Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #4035 Dátum: 09 jún 29, 10:22:44 » |
|
Van rá befolyása, bár azt pontosan nem tudni mekkora. 
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4036 Dátum: 09 jún 29, 10:24:46 » |
|
Ha vki tud erről valami pontos infót, berakhatná ide. Kiváncsi vagyok hogy mennek ezek a dolgok.  Ha én lennék Kishi, akkor katanával kergetném azokat akik a fillereket kitalálják. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4037 Dátum: 09 jún 29, 16:25:02 » |
|
Ezen már én is gondolkodtam. Bennem mindig az az érzés volt, hogy Kishi teljhatalmú ~ jójó, nyilván nem  Szerintem biztos van beleszólása a dolgokba, de végső soron nem ő a rendező, ő "csak" a mangaka...
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #4038 Dátum: 09 júl 01, 16:08:02 » |
|
Sziasztok! Egy hatalmas probléámával kerültem szembe: amikor leakarom tölteni a Shippuuden 115. részét akkor nem dob ki az oldal linket hanem a 114re írja azt h új amire ha rákattintok akkor a megaupload azt írja ki h nem tudom leszedni.Ha valaki tud nekem segíteni légyszi tegye meg mert már piszkosul nézni akarom de nem sikerül:D
Kipróbáltam, nekem 115-öt ír ki, és megnyitja a MU-ot... Lehet, hogy mióta próbáltad, kijavította egy admin. (Amúgy van egy hibajelentés topic)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4039 Dátum: 09 júl 01, 16:27:35 » |
|
Valaki meg tudná mondani melyek a rossz filler részek ?Mert most kezdem el nézni a Shippuden-t és azokat szívesen kihagynám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #4040 Dátum: 09 júl 01, 16:39:39 » |
|
Hát szerintem az 56-71 és 90-112 közötti epizódokat úgy ahogy vannak, nyugodtan kihagyhatod. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #4041 Dátum: 09 júl 02, 13:09:16 » |
|
Nah, Juugo hangjával is meg vagyok elégedve.  Viszont az új ending... jaj. Amikor megláttam Tsunade fürdőruciját, azt se tudtam, mit mondjak. Aztán jött Gaara azzal a Vegita-kosztümmel, és köpni-nyelni nem tudtam. x'D
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4042 Dátum: 09 júl 02, 13:14:24 » |
|
Jó rész volt.  A Hebi mindegyik tagjának jól eltalálták a hangját. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #4043 Dátum: 09 júl 02, 13:17:33 » |
|
Hát, ez a rész nem fogott meg engem. Karin a mangában jobban nézett ki... Az ending meg borzalmas volt  Viszont az jó volt, amikor a stúdióban Kakashi fejére hajigálták a cuccokat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #4044 Dátum: 09 júl 02, 13:19:34 » |
|
Nos nem volt rossz rész (enyhén túlzok), de a karakter rajzolás minősége..nos nem szeretik tartósan tartani a szinvonalat,meglátszik... Karin meg, atyauristen.. mangába se volt szimpatikus, de itt ( Ino elbújhat jó mélyre Karin árnyékában o.O)  Suigetsu! üsd meg légyszivees!  Juugo hangjáról egyenlőre még nem ítélkeznék, így hogy csak néhány szót ismételgetett sokat nem lehetett hallani. mikor meg Sasuke mellett húznak el a sirályok,mindíg azt hittem hogy belekapnak a hajába  ending meg egy kis happy summer beütést kapott, nem egy hatlmas szám szerintem de legalább aktuális : D óhó a movie 3 meg milyen nagyszabású lesz már! csomóan szerepelnek,rivaldafényben Kakashi! óó jöjj el jövőév 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #4045 Dátum: 09 júl 02, 13:23:03 » |
|
Huh hát ez az ending... Fanservice xDD Tök szép az animáció  Nekem tetszik ^^""""" Mondjuk Gaara fürdőruhájától én is leborultam a székről xDD Viszont a rész rajzolása... ejj... látszik, hogy a 9-es Team rajzolta 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 02, 13:25:53 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4046 Dátum: 09 júl 02, 13:26:56 » |
|
Szerintem jó volt ez a rész is. Rajzolásban nem volt annyira igényes, mint az előző, de a történet jó volt. Karin szerintem nagyon szép volt és a hangja is rohadt jó. Kicsit erőszakos néha, de ez illik hozzá. Amikor Sasuke-vel kettesben voltak, akkor olyan volt a hangja mintha részeg lenne.  Suigetsu nagyon aranyos volt, bírom a stílusát. Karinnal is nagyon aranyosak voltak szóval most nem tudom eldönteni, hogy SuixKarin vagy KarinxSasuke párt legyek-e...  Na jó, de ezt majd a topicjában inkább. Az a kis belső filler rész, amiben Sasuke és Karin keresik a szökött ninjákat szerintem jó volt. Azt nem nagyon értettem, hogy mi volt amikor Karin átölelte Sasuke chakráját vagy mi.  A végén Kakashi nagyon édes volt. <3 Na de a legjobb pillanat számomra az volt, amikor észleltem, hogy az openingbe raktak be képeket a Hebiről meg a Sasu vs Ita harcról! Tutira a Kakashi Gaiden után folytatni fogják a manga vonalát. Éljen!  Az ending elég érdekes volt... Az a Narutonic Water vagy mi amit ittak... Érdekes... Meg szegény Gaara  hogy csinálhattak belőle ennyire bohócot. Tök gáz volt abban a ruhában. Ezen nagyon kiakadtam... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4047 Dátum: 09 júl 02, 13:30:25 » |
|
Hát nem volt valami nagy rész,de legalább haladunk a történetben! A op nemtudom ki hogy van vele,de nekem így kicsit ilyen össze kéne szorítani az összes vidit,hogy kijöjjön zenére fílingű volt,bár az a itachi vs sasuke képsorozat tetszett benne! Az ending pedig borzalmas,habár a naruto ilyen szepontből szerintem sose volt nagy szám (nekem) de ez...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 02, 13:32:33 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4048 Dátum: 09 júl 02, 13:36:01 » |
|
Végre értelmes Op az Endinget áttekerem mindig úgyis, közte meg az van végre, ami a mangában. Mi kéne még? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4049 Dátum: 09 júl 02, 13:36:40 » |
|
Nekem elmegy az ending. Nem túl jó, de nem is borzalmas... Az opening új verziója kimondottan tetszik, jobb, mint az előző volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|