lefoglalt, hogy a videó akadozott. Lehet, hogy ha nem ez az első alkalom, akkor inkább a kisebb felbontásúval kéne próbálkozni, mert mint ahogy írta itt valaki, a videokártya nem tud túl sok mindent kezdeni a nagy felbontású videóval... Lehet, hogy hülyeségeket hordok itt össze, de így erre gondoltam hirtelen... Ha csak csíkosak a sötét színek, az lehet codec hiba is... Próbálj egy másik codec pakkot és ha nem javul, akkor tegyél le a 720p-ről ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4886 Dátum: 09 nov 25, 11:02:53 » |
|
Ezaz ezt vártam már nem is tudom mióta. Itachi a főszerepben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4887 Dátum: 09 nov 25, 21:27:26 » |
|
Más: szerintem hamarosan újra elérkezik az idő, mikor 2-3 évig fillerek lesznek.. már csak kb 70 manga chapter van hátra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #4888 Dátum: 09 nov 25, 21:34:45 » |
|
Az csúnyán beb***na már bocsánat a modiktól ^^ 2-3 ÉV ? Nemhiszem, mivel elég gyorsan történnek a dolgok egymás után majd (nem tudom olvasod-e a mangát). Most még egy olyan "hazamehetsz ahol gondolnak rád" hosszúságú fillért se tudnak nagyon beletenni, aminek én kimondottan örülök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4889 Dátum: 09 nov 26, 00:49:32 » |
|
Ami hátra van jelenleg a mangából, szerintem max 52 részre elegendő. És általában ha nincs lezárva egy arc akkor nem kezdenek bele. Szóval szerintem Pein vs Naruto után filler lesz, vagy most Itachi után benyomnak egy 24 részes yuukimaru szintű fillert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|